Print this page
NE obveznom cjepljenju! Svake godine Soroševi režimski mediji pronađu dvoje troje oboljelih od ospica i krenu agresivno drukati na potrebu obveznog cjepljenja!
  • Posted
  • Read 30555 times

NE obveznom cjepljenju! Svake godine Soroševi režimski mediji pronađu dvoje troje oboljelih od ospica i krenu agresivno drukati na potrebu obveznog cjepljenja!

Kome više vjerujete: Indexu, Jutarnjem, Slobodnoj,  Bernardu Kaiću, dr Richteru, dr. Luetiću, dr. Strenja Linić i ostalim promotorima - beskrupuloznim plaćenicima farmaceutskih korporacija koji vam govore da cijepite djecu ili dr. Srećku Sladoljevu koji kaže da nema epidemije ospica i da je ospica tamo gdje se najviše cijepi. U Rumunjskoj (preko 98%) i Ukrajini (gotovo 100%).

Počeli su ponovno režimski Soroševi mediji drukati roditelje da cijepe djecu protiv ospica. Podsjetimo da je prošle godine Kaić najavio, kako u Dubrovniku postoji opasnost od epidemije ospica. Posebno je secirao Splitsko-dalmatinsku i Dubrovačku županiju. Cilj mu je uz pomoć režimskih medija stvoriti paniku kako bi se natjerali roditelji da cijepe djecu. Odgovorio im je dr. Sladoljev na kraju ovog teksta. 

20180127 094234

20180121 143617

20180125 212430

Pogledajte naslov objave velikog Indexa? Iz aviona se vidi kome služe! 

''Posljednja veća epidemija zabilježena je u zimu 2014/2015. godine, kad je oboljelo 220 osoba, dok je u siječnju i veljači 2017. oboljelo njih sedmoro. Zadnja zabilježena smrt od ospica u Hrvatskoj desila se u sklopu jedne manje epidemije 2004. godine. Najveća je opasnost od pojave ospica kod nas u područjima koja bilježe najveći pad procijepljenosti, a to su Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija'', rekao je Voditelj Službe za epidemiologiju zaraznih bolesti HZJZ-a Bernard Kaić....

''… U medicinskoj struci postoji konsenzus oko koristi od cijepljenja. Stoga "uravnotežen" prikaz medicinskih stavova temeljenih na dokazima i stavova pojedinaca koji ne prihvaćaju suvremenu medicinu, nema edukativnu vrijednost za publiku. Pritom poziva sve zainteresirane da se za dobivanje provjerenih informacija i donošenje informirane odluke o cijepljenju obrate onima koji se stručno i znanstveno svakodnevno bave cijepljenjem…

…Važna je kontinuirana suradnja s medijima, koji bi trebali izbjegavati stvaranje lažne ravnoteže među suprotstavljenim stavovima, radi 'uravnoteženog“, 'neutralnog' prikaza različitih stajališta prema tom medicinskom postupku", između ostalog, za Index je rekao Bernard Kaić.

Voditeljica Odjela za nadzor nad cijepljenjem Milka Brzović kazala je kako epidemiolozi sustavno rade na informiranju i educiranju roditelja, liječnika i javnosti te provode individualno savjetovanje roditelja. Sada je počeo lupati nebuloze Luetić.

"Odradili smo više od 180 savjetovanja roditelja, što je pet puta više nego u godini prije. Dječji vrtići su informirali i poticali roditelje da vode djecu na cijepljenje", kaže Brzović koja vjeruje da će zahvaljujući boljoj informiranosti roditelji shvatiti da je jedina zaštita za djecu upravo cijepljenje.

Iako je zbog epidemije ospica u hrvatskom okruženju u prvom planu MPR cjepivo, podaci HZJZ-a pokazuju pad procijepljenosti. Za odbijanje cijepljenja djece iz Programa obveznog cijepljenja predviđene su sankcije, no iz podataka Uprave za sanitarnu inspekciju Ministarstva zdravstva vidljivo je da s padom procijepljenosti pada i broj prijava zbog necijepljenja, te da u konačnici vrlo mali broj roditelja biva kažnjen predviđenom novčanom kaznom.

20180121 170201

Što o ospicama i obveznom cjepljenju koji Strenja Linić kao predsjednik saborskog odjela za Zdravstvo  želi uvesti kaže dr. Srećko Sladoljev?

Imunolog dr. Srećko Sladoljev za direktno.hr komentirao je događanja oko obveznog cijepljenja u Hrvatskoj. Dr. Sladoljev je o agresivnoj kampanji farmaceutske industrije upozoravao još prije šest godina. Umjesto nagrade, suspendiran je s radnog mjesta u Imunološkom zavodu i prijavljen policiji i DORH-u za širenje glasina. Još jedna potvrda kako raznorazni Kaići jedno govore, a drugo njihovi represivni aparati rade.

Zahvaljujući upravo dr. Sladoljevu svijest o rizicima cijepljenja u našoj zemlji značajno se povećala. No s tim su narasli i pritisci državnih i gradskih institucija te masovno (institucionalno i medijsko) zastrašivanje roditelja koji ne žele cijepiti djecu. Tako se roditeljima djece koja nisu potpuno procijepljena prijeti ispisom iz vrtića, a djeci koja se tek trebaju upisati, to je onemogućeno, što je na rubu kršenja ljudskih prava.

Na pitanje vlada li u Hrvatskoj epidemija ospica i je li situacija dovoljno ozbiljna za ogroman pritisak kakav zdravstvene institucije vrše na roditelje koji ne cijepe djecu i na vrtiće, dr. Sladoljev je rekao:

20180121 144044

''Epidemije nema. Pratim što se zbiva u zemlji i za epidemiju bih čuo. Štoviše, svi bismo morali čuti, obzirom da je dužnost ministra da je obznani puku. Bar je tako propisano Zakonom o zaštiti pučanstva. U Hrvatskoj nije proglašena niti opasnost od epidemije. Da bi se proglasila opasnost od epidemije, broj tjednih pobola morao bi doseći neki epidemijski prag. Znam koji je za gripu, ali za ospice ne znam jer nije ni određena. Obzirom da se kroz zakone možete svašta „provući“, epidemija bi se tehnički mogla proglasiti i u dva slučaja zaraze.

O stanju i smjeru kojim ide zdravstvo u Hrvatskoj više vam može reći prijedlog novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti čije se usvajanje traži po hitnom postupku. Taj zakon povećat će nerad, nejednakost i nepravednosti u zdravstvu, neće otkloniti već će ustrajati na nedosljednostima u izgradnji zdravstva, na njegovoj necjelovitosti, tolerirat će sukob interesa, nijekati korupciju, neće rješavati probleme, ali će ustrajati na političkom upravljanju (tu spada i zastrašivanje javnosti), i pogodovati kapitalu na štetu javnog zdravstva i sve bi to trebalo ići po hitnom postupku.

Zapravo radi se o prvorazrednoj obmani. Građane se poziva na javnu raspravu, a prijedlog zakona ne možete naći na stranicama Ministarstva! Hitnost se pravda potrebom usklađenja s EU makar se radi o direktivi EEZ-a iz 1989.godine (op.a. naravno Kaićevi mediji o tome ne pišu).

Na pitanje novinara koliko su ospice zapravo opasne, dr. Sladoljev je rekao: ''To je individualno. Kao dijete prebolio sam ospice makar sam bio cijepljen. Ne sjećam se da se zbog toga netko posebno zabrinuo. Liječnik je rekao „mali ima ospice“ i to je bilo sve. Ospice su bile nešto normalno. Događale su se makar smo gotovo svi bili cijepljeni.''

Na pitanje o usporedbi rizika od nuspojava cjepiva i rizika od obolijevanja od ospica i komplikacija bolesti, dr. Sladoljev je kazao: ''Tko će to „pažljivo procijeniti“, tko će ima „potencijalne koristi“, a tko će „snositi rizike“? I sve nakon što je dijete oboljelo od GBSa? Zar to nije zastrašujuće!?

''Hrvatski mediji u većini slučajeva prenose izjave pedijatara koji s neodobravanjem gledaju na informiranje roditelja na društvenim mrežama, tvrde da se na internetu ''nekritički piše protiv cijepljenja''. Tako primjerice pedijatrica iz Metkovića dr. Ksenija Kaleb za Slobodnu Dalmaciju u travnju prošle godine je tvrdila kako cijepljenje i autizam nisu povezani, odnosno da povezanost nije dokazana nijednim stručnim radom. Je li to točno'', postavio je pitnje dr. Sladoljevu pitanje novinar portala Direktno.hr.

Baš me zanima kako bi dr. Kaleb dizajnirala pokus kojim bi izravno istražila povezanost cjepiva i autizma u ljudi? Tko bi ta ispitivanja odobrio? Koji bi roditelj pristao da mu dijete bude dio eksperimenta? Čudno mi je da zdravstvena zajednica s toliko žuči brani pedigre sumnjivih cjepiva, a nimalo ne propituje razloge eksplozivnog porasta autizma i autoimunih oboljenja svojih štićenika u posljednjih tridesetak godina?

Za autizam smo čuli kada je snimljen film Kišni čovjek, a danas je „rainman“ u svačijem susjedstvu. Između autizma i cijepljenja postoje poveznice. Tumačenje kako se autizam samo umjetno povećao zbog bolje dijagnostike, ne može objasniti činjenicu da se broj autistične djece u zadnje tri godine povećao za 70 posto iako dijagnostika otad nije napredovala?

Dr. Kaleb smatra i da vrtići nikako ne bi smjeli upisati niti jedno necijepljeno dijete, osim ako ima kontraindikaciju. Slažete li se s ovom izjavom? Je li ovakav stav pedijatara opravdan i ispravan? upitao je novinar portala Direktno.hr..

Sa stavom se ne slažem. Niti je opravdan niti ispravan. Takav stav samo pojačava sumnje u učinkovitost cjepiva. Objasnite mi kako necijepljeno dijete može dokinuti zaštitni učinak cjepiva cijepljenom djetetu? Pedijatri nam pokušavaju sada reći kako je necijepljeno dijete, a ne neučinkovito cjepivo, krivo što je oboljelo cijepljeno dijete!?

Dr Srecko Sladovljev Vakcina

Dr Srećko Sladoljev - nisu ga mogli kupiti pa ga nastoje potpuno medijski blokirati

Prije dosta godina u jednoj saveznoj američkoj državi izbila je epidemija ospica iako je 80 posto djece bilo cijepljeno. Među oboljelima bilo je i oko 80 posto cijepljene djece. Objasnili su da je problem u tome što je cijepni obuhvat bio premalen pa su ga povećali na 95 posto. Rekli su – e sad je sigurno! Svašta. Zaista svašta.

Na novinarsko pitanje kako komentira način izvještavanja hrvatskih mainstream medija o obvezi cijepljenja u Hrvatskoj navodnoj epidemiji ospica i informiranju o svim dobrim i lošim stranama cijepljenja, umjesto dr. Sladoljeva mi ćemo odgovoriti.

Dr. Sladoljev dao je nekoliko intervjua našim glavnim medijima. Sjećamo se intervjua datog Slobodnoj Dalmaciji. Zvali su ga a kada je odgovorio na sva postavljena pitanja, nekome se odgovori nisu svidjeli pa je objava stopirana. Tolikom o tezi Bernarda Kaića, citiramo;

''Važna je kontinuirana suradnja s medijima, koji bi trebali izbjegavati stvaranje lažne ravnoteže među suprotstavljenim stavovima, radi 'uravnoteženog“, 'neutralnog' prikaza različitih stajališta prema tom medicinskom postupku".

Na novinarsko pitanje kako komentira obvezu cijepljenja u Hrvatskoj? O čijim je stvarno interesima tu riječ, dr. Sladoljev je rekao:

U čijem je interesu cijepiti dijete protiv hepatitisa B odmah po rođenju? Bolest se prenosi isključivo krvlju, dakle ili spolnim putem ili nečistom iglom, a cjepivo štiti do 7 godina. Da li cijepni lobi možda očekuje da bi se već trogodišnjaci neodgovorno spolno ponašali i fiksali? U čemu vide interes djece da se cijepe s HepB?

I na kraju novinar je dr.Sladoljevu postavio pitanje o kojemu režimski mediji nikada ne pišu: Tko bi trebao preuzeti odgovornost za pojavu nuspojava cjepiva i eventualnu smrt? Nedavno je na Rebru zabilježen slučaj smrti djeteta nakon cijepljenja. Liječnici tvrde da to nije moguće povezati ni dokazati? Je li to točno? Što roditelji umrlog djeteta mogu poduzeti i kome se obratiti? 

Nedvojbeno su odgovorni Svjetska zdravstvena organizacija i nacionalna zdravstva jer bi morali znati kako se stječe prirodni imunitet. Da bi bila sigurna, cjepiva treba uskladiti prirodnim mehanizmima. Cjepiva u šprici neusklađena su i otuđena. Našu oholost kako ćemo prirodu pokoriti, kako će nam se priroda „pokloniti“ – plaćaju djeca, plaćaju najneviniji kroz sve veći pobol od složenih bolesti u čijoj je pozadini uvijek autoimuni poremećaj.

Odakle toliko multiple skleroze, šećerne bolesti, autizma, ALS-a, iznenadnih dojenačkih smrti i sl.? Što je okidač? U ovom trenutku sigurna cjepiva najvažnije su pitanje suvremene medicine, a njime se nitko ne bavi osim odgovornih roditelja'' rekao je dr. Srećko Sladoljev.

Naš komentar

Nažalost, biti će toga sve više i više kao što je sve više i više Kaića, Richtera, Kaleba, Strenja Linić, sada su isturili dr Luetića, drKaleba, medija poput Indexa, Jutarnjeg, Slobodne ….NOVE TV, RTL-a, HRT-a, medija i urednika novinara koji rade na provođenju Agende 21 i Agende 2030, odnosno depopulaciji hrvatskog stanovništva. 

Roditelji, ne vjerujte ništa glavnim hrvatskim medijima. Oni vas konstantno lažu, jedni novinari su zaduženi za pisanje laži, a drugi za smirivanje stanovništva. Čitajte alternativne medije. Na internetu imate bezbroj čalanaka, dovoljno je ukucati naziv bolesti i dobit ćete sve potrebne informacije. Ne budite lijeni, pročitajte pa onda odlučite hoćete li cijepiti svoje dijete. Jer vi ste odgovorni za njegov život.

Vjerujte dr. Sladoljevu i podržite ga. Čitajte njegove objave jer on se istinski i nesebično bori za vas i vašu djecu! Ovo je njegova poruka i odgovor Indexu, Slobodnoj , Jutarnjem.... agresivnim zagovarateljima cjepljenja protiv ospica:

Sladoljev Srećko
25. siječnja u 8:53 ·
Na zastavi slobodnog grada Dubrovnika piše LIBERTAS. Sloboda. Ili smrt! Slobodni ljudi sami odlučuju. Dubrovčani su odlučili. I nema ospica! A dolaze im u pohode odasvud u stotinama tisuća. Stalno. Čega se uistinu boje zdravstvene "vlasti"? Da li za zdravlje ljudi ili potvrde sumnji kako se ospice u prostoru "obnavljaju" možda baš cjepivima?!

Zagledajte se u zastave svojih nacionalnih državica. Da li mi se samo čini ili uistinu vidim da na svima piše KONTROLA. Ili smrt!

Najviše je ospica tamo gdje se najviše cijepi. U Rumunjskoj (preko 98%) i Ukrajini (gotovo 100%).

 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(32 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved