person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2091 times

Uhićen osnivač i milijarder farmaceutske tvrtke 'Insys Therapeutics' optužen za urotu i podmićivanje liječnika!

Državni tužitelj Jeff Sessions: 'Imamo potpuno slobodne ruke predsjednika Trumpa u borbi protiv narko kartela i monopola zdravstvene skrbi. Nažalost, najveći problem su nam i dalje mainstream mediji koji i dalje lažu i obmanjuju američki narod, štiteći ove korporacije.'

Iz DCNF-a 

John Kapoor (74) podnio je ostavku na mjesto glavnog izvršnog direktora kompanije kada je otkriveno da njegov proizvod, sprej za uklanjanja boli, sadrži fentanil, visoko-zarazni sintetski opioid. Fentanil je 50 puta jači od morfija, a dovoljno je samo dva miligrama da uzrokuje kod odrasle osobe fatalnu predoziranost. Cijene dionica tvrtke pale su za više od 20 posto nakon uhićenja, prema New York Postu.

20171223 112740

Donald Trump službeno je proglasio borbu protiv ''opioidne epidemije'' proglasivši je nacionalnom izvanrednom situacijom. Prevelike doze ovih i sličnih ''lijekova'' uzrokovale su u 2016. godini 64.070 smrtnih slučajeva. Više od 20.000 Amerikanaca umrlo je od predoziranja sintetičkih opioida, a milijuni su ovisni o opioidima.

Državni tužitelj Jeff Sessions izjavio je: "Ovo ministarstvo pravde to neće tolerirati. Boriti ćemo se protiv uličnih preprodavača do korporativnih rukovoditelja - koji nezakonito pridonose ovoj epidemiji zemlje. Imamo potpuno slobodne ruke predsjednika Trumpa u borbi protiv narko kartela  i monopola zdravstvene skrbi.

Nažalost, najveći problem su nam i dalje mainstream mediji koji i dalje lažu i obmanjuju američki narod štiteći ove korporacije.''

28. listopada 2017. Mike Adams

Krenulo se u obračun sa farmaceutskom mafijom!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: