person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2843 times

Njemačka i Francuska planiraju, po modelu SAD-a, stvoriti Sjedinjene Države Europe (United States of Europa) u kojoj bi upravljali svim ostalim EU državama i narodima!

Ovo sve što se događa u Europi zapravo je sukob između opljačkanih i osiromašenih EU naroda i elita, za čije je poslovanje i bogaćenje (daljnju pljačku narodnih resursa) potrebno najveće moguće tržište.

Nedavno je voditelj njemačkih socijaldemokrata (SPD) Martin Schultz predložio ideju stvaranja Sjedinjenih Država Europe. Stara masonska ideja Sjedinjenih Američkih Država kao alternativa Svetom Rimskom Carstvu pronašla je novi dah u našim danima. U prošlosti je tu ideju promicao Napoleon i Wilhelm II. Oboje su pokušali uspostaviti dominaciju svojih zemalja - Francuske i Njemačke - nad Europom.

Ovaj put novu ideju guraju socijaldemokrati, koji su pretrpjeli povijesni poraz na rujanskim izborima Bundestaga. Stranka je očito u padu. I ne samo u Njemačkoj, već iu cijeloj Europi. Od glasnogovornika interesa radničke klase, socijaldemokrati su postali predstavnici obitelji i migranata. A budući da nemaju vlastite ideje, uzeli su staru ideju – Sjedinjene Države Europe.

ea676253e7c3fc07c537982603f31bc7 XL

Sjedinjene Države Europe (United States of Europa)

Na nedavnom kongresu SPD-a njezin čelnik Martin Schulz nije mogao ponuditi jasno rješenje za izlazak zemlje iz političke krize. No, ponudio je ideju ... Sjedinjenih Država Europe. Zahtijevao je da se to mora stvoriti do 2025. Prema Schultzu, potrebno je razviti odgovarajući sporazum s ciljem njegove ratifikacije od strane država članica EU. Sve druge članice koje to ne prihvate moraju napustiti EU. Schultz, stoga, smatra da je tako moguće uplašiti "desničarske nacionaliste" koji jačaju i žele napustiti EU. Ovakvim političarima su svi oni koji vole svoju domovinu rigidni desničari i nacionalisti!

Naravno, ministar vanjskih poslova Njemačke Sigmar Gabriel, član vodstva SPD-a, podržao je ideju Schulza, Izjavivši: "Kada je Martin Schulz, iznio ideju o tome kako se Europa dalje treba razvijati svi su ga odmah počeli kritizirati. Ja trvrdim da je Schulzov prijedlog usmjeren na pretvaranje EU koja će raditi u interesu građana''. Možemo misliti koliko će elita raditi u interesu građana!?

Građani Europe protiv su ove ideje

Njemački građani vide da više nemaju pravo glasa u svojoj zemlji (imaju samo na izborima na kojima se varaju kao i svi birači EU država). Vlasti odlučuju o pitanjima njihove budućnosti i budućnosti njihove djece, a da oni u tome ne mogu suodlučivati. Na primjer, ''uvoz'' na stotine tisuća agresivnih migranata od kojih zaziru svi građani Njemačke. Za 17 ožujka najavljen je protest najmanje milijun žena koje će tražiti od Angele Merkel i vlasti da ih zaštite od svakodnevnih silovanja uvezenih migranatai 

Stoga ti isti građani, čije interese spominje Sigmar Gabriel, kupuju za 15 € minijaturni suvenir - vješalicu s natpisom: "Rezervirano za Sigmara". Pokušaj političara da zaustave trgovinu vješalica nije uspio. Sud je presudio da se vješalice s natpisom ne smiju percipirati kao prijetnja ubojstvom, već kao "simboličnom željom za političkom smrću".

305049729

U sadašnjem obliku, EU je nekontrolirana, u smislu razvoja, mentaliteta, ekonomske moći i bogatih zemalja u odnosu na siromašne. No, nitko ne želi dovesti svoju slobodu i neovisnost na oltar Ujedinjene Europe jer mnoge EU države žele same odlučivati o svojoj sudbini.

Zahtjev SPD-a za stvaranje Sjedinjenih Država Europe može biti samo upozorenje na velike pobune. 

Općenito, sve ovo što se događa u Europi zapravo je sukob između opljačkanih i osiromašenih EU naroda i elita, za čije je poslovanje i bogaćenje (daljnju pljačku narodnih resursa) potrebno najveće moguće tržište. Njemačka i Francuska, nakon izlaska Britanije žele preuzeti palicu i upravljati, poput Amerike, svim EU državama i narodima. Roschildove lutke, Angela Merkel i Emanuel Macron upravljali bi sa 500 milijuna ljudi!

Izvor: https://off-guardian.org/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: