person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 6495 times

Italija započela proces izlaska iz kompromitirane Europske unije zamjenom eura vlastitom suverenom valutom.

A ''naši'' političari Marić, Vujčić, Plenković… i dežurni plaćenici ('ekonomski i geopolitički stručnjaci') žure uvesti euro! Zanimljivo?

Ovaj potez izazvao je strahove čelnika EU-a. Poslije Brexita kreće (dolazi) "Italexit" što će biti i konačni nokaut tvorevini zvanoj Europska unija. I to je pravi put uništenja ovog korporativnog fašisoidnog EU-a koji nema nikakve dodirne točke s narodima Europe.

Potvrde, poznate kao CCF, ('valuta' do izlaska iz EU) omogučiti će radnicima i tvrtkama porezne olakšice kako bi poboljšali dohodak i produktivnost. Svatko ih može koristiti za plaćanje poreza, kupnju državnih usluga ili razmjenu robe…

Prema izvješću globalnog analitičara GEFIRA (Global Analysis from the European Perspective), vrlo je vjerojatno da će komercijalni operateri, kao što su trgovine, prihvatiti CCF-ove kao alternativu euru i mogu se koristiti kao paralelna valuta.

U cijeloj Europi, domoljubne političke stranke rade na ideji napuštanja Europske unije. Razlozi za odlazak iz ove kompromitirane EU tvorevine često je povezani s gubitkom suvereniteta u EU, visokim financijskim doprinosima Uniji, kao i specifičnim pitanjima koja se mogu razlikovati od zemlje do zemlje, na primjer useljavanja migranata i zdravstvene zaštite. Uz to osjećaju se nesigurni u vlastitoj zemlji i općenito mnogo je lošiji standard nakon ulaska u EU. 

A puna im je kapa i Merkelice, Junckera, Macrona i sličnih samoproglašenih vođa....

DO0SZv2WkAAgsgv

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: