person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 55130 times

Zastupniku Branimiru Bunjcu Jovanović, Maras, Križanić, Kopić, Plazonić i mnogi drugi tzv. hrvatski zastupnici, nisu dostojni ni cipele čistiti!

Saborska rasprava o novom zakonu, tzv. ''koegzistenciji GMO-a i ekološke hrane'', bolje rečeno pravnoj smicalicom koju EU pokušava uvaliti hrvatskom narodu, a koju je iznio državni tajnik Željko Plazonić, mobilizirala je sve zastupnike u saboru (kao što se i vidi na donjoj slici), jer je u pitanje GMO hrana koju ćemo morati njihov narod jesti.

Zastupnik Živog zida Branimir Bunjac danas je stao ispred hrvatskog naroda i održao znanstveno, biblijsko i nadasve argumentirano predavanje o ''novom zakonu'' koji na mala vrata uvodi GMO, iako su se sve županije u Hrvatskoj odavno izjasnile za GMO Free. Postavlja se pitanje:

Koga mi to plaćamo?
Plaćamo ove nevidljive saborske zastupnike svih parlamentarnih stranaka, koji se danas bore da ne prođe EU direktiva o tzv. novoj hrani. Što je to? Novi GMO?

Koga mi to plaćamo?
Plaćamo ove nevidljive zastupnike koji su pozvali na odgovornost predsjednicu, premijera , ministra obrane, ministra okoliša, zbog intenzivnog trovanja hrvatskih građana chemtrailsom koji je glavni uzrok svih velikih požara u Hrvatskoj, a ne piromani, Srbi…..

Koga mi to plaćamo?
Plaćamo ove nevidljive zastupnike koji su potjerali vrijedne Slavonce u bijeli svijet kako bi Monsantu i Bayeru servirali Slavoniju u kojoj će saditi novo GMO sjeme, s kojim će potrovati cijelu Europu.

Koga mi to plaćamo?
Plaćamo ove nevidljive zastupnike koji postanu vidljivi samo onda kada izglasavaju gremijeve zakone. Isti ti zastupnici, sad ih vidiš sad ih ne vidiš, su deklarativno zabranili GMO i proglasili Hrvatsku slobodnom od GMO-a (GMO Free), a GMO sjeme se odavno sadi u Hrvatskoj. Zastupnik HSS-a to je zgodno prokomentirao: ''Tko će priznati da je kurvin sin''?

Koga mi to plaćamo?
Plaćamo zapravo fašiste ili nove naciste koji nam svima rade o glavi. I treba da nam je skinu jer smo obične polupismene budale koje ni nakon 27 godina nisu shvatile da vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Jer da smo shvatili onda ne bi dozvolili da naštimanom većinom (majoritetom), nakon izbornih prijevara, izglasavaju sve zakone protivne interesima hrvatskog naroda, kao što će i ovaj. Da smo to shvatili onda bi ih davno izbacili (čast iznimkama) iz našeg sabora kojeg su zapišali.

Zastupnik Živog zida, Branimir Bunjac, danas je još jednom povrdio da je uvijek uz svoj narod, Njegovo izlaganje prenosimo u cjelosti, a možete ga pogledati i na videu. Naravno, obvezno ga i podijelite prijateljima da svi vide tko hrvatskom narodu želi dobro, a tko ne. Branimiru Bunjcu većina HDZ-ovih, SDP-ovih, HNS-ovih, zastupnika… nije dostojna ni cipele čistiti.

Što je danas, 26.siječnja 2018., Branimir Bunjac rekao: 

''Žao mi je gospodine Plazoniću što ste postali američki eksponent, sluga profita koji radi protiv interesa svoga naroda, što ste ponovno donijeli ovaj zločinački zakon u hrvatski sabor, da uništite našu predivnu zemlju sa uvođenjem GMO-a na hrvatsko tlo, zrak, vodu. I što je najgore od svega, uništite zdravlje ljudi. Znam, Vi ćete reći: 'Ne ja želim zabraniti GMO , ja uzgajam mali vrt'. Ali, Vi upravo sada, po nalogu Europske unije, čiji se birokrati nalaze pod nadzorom američkih korporacija, želite legalizirali uvođenje GMO-a.

Meni je drago šte danas došli da vas možemo raskrinkati u vašem lošem i štetnom naumu pred hrvatskim narodom, pred hrvatskom poviješću. Da ljudi znaju da su njihove najdublje nade i očekivanja izigrana od strane onih koji bi o njima trebali najviše brinuti, a to su hrvatske institucije i hrvatska vlada. Recite mi za početak kakva je to priča o koegzistenciji ekološke i GMO poljoprivrede?

20180126 112456Državni tajnik Željko Plazonić crvenog lica, šutio je ko pos*an

Gdje ste to izmislili? Gdje na svijetu poostoji takva koegzistencija. To je isto kao da mi kažete da postoji svjetleća tama ili da postoji vatrena voda. To me podsjeća na pjesmicu: 'Ledena zima, vrućine teške'. Kakva koegzistencija i u čemu? Kako je moguće da pčela zna razlikovati GMO polje i ekološko polje? Insekti, životinje …na koji način će oni to razlikovati? S vašim zakonom? Je li to moguće? Jeste li čuli za izjavu Alberta Einsteina koji je rekao: 'kad ubijemo sve pčele nestati će i ljudi''.

Htio bih reći, da se ovim zakonom, koji je iznio državni tajnik Željko Plazonjić, a priznao je da ga nije pisao(dakle nova EU direktiva), ne zabranjuje GMO. Na koji način je uopće došlo do toga da ovaj zakon dođe u sabor na usvajanje? Kojim sve načinima se služe korporacije da bi pokorile određenu zemlju? Oni Monsanto, Bayer, Sigenta… kupuju znanstvenike i vlade. Monsanto je tvrtka koji je u ratu u Vijetnamu proizvodila bojne otrove, a nakon toga taj isti Monsanto počinje proizvodi GMO sa istim komponentama koje je koristio u bojnim otrovima. Mješajući ih u koktelima sa glifosatom.

Pravomoćno je dokazano da je Monsanto kupio 140 vladinih dužnosnika u Indoneziji , u Americi suce vrhovnog suda, kongresmene, ministra poljoprivrede, ministra vlade, predsjednika kongresnog odbora za poljoprivredu, a sama Hillary Clinton je bila Monsantova konzultantica. Nakon što kupe vladine dužnosnike i ministre, te vlade postaju lobisti korporacija, što i sada vidimo kod vas Plazoniću.

Prema Wikiliksu, američko veleposlanstvo u Parizu 2011, godine, a prenio je' Guardian', traži da se pokrene trgovinski rat, u vojnom stilu, protiv svake članice Europske unije koja se protivi GMO-u! Hrvatski sabor, gospodine Jovanoviću, donio je 1998. godine odluku da je Hrvatska slobodna od GMO-a, uključujući i u pokusne svrhe. Mi nakon toga, 20 godina kasnije, danas, o tome opet raspravljamo. O čemu?

Pa imamo odluku hrvatskog sabora i svih 21. županija koje su proglasile GMO Free! Više od 90% hrvatskih građana je protiv toga. Čemu onda ovaj novi zakon? Reći ću vam čemu. Ponovno iz Wikiliksa, 2004. godine. Američki veleposlank razgovara sa državnim tajnikomn za poljoprivredu. Kaže da je otpor hrvatskog naroda prema GMO ogroman i da ga treba slomiti. Kako će ga slomiti? Sad ću vam reći. Tako što će svoje ljude ubaciti u vijeća za GMO, u odbor za GMO i u Zavod za javno zdravstvo. Tko je danas šef Zavoda za javno zdravstvo? Pro GMO aktivist!

Kad se ubace onda će nastojati da se o odlučivanju potpuno iskljući hrvatski sabor. Na način da vlada uredbama riješava pitanje o GMO-u. Odluku o uvozu stočne hrane GMO-a donijela je vlada Zorana Milanovića 2012. godine. Znate što se događalo taj dan kada je ta uredba donesena, u tišini i nitko je nije zabilježio. Bila je parada ponosa u Splitu i svi su se mediji orkestrirano bavili gay paradom. Danas zato imate u Hrvatskoj 90% stočne GMO hrane, 400 proizvoda za ljude na policama, ne samo hrane nego deterdženata , kozmetike , odjeće i drugih neobilježenih proizvoda….

….Nakon jednog dijela citata iz Biblije (svakom prema svojoj vrsti) upućenih Plazoniću i njegovoj HDZ ''demokršćanskoj'' stranci, Bunjac mu se obratio:

''Što nam to sada donosite gospodine Plazoniću? Donosite nam prijenos horizontalnih gena iz ribe u kukuruz. A to nije dobro. Druga je stvar što vi vjerujete u novac, u profit, a ne u Boga. 2005 godine hrvatski sabor donosi zakon da će se stavljati nalijepnice na GMO proizvode. Gdje su, nema ih, a već je 2018! Znate li što rekao ministar zdravstva Andrija Hebrang kada su ga pitali za te nalijepnice? ''Ne možemo staviti GMO nalijepnice jer bi time oštetili profit korporacija''!

Gospodine Plazoniću, ne znate pažljivo pročitati zakon. Ponavljam ''Slomiti ćemo otpor Hrvatske putem Europskih direktiva''. Upravo ovo što pokušavate poturiti hrvatskom narodu vam je realizacija tih riječi: ''slomiti ćemo otpor Hrvatske putem europske direktive''. EU nam ne može ništa. Jer smo suverena država, imamo svoje institucije i narod iza sebe. Dok čovjek ima svoje ''ja'' on može činiti čuda, a pojedinci su pokretali svijet. Čudi me taj vaš stav da tu ne možemo ništa.

Što žele te korporacije Monsanto, Bayer…? Žele prvenstveno imati nadzor nad proizvodnjom sjemena, da seljaci ne mogu više doći do sjemena, da svake godine kupuju njihovo smrtonosno sjeme. Što Monsanto kupuje na tržištu? Prije svega tvrtke sjemena, bio tehnološke tvrke, kupuje farmaceutske tvrtke i kupuje tvrtke za prognozu vremena . Znate li tko je glavni suradnik Mansanta u Hrvatskoj? Agrokor!

Znate li da Monsanto ima ured za Jugoslaviju i sije GMO sjeme u Hrvatskoj? Ako ništa to bi vas trebalo uvrijediti! A nigdje ih nema, na nijednoj adresi. Djeluju poput duhova'', završio je svoje izlaganje zastupnik Branimir Bunjac pred ''prepunim'' saborom, kao što i slika pokazuje, u kojem su se domoljubni zastupnici HDZ-a, SDP-a, HNS-a i manjinci borili da ova opasna i lukava EU uredba, kojom se na mala vrata uvodi GMO,  ne prođe. 

20180126 132752

Važno je pohvaliti i zastupnika MOST-a Slavena Dobrovića i zastupnika Hrvatske seljačke stranke Davora Vlaovića koji su u svojim korektnim izlaganjima potvrdili Bunjčeve riječi, rekavši da neće podržati nikakvu koegzistenciju GMO-a i ekološke hrane.

h20170621018169 594a424d3bf26

Slaven Dobrović, MOST 

Zastupnik SDP-a Željko Jovanović, čiji je bivši premijer Milanović izravno kriv za mnoge hrvatske građane koji su umrli konzumirajući GMO hranu (ukinuo je uredbu o obveznom obilježavanju GMO proizvoda), držeći vodu Plazoniću, samo je još jednom potvrdio da su HDZ i SDP jednojajčani blizanci. Naravno, to je pokušao demantirati 'mali' Maras, zgodno se usporedivši sa 'velikim' stranačkim kolegom–kandidatom za novog predsjednika SDP-a, sotonistom Joškom Klisovićem.

20180126 124416

Sve dileme, trileme i sve maske, a radi se o zdravlju svih hrvatskih građana, past će u idući petak kada će korumpirani zastupnici izglasati ovu EU direktivu tzv. ''Zakon o ''koegzistenciji GMO-a i ekološke hrane''! Mi ćemo zbilježiti i javno prozvati svakog zastupnika, poimenice, koji bude glasovao za ovu uredbu, odnosno za GMO  genocid nad hrvatskim narodom.

Takvi zakoni-uredbe, ne postoje ni u Tunguziji! Postoje samo u Hrvatskoj!

Na parlamentarnim izborima ništa se ne može promijeniti jer crveno-plavi, preko APIS-a, godinama varaju birače. I o tome smo više puta pisali. Nažalost, sve je izglednije da će narod morati reagirati ili pristati na tiho umiranje!

Treće nema!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: