person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 5196 times

Hrvatski političari su najkorumpiraniji i najmanje cijenjene europske političke prostitutke!

Hrvatski sabor u kojem 27 godina sjede, zahvaljući izbornim prijevarama, antihrvatski zastupnici (čast iznimkama), ozakonio je sve vladine odluke, odobrio sve lihvarske kredite i sve proračune koji u 27. godina nisu imali ni jednu pozitivnu bilancu.

Danas vlada neoliberalni koncept koji je doveo do sloma financija svijeta. Gangsteri sa Wall Streeta kroje Novi svjetski poredak, a MMF i Svjetska banka su dio gangsterske organizacije za porobljavanje država. Mi živimo u korporativnom fašizmu koji će dovesti do potpune revolucije, a matrica kupovanja korumpiranih političara, bolje rečeno nacionalnih političkih prostitutki- narodnih zastupnika na svim prostorima bivše Jugoslavije izgleda ovako: 

-  Svjetske ekonomske ubojice iz MMF-a i Svjetske banke prvo vrbuju vlade zemlje i njihove predstavnike da se što više zaduže, ali na način da se taj novac odmah i vraća gdje će se oni naknadno pojaviti kao strani investitori sa vašim podizvođačima, a vi ostajete zaduženi i plaćate kamate u začaranom beskonačnom krugu stalnog uzimanje novih kredita tj u nedogled novih i novih kreditnih linija (circulus vitiosus).

11083665 800661466680648 5707691030802973328 n

- Ako ne uspije prvi korak onda se ide preko domaćih Nevladinih organizacija, udruženja „građana“, dobro izrežiranih i kontroliranih, a navodno spontanih građanskih protesta, tipa OTPOR-a, sve uz obilatu financijsku potporu stranih obavještajnih službi – takozvanih ŠAKALA. Jedan dio intelektualaca se kupuje, ostali koji se suprotstavljaju bivaju ili fizički uklonjeni ili im se lijepe etikete, a medijski prostor za njih se zauvijek zatvara. ''Naši'' političari su nakorumptivniji i najjeftinije su se prodali!

20171128 183517

- Treći korak je scenarij Iraka, Sirije…. i tada počinje bombardiranje od strane NATO-a. Izgovori mogu biti razni (kemijsko naoružanje, navodno posjedovanje oružja za masovno uništenje, povreda građanskih prava…itd.). Ovaj korak je važan jer se ciljano vrši masovno uništavanje infrastrukture zemlje, privrede i industrije, pored vojnih i ostalih strateški važnih postrojenja i potencijala.

Tako su i nas 'naši' kupljeni političari uveli u EU-bankarsku prčiju ili židotvorevinu koja:

NIJE DRŽAVA !
Europska unija NIJE demokratska zajednica zemalja. Ona nije parlamentarna demokracija. Europski parlament ne donosi zakone. Sve akte predlaže isključivo neizabrano izvršno tijelo: Europska komisija! Europljani biraju samo zastupnike u Europarlamentu, ali oni ne smiju predlagati zakone, samo o njima raspravljaju i daju svoje mišljenje! Sva je vlast u rukama neizabranih moćnika,europskih komesara.

NIJE DEMOKRACIJA
Neizabrani europski komesari, ne mogu donositi zakone koje od nas izabrani predstavnici potvrđuju u Saboru RH a koji su u interesu vlasnika multinacionalnih korporacija i banaka a ne predstavljaju interes RH i hrvatskog naroda.

ECB NIJE CENTRALNA BANKA
Europska centralna banka ECB, nije centralna banka, jer ne vrši financiranje tokova RH u zemlji i inozemstvu kao i HNB, što znači da su EU stvorili bankari s ciljem da sve članice EU ostanu bez funkcija centralne banke a to otvara prostor privatnim bankarima da ukucavaju 150 puta skuplji novac u računalo, umjesto HNB i na taj način "kamatarenjem" preuzimaju svu imovinu naroda uključujući i naše domove.

I NEPOTREBNA JE BIROKRACIJA
Europska birokracija ima 14 trilijardi dolara duga i na sebi ne štedi. Najniža početna plaća stalno zaposlenog asistenta iznosi 2654 eura, najviša predviđena službenička plaća je 18.370 eura. Europarlamentarci zarađuju do 14.727 eura mjesečno, komesari Europske komisije i 23.000 eura, a predsjednik Europskog vijeća (preračunato) čak 234.480,30 kuna mjesečno! EU je zapravo samo produžena ruka 13 psihopatskih obitelji koji žele vladati svijetom!

HDZ i SDP su nas protustavno uveli u ovu prčiju ili tvorevinu potpisom Lisabonskog ugovora (Josipović SDP i Kosor HDZ). A zastupnici u Saboru odrađuju najprljavi dio posla - izglasavaju sve zakone koje im EU dostavi na klupe!

61320234

Hrvatski sabor u kojem 27 godina sjede, zahvaljući izbornim prijevarama, antihrvatski zastupnici (čast iznimkama), ozakonio je sve vladine odluke, odobrio sve lihvarske kredite i sve proračune koji u 27. godina nisu imali ni jednu pozitivnu bilancu.

Saborski zastupnici su isključivi krivci za sva izgubljena radna mjesta, za sve branitelje koji su izvršili suicid, za svaku prolivenu suzu i patnju majki koje još nisu pronašli svoje najmilije. Za sve one koji su ostali i koji će ostati bez domova i za sve one koji razmišljaju kako će prehraniti svoju obitelj.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: