person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 15083 times

Soroševa kučka Biljana Borzan počela aktivno lobirati i za uvođenjem obveznog cijepljenja u Hrvatskoj!

Od „naših“ europarlamentaraca na Sorosevom platnom spisku su, osim Borzan, Picula, Jakovčić, Radoš i Škrlec. Da bi broj hrvatskih (Soroševih) europarlamantaraca ostao isti Radoša, Jakovčića i Škrleca zamijenili su Romana Jerković, Predrag Matić i Valter Flego. Naravno APIS je odradio taj posao (zamjene), jer tko bi normalan dao glas Predragu Matiću. Isto važi i za omraženog Flegu i Romanu Jerković koja je u ime SDP-a pokrenula raspravu o uvođenju Istanbulske konvencije.

Europarlamentarka Biljana Borzan nedavno je dobila nagradu Mep Award, tzv. EU Oscar, koja se svake godine dodjeljuje najuspješnijim europskim zastupnicima u 18 kategorija. Borzan je dobila nagradu u kategoriji ženskih prava i ravnopravnosti spolova, a nominirale su je nevladine (Soroševe) organizacije iz Hrvatske i iz inozemstva. Kako je tada bilo u tijeku ratificiranje I.K.u Hrvatskoj logičan slijed je bio da se nagrada za rad na promicanju rodne ideologije dodijeli upravo Biljani Borzan.  

Naravno, Soroseva plaćenica Borzan, nakon primanja nagrade, odmah je pozvala Hrvatsku da što prije ratificira Istanbulsku konvenciju. Čovjek uistinu mora imati dobar želudac za variti ovakve likove, odnosno EU-Soroseve kučke.

Od „naših“ europarlamentaraca na Sorosevom platnom spisku su, osim Borzan, Picula, Jakovčić, Radoš i Škrlec. Da bi broj hrvatskih (Soroševih) europarlamantaraca ostao isti Radoša, Jakovčića i Škrleca, koji nisu proški, zamijenili su Romana Jerković, Predrag Matić i Valter Flego. Naravno APIS je odradio taj posao (zamjene) jer tko bi normalan dao glas, na primjer, Predragu Matiću.

2lll996770

Popis 226 europarlamentaraca koji direktno rade za Sorosa:

https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

Europska komisija u sprezi s financijskom globalističkom elitom iza zatvorenih vrata donosi odluke, koje se proslijede na usvajanje europskim institucijama, a onda se nameću nacionalnim vladama kao dio pravne stečevine EU koja se mora provoditi.

Biljana Borzan, nakon nagrade za promicanje rodne ideologije, počela je aktivno lobirati za uvođenjem obveznog cjepljenja koje je na saborskom odboru za Zdravstvo već usvojila predsjednica odbora (sa svojih 14 partizana), Mostova kučka Ines Strenja Linić.

kuč

Na popisu Sorosevaca nalazi se i bivši predsjednik Europskog parlamenta Martin Schulz, sedam potpredsjednika, nekoliko voditelja odbora, koordinatora i visokih dužnosnika, otkrio je DCLeaks. Isto tako, Soros se redovito sastajao iza zatvorenih vrata s bivšim, notornim alkoholičarem, predsjednikom Europske komisije Jean-Claudeom Junckerom koji je dobivao zadatke i smjernice o raspodjeli kvota migranata unutar EU. Soros planira uspostaviti stalni i obvezni mehanizam kvota za preseljavanje migranata s Bliskog istoka i Sjeverne Afrike, bez limita! 

Osim migracije Soros traži uvođenje transrodnosti, usvajanje djece za istospolne ''brakove'', blage kazne za pedofile (naši pedofili se šalju na dobrotvorni rad), integraciju Ukrajine s EU i rat sa Rusijom.  

Sorosevi zastupnici, 226 veleizdajnika europarlamentaraca, lobiraju za sve njegove projekte i mijenjaju zakonodavstvo Europske unije po potrebi. Svjetski zločinac koji postaje sve omraženiji aktivno se miješa i oblikuje europsku i svjetsku politiku i nastojeći kontrolirati zemlje.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(35 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: