person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 66067 times

Nevjerojatno koja kučka!? Ines Strenja Linić prodala se i Monsantu! Jesu li Bulj i Grmoja dva kukavičja jaja u Mostu?

Ines Strenja Linić, predsjednica saborskog odjela za zdravstvo koje je odlučilo da se uvede obveznost cjepljenja, istovremeno je bila i predsjednica odbora koji je odlučivao o Zakonu o izmjenama i dopunama Zakona o genetski modificiranih organizama, a koji je prije dva dana izglasalo 90 GMO zastupnika!

Ines Strenja Linić duboko je zaglibila u kriminal! Kupio ju je farmaceutski lobi, kupio ju je i Monsanto! Posao joj je bio da na saborskom odboru za Zdravstvo, čija je predsjednica, progura Zakon o obveznom cjepljenju. Prvu fazu je realizirala, citiramo: »Početkom ožujka smo konsenzusom na saborskom odboru čuli i rekli da cijepljenje mora biti obvezno jer necijepljenjem ugrožavamo svu našu djecu i to je pitanje od nacionalne sigurnosti. Pravo djeteta je ovdje iznad prava roditelja - antivakcinacijski pokret neće proći«.

Druga faza je izglasavanje zakona, nakon čega će se roditeljima uvesti novčane kazne ako ne cijepe svoju djecu. Ako ne plate kaznu završiti će u zatvoru ili ostati bez djece, a u konačnicu i bez doma. Taj zakon je već izglasan i primjenjuje se u Srbiji, slučaj male Marije (6) koju su bez ijedne sudske odluke oduzeli biološkim roditeljima. Već 126 dan drže je na nepoznatoj lokaciji, drogiraju i pripremaju za dječji konclogor u Norveškoj. O čemu smo već pisali.

Važno je dodati da se isti gremijevi-talmudovi zakoni provode u svim republikama bivše države. Realiziraju ih raznorazne Strenje, a provode u djelo raznorazne Igićke, točnije socijalne korumpirane bezosjećajne kučke.

Na isti način je prije dva realiziran Zakon o sijanju Monsantovog GMO sjemena u Hrvatskoj! Ines Strenja Linić bila je i predsjednica i ovoog saborskog odbora koji je donio jednoglasnu odluku o uvođenju GMO-a u Hrvatsku, a 90 zastupnika izglasalo. Iako su se protiv GMO-a izjasnile sve hrvatske županije!

20180204 114022

No, sada se postavlja pitanje za koga radi MOST? Jesu li preeksponirani Bulj i Grmoja, koji se nije javio na naš poziv i poruku, dva Mostova kukavička jajeta. Jer isti model rada porobljivanja država od strane NATO-a (Akcija-Reakcija-Rješenje), primjenjuje se i u hrvatskom saboru.

AKCIJA (odluka saborskog odbora), REAKCIJA (lažni vapaj zastupnika Bulja) i RJEŠENJE - izglasavanje zakona koji će, kako je kazao ''domoljubni'' zastupnik Jovanović, zaštiti hrvatske građane od GMO-a!

Ines Strenja Linić šuti kao zalivena. Zahvaljujući poštenim ljudima  svjesnim kakva saborska oligarhija sjedi u hrvatskom saboru, dobili smo ovaj dokument koji do kraja razobličava ovu zločinku koju smo s pravom nazvali hrvatska Herta Oberheuser! Jer ona je pripremila uvođenje Zakona za obveznost opasnih cjepiva, ona je pripremila uvođenje zakona za sijanje GMO sjemena  u Hrvatsku. A svi znamo da je Monsanto zločinačka organizacija i da mu je način rada kupovanje koruptivnih političara.

Onaj tko surađuje s njima isti je zločinac kao i oni. Isto važi i za one koji surađuju sa farmaceutskom industrijom ili mafijom.

Ovdje se radi o genocidu nad hrvatskim narodom. I svim narodima u regiji!
Ovo su preozbiljne stvari da bi se bijes naroda ispoljavao na društvenim mrežama.

Na ovo moramo reagirati svi! I to odmah! U pitanju su naša djeca, naši unuci i buduće generacije naroda na svim ovim prostorima!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(15 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: