person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 37374 times

Evo zašto danima pišu o ospicama / Pedijatrima 400 dolara po svakom djetetu ako ostvare postotak cijepljenosti od 63%! Slijedeća faza je izglasavanje obveznog cjepljenja!

Ines Strena Linić, kao predsjednica odbora za Zdravstvo donijela je odluku o obveznom cjepljnju. Naravno da će za to, ona i MOST kao stranka, primiti prljavi novac na ime mita, nakon što korumpirani zastupnici izglasaju zakon o obveznom cijepljenu. Roditelji, bolje vam je ne slati dijete u vrtić, nego cijepiti ga protiv ospica!

Danima židomediji: Jutarnji, Slobodna Dalmacija, Index, NOVA TV... pišu i govore o ospicama, zaraženima u Dubrovniku, a najnovije je zabrana djeci dolaska u vrtić, ako se ne cijepe protiv ospica!!??

ospice dubrovackidnevnik

A prava pozadina je uvođenje obveznog cjepljenja i u Hrvatsku jer Blue Cross Blue i Shield Association stimuliraju (daju mito) pedijatre da cijepe što više djece. Ove dvije udruge razvijali su se zasebno. Blue Cross je pružao pokrivenost bolničkim uslugama, a Blue Shield liječničkim uslugama. Blue Shield su osnovali poslodavci u šumskim i rudarskim kampovima Pacifika kako bi pružili medicinsku skrb plaćanjem mjesečnih naknada medicinskim službama sastavljenim od skupina liječnika.

Godine 1939. osnovan je prvi službeni plan Blue Shielda u Kaliforniji, a kasnije je preimenovan u Nacionalnu udrugu. 1960-ih godina američka vlada odlučila je udružiti ove dvije udruge, Blue Cross i Blue Shield, i dati im da upravljaju Medicareom. Tako 1982. godine dolazi do spajanja u Blue Cross i Blue Shield Association (BCBS). Plavi križ je logo koji koriste diljem Sjedinjenih Država. To je lijepši dio priče.

20180519 215927

Pedijatrima 400 dolara mita po dijetetu

Roditelji, koliko vam je pedijatara reklo da su današnja cjepiva opasna, u najmanju ruku diskutabilna. Zasigurno ni jedan. Ali vam je zato svaki preporučio i savjetovao da nije dobro da dijete preskoči ili odgodi cijepljenje? Mnogi roditelji to prihvaćaju zdravo za gotovo jer je logično da pedijatri, sukladno svom pozivu, rade sve u interesu pacijenta posebice kad su u pitanju djeca ili male bebe. Isto tako svaki pravi pedijatar bi trebao poduprijeti svaku odluku roditelja koji imaju strah prema današnjim cjepivima koja nisu sigurna jer je sve više slučajeva autizma i ostalih malignih bolesti. Isto tako pedijatri bi u najmanju ruku trebali garantirati za ispravnost cjepiva.

No, oni to ne rade jer ne vide ispred sebe pacijente već dolare, eure, funte, dinare… Točnije 400 dolara (pedijatri imaju najveći iznos mita) koliko daje Blue Cross Blue Shield Association svakom pedijatru na ime mita, za svako dijete u dobi do 2 godine, ako ostvari postotak cjepljenosti od 63%, uključujući cjepivo protiv gripe!

Koliko pedijatri mogu zaraditi?

400 dolara je razlog zašto će pedijatar odbaciti dijete kao pacijenta ako roditelji žele odgoditi ili selektivno cijepiti ili uopće ne cijepiti dijete. 400 dolara je razlog zašto su pedijatri imuni na štetne efekte od cjepiva jer će i dalje biti u mogućnosti primati 400 $ za svako dijete do 2 godine koje primi sva cjepiva.

20180519 212648 1

Pedijatri su najbolje stimulirani, zna se i zašto

Primarni liječnik ili pedijatar može se brinuti za 500 pacijenata. Uzmimo, primjer da na 100 pacijenata ispuni prosjek cjepljenosti od 63%. Dakle, 63 pacijenta pomnoženo sa 400 $ daje iznos od 25.200 dolara! Za samo 63. djece pedijatar će primiti na ruku 25 tisuća dolara. Naravno, da sve će napraviti da cijepi svih 500 pacijenata, jer će mu to donijeti 200 tisuća dolara!

U Srbiji pedijatri već debelo zarađuju jer su u beogadskoj skupštini prije tri godine ozakonili obvezno cijepljenje, a roditeljima koji odbijaju cijepljenje ne rijetko oduzimaju djecu. Srpski pedijatri su tužili 40 srpskih intelektualaca, novinara, imunologa… jer su se suprostavili obveznom cjepljenju. Vidimo i zašto!

Već smo pisali da je mostova zastupnica, koju smo opravdano nazvali saborska kučka, Ines Strenja Linić, kao predsjednica odbora za Zdravstvo, sa svojim drugovima i drugaricama donijela jednoglasnu odluku obveznog cjepljenja. Koju će, naravno, gremijevi (Rothschildovi) zastupnici u saboru izglasati. Jer za ništa drugo i ne služe!

vaxxterpost

Strenju Linić i slične njoj ne zanima hoće li ovo dijete dobiti autizam ili umrijeti nakon primljenih cjepiva... to su samo koleteralne žrtve, kako kaže 'naša' domoljubna NATO Kolinda

Poslije ovog, jasno nam je zašto se Ines Strenja Linić okomila na dr. Srećka Sladoljeva, zašto briše komentare vezane za pitanja o cjepivima, čak je izbrisala i komentar liječnice koja joj se obratila za savjet.

Ines Strena Linić, kao predsjednica odbora za Zdravstvo i MOST kao njena stranka, primiti će prljavi novac, na ime ''nagrade'' , ako zakon o obveznom cjepljenu prođe u hrvatskom saboru.

Što kaže dr. Sladoljev?

ii

Izdvojili smo tri komentara koja su kazala sve: 

Давид Томовић: U Srbiji se dešava da decu ne primaju u vrtiće ako nisu vakcinisana. Roditelji plaćaju kazne i do 1300 eura. Preti se oduzimanjem dece i kaznama.

Tomo Juric: Lako je ospice preživit, umijeće je preživit našu gamad od političara.

Boris Šibenčan: i opet isti zakljucak da i iza ove prevare, s kojom se hoce bijela europska djeca unakazit, stoji zidovlje i njihov prljavi plan unistenja europskih i bijelih naroda. most je samo jedna od kontroliranih opozicija, kao i hns, kao i pupovac, radin i slicna bagra koja nam rovari sustavno u vlastitoj zemlji.. a vi iz urednistva okanite se usporedbi nacionalsocijalista sa ovim izrodima

Roditelji, bolje vam je ne slati dijete u vrtić nego cjiepiti ga protiv ospica!

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(25 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: