person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 20206 times

Zaustavimo sotonističke Soroseve udruge: 'Žensku mrežu Hrvatske', 'Lezbijsku grupu Kontra', stranku 'Pametno'....

Ove sotonističke udruge koje predvodi stranka Pametno, a financiraju Soros, USAID i druge zločinačke organizacije, imaju zajednički cilj uništiti pojam obitelj uvodeći rodnu ideologiju kroz ratificiranje Istanbulske konvencije 

Oni sebi dozvoljavaju da osuđuju (skriptrirana osuda) one koje misle drugačije, one koji misle ispravno i po Božju. Zakreštali su na izjavu Znanstvenog vijeća za obrazovanje i školstvo HAZU-a da Istanbulska konvencija nije prihvatljiva za hrvatski odgojno-obrazovni sustav, ističući da HAZU treba težiti društvu znanja i znanosti te se ograditi, a ne zastupati retrogradne i politikantske stavove.

Ponovimo i zapamtimo: iza Istanbulske konvencije krije se rodna ideologija.

20171228 165849

Soroseve feministkinje

Strančica Pametno, zahvaljujući izbornoj prijevari – APIS-ovim uštrcanim glasovima – naziva se stranka i relativno velikim koracima korača na hrvatsku političku scenu. Njena predsjednica Puljak postaje sve grlatija, a nitko je ne poteže za jezik, što bi mi rekli u Dalmaciji.

Prepozantljiva sotonistička agenda (pila naopako) kako se znanost temelji na provjerljivim i dokazivim spoznajama, neovisnima od uvjerenja i vrijednosnih sudova samih znanstvenika, koji imaju odgovornost ne samo promicati znanstvene spoznaje, nego i djelovati kao stručni i moralni autoritet te korektiv za sve one u društvu koji dovode u pitanje ljudska, znanstvena i civilizacijska postignuća, upućena je na adresu HAZU-a .

20171228 165832Predsjednica strančice Pametno Puljak okružena, kao kakva diva, sluganskim medijima

Toliko su postali samouvjereni i bahati, a mi ćemo dodati i glupi jer su se na kraju sami razotkrili:

"Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (HAZU) nije u tom kontekstu, nažalost, već dugo na razini imena kojeg nosi, a posebno je to slučaj kada dopušta da u njeno ime istupaju i sramote je pojedinci i skupine koji, zaslijepljeni osobnim interesima i politikantstvom, zastupaju nakaradne stavove oprečne svemuonome što znanost jest.

Stoga odbacujemo i osuđujemo "izjavu nekakvog Znanstvenog vijeća za obrazovanje i školstvo HAZU kojim se, zbog izmišljene rodne ideologije te sramotnim stavovima preuzetim od retrogradnih i dogmatskih klerikalnih udruga, u pitanje dovodi Istanbulska konvencija i njena ratifikacija u RH", priopčila je Puljak ili njen muž - znanstvenik, koji piše za cionistički portal Index.hr. 

….zbog izmišljene rodne ideologije.., kaže Puljak.  Potpuno je jasno što ih boli.

Sotonisti, jer je to za njih jedini ispravan termin, znaju da se ratificiranjem Istanbulske konvencije na mala vrata uvodi rodna ideologija. Oni, 'Ženska mreža Hrvatske', 'Lezbijska grupa Kontra', stranku 'Pametno, Jokić i raznorazni Jokići  i Bernardići… pa i sama predsjednica Kitarović dobili su od Sorosa novce pa moraju na sve moguće načine hrvatskom narodu utrpati Istanbulsku konvenciju!

No, zaboravili su da je i hrvatski narod sve više svjestan što žele ove nevladine udruge, tko stoji iza njih i za koga radi stranka Pametno… i neće mirno gledati da im istanbulska konvencija prođe.

HAZU je konačno iznio pravi stav kakav ima većina hrvatskog naroda. U srijedu su predsjednici Republike, predsjedniku Vlade i Sabora sa zastupnicima te cjelokupnoj hrvatskoj javnosti poslali izjavu u kojoj ističu kako se slažu s brigom za zaštitu žene i obitelji kao dijela Istanbulske konvencije, ali ne i s dijelom koji, kažu, uključuje elemente rodne ideologije, neprihvatljive za hrvatski odgojno-obrazovni sustav.

I mi se pridružujemo ovom objavom u razotkrivanju ovih Sorosevih sotonističkih ili nacističkih udruga i stranaka (Soros se javno hvalio kako je surađivao s nacistima) koje neprestano rade na uništavanju obitelji, hrvatskog bića i Kršćanstva.

Nemojte  dozvoliti da vas zavedu zločesti i opasni ljudi koji se kriju iza raznoraznih udruga i stranaka koje su u službi sotonista ili Novih nacista 21. stoljeća!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: