person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2182 times

HZZO će novcima poreznih obveznika financirati promjenu spola u novi perverzni LGBT-ov spol 'ONO', a nema novca za lijekove teško oboljele djece!

Jučer je Facebook sa službene stranice CitizenGO Hrvatska uklonio post s pozivom na potpisivanje peticije “NE operaciji promjene spolnih obilježja na teret HZZO-a“, pozivajući se na Standarde zajednice FB-a.

Brisanje objave je opravdano kršenjem Standarda zajednice Facebooka!?

20171206 204432

Peticija “NE operaciji promjene spolnih obilježja na teret HZZO-a” pokrenuta je kao reakcija na izjavu Željka Plazonića, državnog tajnika Ministarstva zdravstva, člana HDZ-a, koji je 20. studenog za RTL izjavio kako ne vidi razlog zbog kojeg HZZO ne bi financirao operacije promjene spolnih obilježja transrodnih osoba!

Kako u peticiji, tako i u objavi na Facebooku, CitizenGO Hrvatska upozorio je na hrvatsko zdravstvo koje se guši u dugovima, nema novca za lijekove bolesnoj djec koji bi se trebali financirati od poreznih obveznika, a imaju novca za operacije promjene spolnih obilježja prema željama pojedinaca.

Naime, u Hrvatskoj od spinalne mišićne atrofije (SMA) boluje 50-tak osoba, od toga 39-ero djece. Prije godinu dana pojavio se lijek: Spinraza, koji je vrlo je skup te ga roditelji sami ne mogu platiti. Ministarstvo zdravstva je od zaprimljenih zahtjeva za liječenje odobrilo zahtjeve samo za dvije bebe mlađe od 6 mjeseci.

Zbog toga su roditelji organizirali okupljanje ispred Vlade na Markovu trgu te zatražili od Ministarstva osnivanje fonda za skupe lijekova te odobrenje troškova liječenja za druge oboljele od SMA.

Dok se odvijala ova drama (nije prva) Željko Plazonić, državni tajnik Ministarstva zdravstva, član HDZ-a, izjavljuje kako ne vidi razlog zbog kojeg HZZO ne bi financirao operacije promjene spolnih obilježja transrodnih osoba kojih, zanimljivo, ima također 50-tak.

Dakle, HZZO će novcem poreznih obveznika financirati skupe operacije promjena spola u 'novi perverzni LGBT-ov spol' ONO (svaka operacija košta cca 20 tisuća EURA), a nema novca za terapije i liječenje zloćudnih i teških kroničnih bolesti kod djece i odraslih te spašavanje ljudskih života!?

Ovakvih anomalija i Plazonića,  ima samo u Hrvatskoj! 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: