person_outline
search
hrendeitpt
Pišanje u mozak cijelom hrvatskom narodu! Dugine boje na zebrama ispred osnovnih škola!
Ni njima nije ništa jasno
  • Posted
  • Read 42246 times

Pišanje u mozak cijelom hrvatskom narodu! Dugine boje na zebrama ispred osnovnih škola!

Izjava de će homoseksualne dugine boje pojačati sigurnost pješaka, posebno najmlađih, i prevenirati prometne nesreće, pišanje je u mozak cijelom normalnom hrvatskom  narodu!

A kako su to opravdali ''naši'' židokonvertitski LGBT političari:

Prvi šareni, veseli pješački prijelaz u Dubrovniku iscrtan je iznad Osnovne škole Ivana Gundulića, izvijestili su iz gradske uprave najavivši kako će višebojnu zebru predstaviti zamjenik gradonačelnika Željko Raguž i ravnateljica Osnovne škole Ivana Gundulića Vedrana Elez, uz prigodne izjave za medije. Dakle, ponovno se pišaju na cijeli hrvatski narod i na književnost Ivana Gundulića.

227080

Raguž tako tvrdi da će šarena zebra, za koju je boja naručena na zahtjev DUSTRA-e, pojačati sigurnost pješaka, posebno najmlađih, i prevenirati prometne nesreće.

Ovo nije u skladu sa propisima Republike Hrvatske

Voditelj Udruge za sigurnost u prometu, dubrovački policajac Denis Pavela podsjeća kako ovakvo prometno rješenje nije u skladu s propisima koji za horizontalnu signalizaciju umjesto dugina spektra, predviđaju samo dvije boje - bijelu i žutu.

Zakoni u Republici Hrvatskoj pak navode kako se zebra označava horizontalnim poprečnim trakama na kolniku bijele boje i okomitom prometnom signalizacijom. O zaprekama za oslikavanje prostora između bijelih traka nema spomena.

Izvor: Dubrovački vjesnik

I što sada?

Jedino ispravno je prebrisati homoseksulne zebre ili se pišati na njih kao što su se i oni popišali na hrvatski narod, Ivana Gundulića, a i Marka Marulića, oca hrvatske književnosti kojeg je Jokić sa svojom čuvenom ekspertnom grupom, uz svesrdnu podršku predsjednice Kitarović, pokušao izbaciti iz kurikuluma. Naravno, oni nikada ne odustaju. Samo traže druga, zaobilazna, rješenja.

A mi i dalje šutimo!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(12 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: