person_outline
search
hrendeitpt
Zdravka Sadžakov iz B.a.B.a. tražila je od majke, kojoj nisu htjeli pomoći kad im se obratila za pomoć, da promijeni izjavu koju je nedavno dala RTL-u, a koja kompromitira B.a.B.e.!
Zdravka Sadžakov iz kuće ljudskih prava
  • Posted
  • Read 4087 times

Zdravka Sadžakov iz B.a.B.a. tražila je od majke, kojoj nisu htjeli pomoći kad im se obratila za pomoć, da promijeni izjavu koju je nedavno dala RTL-u, a koja kompromitira B.a.B.e.!

 'Ja sam Vas više puta zvala 2014-te i nikad me niste pozvali da dođem, naručili ili bilo što drugo. Vi mene sad zovete da ispravim to što sam izjavila za RTL. Ja Vam kažem da ne želim davati nikakve više izjave za Vas niti koristiti svoju djecu u svrhu promoviranja potrebe verificiranja Istanbulske konvencije'

''Zvala me gospođa iz B.a.B.a. Zdravka Sadžakov. Pitala me kako sam mogla tako nešto pričati za RTL i otkud mi pravo da dajem takve izjave, a nisam evidentirana kod njih'',  rekla je svom odvjetniku (nama je preneseno) Danijela, majka dvoje djece kojoj je kompromitirani sud oduzeo skrbništvo, a dodijelio ga nasilnom ocu.

''Ja sam Vas više puta zvala 2014-te i nikad me niste pozvali da dođem, naručili ili bilo što drugo. Vi mene sad zovete da ispravim to što sam izjavila za RTL. Ja Vam kažem da ne želim davati nikakve više izjave za Vas niti koristiti svoju djecu u svrhu promovinaranja potrebe verificiranja Istanbulske konvencije'', ljutito je rekla gospođi Zdravki.

Što je točno odgovorila Zdravki Sadžakov na primljeni mail u kojem nas gospođa iz B.a.B.a. naziva debilima:

''Poštovana, ovo je moja izjava koju sam dala za RTL te je kao takva i preuzeta, nigdje se ne navodi da sam bila kod vas kao što sam i izjavila, a i danas Vama u telefonskom razgovoru rekla. Od 2014 sam vas nekoliko puta zvala te me se niti jednom nije usmjerilo na vaše stručno osoblje, niti ponudila konkretna pomoć. Stoga smatram da svoje nezadovoljstvo smijem izraziti kao što sam i izrazila i nezadovoljstvo oko ostalih institucija kojima sam se obraćala i u kojima sam osobno bila. Snimka RTL-a https://www.facebook.com/vanessagosta/videos/10155577229245028/

A debili iz portala IPL su jedini koji su nam svojim objavama dali nadu da se nešto pozitivnio počelo događati u našem društvu koje je između ostalog zagađeno i raznoraznim parapolitičkim udrugama koje tobože u ime zaštite ljudskih prava i žena od nasilja provode Agendu 21 i Agendu 2030'', napisala je u odgovoru Zdravki Sandžakov majka koja se od 2014. bori za skrbništvo svoje dvoje djece (u međuvremenu je stariji sin, napunivši 14 godina, odlučio živjeti sa majkom). Danijela se i dalje bori za skrbništvo nad drugim sinom koji starijem bratu strašno nedostaje jer su zajedno prošli strašnu traumu koja ih je jako vezala.

30652676 146323432871676 5144850575514402816 n 

30582123 146323459538340 8876443266086600704 n

Nevjerojatna agresija i bezobrazluk gospođe iz B.a.B.a, Mreže za zaštitu ljudskih prava ili bolje rečeno, zaštitu ovoga i onoga, koje će, ako se verificira Istanbulska konvencija, morati financirati porezni obveznici.

Dakle, usvajanjem Istanbulske konvencije zakonski će se (a ne donacijama) financirati B.a.B.e. GONG, Documenta. Ipsos Puls, Promocija Plus....i druge raznorazne udruge ili organizacije koje su godinama rovarile protiv Hrvatske i hrvatskog naroda. Zato je važno još jednom citirati arhitekticu Mariju Petričević koja je, na nedavno održanom prosvjednom skupu u Zagrebu protiv verificiranja Istanbulske konvencije, najbolje pojasnila što rade tzv udruge za pomoć ženama od nasilja. Što je rekla?

''Potpuno nam je jasno da Istanbulska konvencija neće osigurati dodatnu pomoć zlostavljanim ženama, žrtvama nasilja. Ona na mala vrata, skrivajući se iza žrtava zlostavljanja, u hrvatske zakone, u naše obrazovanje, u sportska društva, u kulturu, u vjerske zajednice, uvodi rodnu ideologiju. Ratifikacijom konvencije hrvatska država, kroz Članak 8. preuzima zakonsku obvezu financirati udruge i aktiviste koji godinama primaju novac iz proračuna za zaštitu žena i ljudskih prava, a onda u plaćenom radnom vremenu djeluju kao parapolitičke organizacije.Što su i radile cijelo ovo vrijeme.

Financiralo ih se da pomažu pretučenim ženama, a one su organiziraju prosvjede protiv ministra kulture ili branitelja. Dobivale su novac iz proračuna da štite silovane žene, a one su krivotvore istinu o Domovinskom ratu. Dobivale su novac da štite prestrašenu djecu, a one su javnim novcem organizirale kampanju protiv referenduma o braku ili prosvjedovale protiv katoličke crkve''.

Zašto smo ovu prepisku objavili?

Ne zato što nas je gospođa nazvala debilima, već zbog Marije Petričević, Danijele i mnogih znanih i neznanih žena koje su kao i Danijela tražile zaštitu a nisu je dobile; zbog mnogih pojedinaca koji se bore za javno dobro, koji su podredili sebe društvu u kojem bi svi trebali imati jednaka prava, a protiv onih koji su svoj osobni, sluganski interes stavili ispred općeg dobra, ne prezajući ni od prijetnji, ucjena i tko zna čega još....

Ovo je još jedna potvrda da Istanbulska konvencija nema nikakve dodirne točke sa zaštitom žena od nasilja, već isključivo služi za podijelu velikog kolača, na račun poreznih obveznika čiji predstavnik već 17 godina duboko hibernira. 

Nadamo se da će prevladati razum nad glupošću ili interesom i da će 76 saborskih zastupnika reći NE Istanbulskoj konvenciji!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: