person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 41927 times

Pedijatrima 400 dolara po svakom djetetu ako ostvare postotak cjepljenosti od 63%!

Pravobraniteljica za djecu Helenca Pirnat Dragičević traži tri godine zatvora za roditelje koji ne cijepe djecu. Ines Strena Linić, kao predsjednica odbora za Zdravstvo, i 13 njenih partizana donijeli su odluku o obveznom cjepljenju. No, prava pozadina nasilnog uvođenja obveznog cjepljenja je mito od 400 dolara po djetetu i depopulacija hrvatskog naroda. A sve po Agendi 21 i 2030 koje su potpisale HDZ-ova i SDP-ova vlada. A nitko ne želi garantirati da su cjepiva ispravna.

Svake godine u isto vrijeme židomediji: Jutarnji, Slobodna Dalmacija, Index, T-portal, HRT, NOVA TV, RTL... bombardiraju nas sa ospicama, a najnovije je prijetnja pravobraniteljice za djecu, čudnog imena i prezimena, zatvorom do tri godine onim roditeljima čija djeca ne prime koktel cjepiva koja dokazano imaju za posljedicu razne bolesti, od šečernih do autizma.

ospice dubrovackidnevnik

A prava pozadina nasilnog uvođenje obveznog cjepljenja i u Hrvatsku je Blue Cross Blue i Shield Association koji mitom (400 dolara po djetetu) stimulira pedijatre da cijepe što više djece. Ove dvije udruge razvijali su se zasebno. Blue Cross je pružao pokrivenost bolničkim uslugama, a Blue Shield liječničkim uslugama. 

Godine 1939. osnovan je prvi službeni plan Blue Shielda u Kaliforniji, a kasnije je preimenovan u Nacionalnu udrugu. 1960-ih godina američka vlada odlučila je udružiti ove dvije udruge, Blue Cross i Blue Shield, i dati im da upravljaju Medicareom. Tako 1982. godine dolazi do spajanja u Blue Cross i Blue Shield Association (BCBS). Plavi križ je logo koji se koristi u zdravstvu. 

20180519 215927

Pedijatrima 400 dolara mita po dijetetu

Roditelji, koliko vam je pedijatara reklo da su današnja cjepiva opasna, u najmanju ruku diskutabilna. Zasigurno ni jedan. Ali vam je zato svaki preporučio i savjetovao da nije dobro da dijete preskoči ili odgodi cijepljenje? Mnogi roditelji to prihvaćaju zdravo za gotovo jer je logično da pedijatri, sukladno svom pozivu, rade sve u interesu pacijenta posebice kad su u pitanju djeca ili male bebe. Isto tako svaki pravi pedijatar bi trebao poduprijeti svaku odluku roditelja koji imaju strah prema današnjim cjepivima koja nisu sigurna jer je sve više slučajeva autizma i ostalih malignih bolesti. Isto tako pedijatri bi u najmanju ruku trebali garantirati za ispravnost cjepiva.

No, oni to ne rade jer ne vide ispred sebe pacijente već dolare, eure, funte, kune, dinare… Točnije 400 dolara (pedijatri imaju najveći iznos mita) koliko daje Blue Cross Blue Shield Association svakom pedijatru na ime mita, za svako dijete u dobi do 2 godine, ako ostvari postotak cjepljenosti od 63%, uključujući cjepivo protiv gripe!

Koliko pedijatri mogu zaraditi?

400 dolara je razlog zašto će pedijatar odbaciti dijete kao pacijenta ako roditelji žele odgoditi ili selektivno cijepiti ili uopće ne cijepiti dijete. 400 dolara je razlog zašto su pedijatri imuni na štetne efekte od cjepiva jer će i dalje biti u mogućnosti primati 400 $ za svako dijete do 2 godine koje primi sva cjepiva.

20180519 212648 1

Pedijatri su najbolje stimulirani, zna se i zašto

Primarni liječnik ili pedijatar može se brinuti za 500 pacijenata. Uzmimo, primjer da na 100 pacijenata ispuni prosjek cjepljenosti od 63%. Dakle, 63 pacijenta pomnoženo sa 400 $ daje iznos od 25.200 dolara! Za samo 63. djece pedijatar će primiti na ruku 25 tisuća dolara. Naravno, da sve će napraviti da cijepi svih 500 pacijenata, jer će mu to donijeti 200 tisuća dolara!

U Srbiji pedijatri već debelo zarađuju jer su u beogadskoj skupštini prije četiri godine ozakonili obvezno cijepljenje, a roditeljima koji odbijaju cijepljenje ne rijetko oduzimaju djecu. Srpski pedijatri su tužili 40 srpskih intelektualaca, novinara, imunologa… jer su se suprostavili obveznom cjepljenju. Vidimo i zašto!

Već smo pisali da je mostova zastupnica, koju smo opravdano nazvali saborska kučka, Ines Strenja Linić, kao predsjednica odbora za Zdravstvo, sa svojim drugovima i drugaricama (novim partizanima) donijela jednoglasnu odluku obveznog cjepljenja. Koju će, naravno, gremijevi (Rothschildovi) zastupnici u saboru izglasati. Jer za ništa drugo i ne služe! Naravno potreban je i suport pa se javila i zaštitnica djece, takozvana Pravobraniteljica za djecu, druga gremijeva kučka, Helenca Pirnat Dragičević koji traži čak tri godine zatvora za one roditelje čija djeca ne prime sva cjepiva.

vaxxterpost

Strenju Linić, Helencu Pirnat i slične njima ne zanima hoće li dijete dobiti šečernu bolest, autizam ili umrijeti nakon primljenih cjepiva... za njih su to samo koleteralne žrtve, kako kaže i 'naša' NATO predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Poslije ovog, jasno nam je zašto se Ines Strenja Linić okomila na dr. Srećka Sladoljeva, zašto briše komentare vezane za pitanja o cjepivima, čak je brisala i komentare liječnica koje su joj obratile za savjet.

A što kaže neumorni borac za istinu, dr.  Srećko Sladoljev?

ii

Izdvojili smo tri komentara koja su kazala sve: 

Давид Томовић: U Srbiji se dešava da decu ne primaju u vrtiće ako nisu vakcinisana. Roditelji plaćaju kazne i do 1300 eura. Preti se oduzimanjem dece i kaznama.

Tomo Juric: Lako je ospice preživit, umijeće je preživit našu gamad od političara.

Boris Šibenčan: i opet isti zakljucak da i iza ove prevare, s kojom se hoce bijela europska djeca unakazit, stoji zidovlje i njihov prljavi plan unistenja europskih i bijelih naroda. most je samo jedna od kontroliranih opozicija, kao i hns, kao i pupovac, radin i slicna bagra koja nam rovari sustavno u vlastitoj zemlji.. a vi iz urednistva okanite se usporedbi nacionalsocijalista sa ovim izrodima

Pametnome roditelju dosta!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

(33 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: