person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2918 times

Jakovčiću, stručnjaci za crtanje svastika su Jovanovićevi i Ostojićevi partizani koji to najbolje rade u što smo se uvjerili na Poljudu na kojem su maestralno simetrično ocrtali svastiku kako bi se optužio hrvatski narod

Mister 500 nadimak je ovog cioniste, lopova ili židomasona, svejedno,  jer je 500 tisuća, prije DM sada Eura, Jakovčićeva cijena - provizija za telefonsku rasprodaju mastodonata, nakon protuustavne privatizacije - odnosno istarskom narodu otetog vlasništva (per capitta).

''Hrvatski'' zastupnik u Europskom parlamentu i IDS-ovac Ivan Jakovčić na ploči svog ureda u Puli pronašao je prijeteću poruku. Netko je napisao "Žido-masoni van iz Hrvatske" nakon čega se obratio javnosti. "Nikakve me prijeteće poruke neće zaustaviti u borbi za slobodu, toleranciju i za pravo na različitost", rekao je Jakovčić komentirajući poruku ispisanu na ploči uz ulaz u ured IDS-ovog europarlamentarca u Puli.

Nacistički simbol i antisemitska poruka. Uz poruku je iscrtan i kukasti križ.

„Nitko i nikada me neće zaustaviti u borbi za slobodu. Pravo na različitost među nama dio je moje filozofije življenja.Ovaj napad na ured u Puli, koliko god na prvi pogled izgledao beznačajan, ima jasnu poruku. Nacistički simbol i antisemitistička poruka pokazuju da postoje ljudi koji nisu za toleranciju, nisu za različitost i ne poštuju način života kakav njegujemo u Istri“, kazao je IDS-ov europarlamentarac.

„Ostajem uporan, kao što sam bio i u dosadašnjem životu, u tome da pokušam uvjeriti svakoga, pa i onoga koji to ne razumije, da sloboda nema alternative. Željeti živjeti u režimima kakvi su postojali na našem kontinentu, biti protiv Europske unije i njezinih vrijednosti, to znači biti protiv slobode. Takvima poručujem: neće proći! Non pasaran!“, zaključio je Jakovčić, a prenio židocionistički Index.hr.

Naš komentar

Već viđeno na Poljudu. Specijalisti za crtanje svastika su Jovanovićevi i Ostojićevi partizani koji to najbolje rade, u što smo se imali prilike uvjeriti na Poljudu na kojem su maestralno simetrično ocrtali svastiku kako bi optužili hrvatski narod, kao što ga i Sorošev Jakovčić sada optužuje.

Indikativno je da se svake godine pred komemoraciju u Bleiburgu pojavljuju svastike, ustaše, raznorazni Jakovčići, nezaobilazni Pupovac, Vulin, Vučić, Josipović, Zuroff….

Mister 500 nadimak je ovog cioniste jer je 500 tisuća, prije DM, sada Eura, Jakovčićeva cijena - provizija za telefonsku rasprodaju mastodonata, nakon protuustavne privatizacije - odnosno istarskom narodu otetog vlasništva (per capitta).

Ivan Jakovčić je jedan od 226 zastupnika Europskog parlamenta (Picula, Radoš, Borzan i Škrlec također) koji rade direktno za nacistu Sorosa! Europska komisija u sprezi s financijskom globalističkom elitom iza zatvorenih vrata donosi odluke, koje se proslijede na usvajanje europskim institucijama, a onda se nameću nacionalnim vladama kao dio pravne stečevine EU koja se mora provoditi.
http://istinomprotivlazi.com/novosti/2073-soroseva-placenica-europarlamentarka-biljana-borzan-dobila-eu-oskara-za-promicanje-rodne-ideologije-uistinu-treba-imati-dobar-zeludac-za-variti-ovakve-domoljubne-politicare

Nažalost, likovi poput Jakovčića i njemu sličnih danas prolaze. A prolaze zahvaljujući mainstream medijima kakav je i sve žalosniji Index koji uglavnom prenosi dostavljene, naručene i skriptirane vijesti. Naravno, uz nezaobilazne sise i guzice.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – hrvatskih političara na vlasti i pri vlasti (cionista) koji otvoreno rade protiv interesa hrvatskog naroda! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: