person_outline
search
hrendeitpt
Benjamin Fulford Benjamin Fulford
  • Posted
  • Read 8577 times

44.000 američkih vojnika krenulo u konačni obračun sa kazarskom mafijom koja ubija po cijelom svijetu!

Čak i propagandni mainstream mediji, podvrgnuti ispiranju mozga, počinju shvaćati da se nešto čudno događa, kad su vidjeli „kirurški boot” na ruci Hillary Clinton (GPS narukvicu) iako se pokušala opravdati da je imala frakturu prsta, što su mnogi i popili.

Američki predsjednik Donald Trump proveo je preprošli vikend u kampu David s glavnim generalima koji su mu prikazati strategiju detektiranja kazarske mafije diljem svijeta. "Zračna luka Atlanta bila je zatvorena dok je Ministarstvo obrane odbijalo otkriti pozicije 44.000 američkih vojnika koji su uključeni u okončanje kabale u svijetu", izjavili su izvori iz Pentagona. Sada ima gotovo 10.000 optužbi, budući da sve više i više kriminalaca optužuju svoje dojučerašnje kolege.

Kazarska mafija ubila je mnogo poznatih ljudi. Gradonačelnik San Francisca, Edwin Lee, umro je nakon što je presuđeno da ilegalni imigrant nije kriv za ubojstvo Kate Steinle, unatoč priznanju, kaže izvor. „Smrt Leea poruka je demokrata i gradonačelnika gradova Chicaga koji pružaju utočište Rahmu Emmanuelu i Bill de Blasiu u New Yorku”, upozorava izvor.

U Japanu, dva bivša rukovoditelja Toshibe, Atsutoshi Nishidi i Taizo Nishimura, iznenada su umrli, jer su htjeli pružiti dokaze o terorističkom napadu na nuklearno postrojenje Fukusima 11. ožujka 2011. godine. Za taj napad odgovorna je obitelj Rockefeller, čiji članovi uključuju Hillary Ebill Clinton, izjavili su izvori.

U Kanadi je Barry Sherman, vlasnik kanadskog farmaceutskog diva Apotex, pronađen mrtav sa svojom suprugom Honey u obiteljskom zatvorenom bazenu. Sherman je ubijen kako bi se pokrili tragovi i dokazi Clinton Foundacije i njihovih zločina na Haitiju. „Imamo povjerljive dokumente koji uključuje zakladu ''Clinton Foundation'' i kanadsku farmaceutsku tvrtku koja isporučuje genetički modificirane lijekove ljudima iz Haitija, a prodaje za prave lijekove'', rekli su.

U svakom slučaju, bez obzira koliko je potencijalnih svjedoka ubijeno, a nije malo, situacija je dosegla točku u kojoj kazarska mafija više neće moći ubijati i prolaziti nekažnjeno. Predsjednik Doma, Paul Ryan, pridružiti će se rastućem popis političara koji daju ostavku tijekom čistki doma i Senata. Senator John "Daesh" McCain napustiti će ovaj svijet (tumor mozga) prije nego što su mu mnogi zločini objavljeni.
http://fox6now.com/2017/12/15/john-mccain-described-as-increasingly-frail-senate-sources-say/

Čak i propagandni mainstream mediji podvrgnuti ispiranju mozga počinju shvaćati da se nešto čudno događa, kad su vidjeli „kirurški boot” na ruci Hillary Clinton (GPS narukvica) iako se pokušala opravdati da je imala frakturu prsta što su mnogi popili. 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5178037/Clinton-wears-surgical-boot-MONTHS-breaking-toe.html

474D5F4600000578 5178037 image a 39 1513231272444

Ljudi koji još vjeruju u pripovijest o kabalinom artefaktu slični su ljudima koji pričaju vic o muškarca kojemu su rekli da ga žena vara. On je angažirao detektiva da dokaže nevinost svoje žene. Detektiv se vratio i rekao mu: "Ona je upoznala drugog čovjeka na ulici i zajedno su otišli u hotel". "Jeste li vidjeli da zajedno dolaze u sobu?, upita detektiva koji je odgovorio: "Da". ''Jeste li vidjeli što se dogodilo u sobi?, pita muž dalje. ''Da, vidio sam ih kroz ključanicu zajedno u krevetu ", odgovara detektiv." Jesu li bili pokriveni pokrivačem?''  "Da''. A jeste li ih vidjeli ispod pokrivača?" ''Ne'' odgovorio je detektiv. "U tom slučaju ne možete dokazati da me vara, zaključio je muž ''dokazavši'' da ga žena ne vara.

Muž se ne želi suočiti s realnošću jer bi to uzrujalo njegov cijeli svjetonazor, na isti način, osobe kojima su isprani mozgovi držati će se najsuptilnijih isprika jer ne žele vidjeti stvarnost. Zato će Clintonovi obožavatelji radije prihvatiti lažno objašnjenje nego se pomiriti s neupitnim uhićenjem Clintonovih. Međutim, dolazimo do točke gdje će se ti i mnogi drugi morati suočiti s realnošću, iako cijela mreža Odjela FBI-a i pravosuđe pokušavaju zaštititi Hillary Clinton. http://rense.com/general96/whoswho.html

Čak su i mainstream (korporativni) mediji prisiljeni prihvatiti da je takozvanu "islamsku državu" stvorila CIA. http://www.zerohedge.com/news/2017-12-15/weapons-went-cia-isis-less-two-months-new-study-reveals

Još jedna potvrda da živimo u čudnim i nestabilnim vremenima je da bivši predsjednik SAD-a Barack Obama traži i dobiva politički azil u Engleskoj, a Donald Trump nije dobrodošli u Velikoj Britaniji? https://www.theguardian.com/uk-news/2017/dec/17/prince-harry-interviews-barack-obama-today-programme-guest-slot

Britanci žele stvoriti jednu svjetsku vladu kako bi se ''osigurao mir na planeti'', kažu izvori azijskog tajnog društva. U nedostatku bilo kakvog kompromisa s američkom vojnom vladom, nastati će financijski kaos čak i ako se izbjegne rat. Jer je sadašnji financijski sustav neuravnotežen i služi samo kao sredstva za pranje lažnog novca kroz burzu od središnje banke, u privatnom vlasništvu nekolicine super bogatih ljudi.

Ovakav način distribucije novca gurnuo je financijska tržišta daleko od stvarnosti, ali stvarnost će uvijek prevladati, bez obzira koliko se to pokušava izbjeći. Nadam se da će novi transparentni i zasnovani financijski sustav biti pokrenut, ali ćemo morati proći kroz kaotični kolaps starog sustava, prije nego što se to dogodi.

I ja sam osobno, doživio velike financijske neugodnosti. Abraham Cooper iz centra Simon Wiesenthal zabranio je jednu od mojih knjiga koje je definirao kao "antisemitsku". Kad sam ga pitao što je to "antisemitski" u mojoj knjizi, rekao je da sam napisao da je američki predsjednik George Bush Jr. bio odgovoran za smrt milijuna civila u Iraku.

Po njemu Bush je evanđeoski kršćanin. Informacije o smrti civila u Iraku došle su mi od medicinskog časopisa Lancet. Dakle, ovdje imamo navodnog Židova koji zabranjuje knjigu koju je napisao osoba židovskog podrijetla, koja osuđuje genocid koji je izvršio ne-Židov jer je "antisemitska". Koji licemjer? Weisenthal se zasigurno prevrće u grobu.

Prema riječima dužnosnika 'Tokuma Shoten Publishing', Weisenthal centar je plaćao izdavačima mito kako bi na moje knjige stavio zabranu u svoje novine. To je dovelo do potpuno zabrane svih reklama za sve moje knjige u novinama i drugim medijima, bez obzira na njihov sadržaj. To je tipično za ono što rade i piscima širom svijeta. U Sjedinjenim Državama Ministarstvo domovinske sigurnosti zamrznulo je bankovne račune svim izdavačkim kućama kako bi spriječili objavljivanje na engleskom jeziku.

Cooper i njegovi židovski mafijaški prijatelji također plaćaju desničare da rade stvari poput napada na etničke korejske trgovinske četvrti kako bi održali sukobe između Južne Koreje i Japana, prema članovima tih skupina. Taj čovjek je kriminalac i trebao bi biti zatvoren. Ako Cooper bude uhapšen, propjevati će kao kanarinac i otkriti cijelu kazarsku mafiju u Japanu i drugdje u svijetu.

18. prosinca 2017 / Benjamin Fulford
http://sadefenza.blogspot.it/2017/12/truppe-statunitensi-dispiegate-in-tutto.html

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(11 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: