person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4253 times

Nova žrtva farmaceutske mafije! Ubijen jedan od najistaknutijih holističkih liječnika u Americi! /video/

Dr. James Winer je bio autor popularnih knjiga, audio i video kazeta i bezbrojnih članaka o prirodnom zdravlju. Bio je instruktor prehrane na sveučilištu, instruktor fitnessa na fakultetu i osnivač i voditelj Winer wellness centra u Pittsburghu.

Dr. James Winer, jedan od najistaknutijih holističkih liječnika u Americi, pronađen je mrtav u vrlo sumnjivim okolnostima na Floridi.

Prijatelji kažu da je dr. Winer otišao na Floridu za Dan zahvalnosti i nestao ubrzo po dolasku u državu. Dr. Winer je 80. holistički liječnik koji se bori protiv Big Pharmi, a koji je u zadnje dvije godine umro u sumnjivim okolnostima. Holistička zajednica liječnika, koja pokušava ukazati na štetnost cjepiva i radi ''izvan kontrole'' farmaceutske industrije (mafije), nemilosrdno se tamani, a glavni mediji o tome šute!

Dr. Winer je otišao u utorak na putovanje s prijateljem u već ozloglašenu Floridu za Dan zahvalnosti i nikada se nije vratio u Pittsburgh. Jedan osobni prijatelj izjavio je da je obitelj Dr. Winera potvrdila da je pronađen kao John Doe u bolnici.

Dr. James je bio jako voljen i poštovan liječnik u Pittsburghu i često je govori o štetnosti cjepiva. Bio je jedan od vodećih američkih pionira u prirodnoj medicini i posvetio je svoj život promicanju prirodnih lijekova. Potaknuo je svoje pacijente i sljedbenike da izbjegavaju otrovne proizvode Big Pharma.

Međutim, Big Pharma i mainstream mediji dugo su ga progonili diskreditirajući njegov rad. Na kraju su ga ubili!

Pored poučavanja i predavanja diljem Sjedinjenih Država, dr. Winer se pojavljivao na tisućama radio i televizijskih emisija u Pittsburghu i diljem zemlje. Istaknuti i izričiti kritičar Big Pharma, dr. Winer održao je 31 tjednu radio emisiju u Pennsylvaniji, Zapadnoj Virginiji i Ohiju.

Bio je i autor popularnih knjiga, audio i video kazeta i bezbrojnih članaka o prirodnom zdravlju. Bio je instruktor prehrane na sveučilištu, instruktor fitnessa na fakultetu i osnivač i voditelj Winer wellness centra u Pittsburghu, PA.

Na području holističke medicine u ovoj zemlji malo je liječnika imalo njegovo iskustvo i znanje kao i sklonosti pomaganju drugima. U protekle dvije godine ubijeno je toliko holističkih liječnika. U većini slučajeva vlasti su očigledna ubojstva pospremili pod tepih.

Hrvatski glavni mediji o ubojstvima holističkih liječnika ne smiju pisati što sve govori o njima i kome oni pripadaju.

A ovdje se radi o brutalnom i nemilosrdnom ''čišćenju'' holističkih liječnika.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

(0 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: