person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2702 times

General Praljak stavio točku na i haškog cirkusa tzv. 'Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije'!

Tko je odgovoran za ratne zločine? Tko se nezakonito obogatio? Tko je zatvoren i osuđen? Tko je nastradao? Pročitajte, nije dugo!

Haški tribunal je produžena ruka EU tvorevine, a EU tvorevina je europska ispostava Ujedinjenih naroda (UN) koji su pokriće za sve nametnute-porobljivačke ratove u svijetu. Njih iniciraju i financiraju židobankari, a prate (fake news) židomediji koji su u 95 postotnom vlasništvu Židova cionista. Cijenu uvijek plaćaju nevini ljudi, a obogate se židobankari, plaćenici i židokonvertiti koji su izvršavali naloge židobankara. 

General Praljak pljunuo je u lice haškom cirkusu. 'Nazdravivši' otrovom pred cijelim svijetom, prilikom potvrđivanja prvostupanjske presude, simbolički je spustio zastor na ovo ruglo od suda.

Međunarodni sud za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije (eng. International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia, ICTY) osnovan je od ''Vijeća sigurnosti'' UN-a 1992. u Den Haagu u Nizozemskoj. Dakle, planski i unaprijed je osnovan što je dokaz i potvrda da je rat prethodno dogovoren, a trebalo je osudititi i ''krivce'' za rat. Punu suradnju sa Haagom (dilanje dokumenata) dala je Račanova vlada i Mesić kada je izbornom prijevarom postao predsjednik RH.

20171130 091936

Što je Mesić 2002.godine izjavio?

''Kao što svi znate, neposredni je povod optužnica koju je protiv generala Janka Bobetka podigao Međunarodni sud u Haagu. Vjerujem da nikoga ne moram podsjećati na to da je Hrvatska svojedobno bila jedan od inicijatora osnivanja tog suda, da je on formiran odlukom Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda i da je Republika Hrvatska donijela ustavni zakon kojim se obvezala na suradnju s Haaškim sudom.

Suradnja sa sudom u Haagu znači upravo to - puno surađivanje države Hrvatske i svakog njenog građanina sa sudom što ga je međunarodna zajednica osnovala da bi se procesuirali oni koji su odgovorni za ratne zločine počinjene na tlu bivše Jugoslavije. To je obveza koju smo preuzeli. Svijet s pravom očekuje od nas da se držimo riječi koju smo dali'', rekao je između ostalog Stjepan Mesić.

Tko je odgovoran za ratne zločine? Tko se nezakonito obogatio? Tko je zatvoren i osuđen? Tko je nastradao?

-1.1. 1991.godine, prije nego je stvorena i priznata hrvatska država, HNB je registriran u Londonu i preuzet od Rothschilda koji se vodi i dandanas kao vlasnik HNB-a!? A Središnja narodna banka je žila kucavica svakog naroda.

- Narodno vlasništvo (per capita) Tuđmanova vlada je protuustavno pretvorila (otela narodu) u državno vlasništvo, a nakon toga ga podijelila izabranima (200 obitelji).

20171130 083513

- U dogovoru sa židobankarima Tuđmanu je obećana Banovina, njegovom partneru Miloševiću Kraljevina, Kučanu izlaz na more, a Monsantu Slavonija i Vojvodina. Isto tako dogovorena je Republika Srpska (Tuđman je dao Posavinu) i Srpska Krajina (Tuđman potpisao Plan Z4 koji je na našu sreću Martić odbio prihvatiti i zato je osuđen na dugogodišnju robiju (35 godina) od židobankara u Haagu.

Pisati o Gotovini, Markaču, Čermaku, Blaškiću, Karadžiću, Mrkšiću, Martiću, Šljivančaninu, Mladiću.. …. izvršiteljima zadanih zadataka, suvislo je i sve je rečeno. Oni su izvršavali naređenja svojih pretpostavljenih, Tuđmana i Miloševića koji su opet bili plaćenici židobankara (Tuđman i Milošević su imali zajedničku banku u Francuskoj). A židobankare, u ovoj dogovorenoj ratnoj priči, nitko ne spominje i ne osuđuje!?

Tko se obogatio?

Tuđman, Gregurić, Valentić, Granić, Pašalić, Mateša, Šeks, Canjuga, Čermak, Mesić, Račan, Luković, Tedeschi, Škegro, Rohatinski, Prka, Škreb, Pusići, Sanader, Josipović, Kosor, Linić, Vlahović, Bajić, Rajić, Pupovac, Todorić, Kutle, ….. itd .

Tko je od političara bio u zatvoru?

Sanader koji je odigrao solo dionicu mimo židobankara (zato je i kažnjen) i politički sitniš: Čobanković, Vidošević, Rončević, Sabo, Marina Lovrić-Merzel, Bandić….

A tko je nastradao?

Narodi bivših republika Hrvatske, BiH, Srbije i Crne Gore koji su se međusobno ubijali, a paralelno su na isti način, po istoj shemi, opljačkani. Uz pljačku, intenzivno ih se i dalje raseljava, truje i ubija GMO hranom, cjepivima i chemtrailsom.

I na kraju vratimo se slikom, Naslovom i podnaslovom 'Večernjeg lista' , koji sve govori o haškom cirkusu – tzv. Međunarodnom sudu za ratne zločine počinjene na području bivše Jugos-lavije.

20171130 073851

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: