person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2004 times

Instalirani predsjednik Vrhovnog suda Đuro Sessa putem službenog maila blati ljude koji upozoravaju na kriminal i korupciju u pravosuđu!

Pokušao je oblatiti Nadu Landeku koja se godinama bori za žrtve pravosuđa putem Udruge ''Veronike Vere'' koja trenutno priprema muzej žrtava hrvatskoga pravosuđa.

Da je pravosuđe rak rana hrvatskoga društva malo je poznato trenutnom predsjedniku Vrhovnoga suda Đuri Sessi. Barem je to suditi po prepisi koju su nam uputili članovi društva žrtava pravosuđa.

Umjesto da se novoimenovani predsjednik najmoćnije pravosudne institucije u zemlji bavi rješavanjem nagomilanih pritužbi, žalbi i prijava, on se dopisuje putem službenog maila i blati ljude koji upozoravaju na kriminal i korupciju u pravosuđu!Tako je, u nedostatku ikakvih dokaza, odlučio oblatiti Nadu Landeku koja se godinama bori za žrtve pravosuđa putem Udruge Veronike Vere i koja trenutno priprema muzej žrtava hrvatskoga pravosuđa.

Nemajući što reći na zahtjev za uključivanjem Vrhovnoga suda u postupke koji se dugi niz godina vode na hrvatskim sudovima i skandalozne presude koje se donose, Sessa je odlučio diskreditirati gospođu Landeku pozivajući se na anonimni i nepotpisani tekst s nekog bloga?!

No, Nada Landeka mu nije ostala dužna. Odgovorila mu je pristojno i sa činjenicama, na što se Sessa više nije oglasio.

Ostaje pitanje – što točno radi predsjednik Vrhovnog suda da ima vremena u urednovno radno vrijeme obavljati prepiske s građanima, pa bili oni i predstavnici udruga za zaštitu žrtava pravosuđa?

U kakvoj mi to močvari doista živimo kada se vrhovni pravosudni autoritet poziva na neimenovane tekstove na Internetu koji blate osobu koja ni ne postoji?

Zašto se Đuro Sessa ne uhvati u koštac s brojnim nagomilanim i nerješenim slučajevima na Vrhovnom sudu, umjesto da se zabavlja dopisujući se s članovima Udruge Veronika Vere?

Da li mu je zbilja toliko dosadno na radnom mjestu ili više nema za riješiti niti jedan zaostali predmet? 

sessa polozio prisegu pred predsjednicom republike 11527b5a10cf95e635fe07499d86c3cc view article new

I da zaključimo: Je li predsjednica Kolinda Grabar Kitarović zna(la) za kakvu osobu je toliko uporno lobirala. O Sessi smo i mi sve rekli i napisali.

Izvor: 7 DNEVNO

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: