person_outline
search
hrendeitpt

NATO želi europsku civilnu infrastrukturu spremnu za rat s Rusijom. Je li nas zbog toga NATO kaubojka i njena pudlica Krstičević pozivaju (naređuju) u vojsku?

Moramo biti u stanju premjestiti snage, postrojbe, preko Atlantika iz Sjeverne Amerike u Europu. I to će uključivati zapovijed koja je usmjerena i odgovorna za kretanje postrojbi unutar Europe, što je, naravno, također od velike važnosti

Ministri obrane iz 29 zemalja NATO-a doputovali su u Bruxelles kako bi započeli raspravu o "reviziji" Strateškog zapovjedništva NATO-a. Ono što je predviđeno jest nova naredba za zaštitu linija mora između Sjeverne Amerike i Europe, a druga za "poboljšanje kretanja vojnika i opreme u Europi".

Stoltenberg smatra da je nužna revizija strukture NATO-a za rješavanje navodne prijetnje iz Rusije. Dakle, u svrhu "odvraćanja i kolektivne obrane", savez želi da europske ceste budu spremne riješiti brzu mobilizaciju tenkova, topništva i slično.

"Ovo nije samo o naredbama. Također moramo osigurati da ceste i mostovi budu dovoljno jaki da preuzmu naša najveća vozila i da su željezničke mreže opremljene za brzu raspoređivanje tenkova i teške opreme ", rekao je Stoltenberg u utorak na pretpristupnoj konferenciji za novinare.

"NATO ima vojne zahtjeve za civilnu infrastrukturu, a mi ih moramo ažurirati kako bismo osigurali da se uzmu u obzir trenutne vojne potrebe".

NATO se nada da će nacionalne vlade i privatni sektor surađivati kako bi poduzeli potrebne mjere, ističući kako Europska unija ima "važnu ulogu". Dok će se demobilizirati gibanje postrojbi i opreme diljem Europe, predloženo Atlantic Command, smatra Stoltenberg, ojačat će "sposobnost zaštite vojnih blokova koji su tako kritični za transatlantske saveze".

"Moramo biti u stanju premjestiti snage, postrojbe, preko Atlantika iz Sjeverne Amerike u Europu. I to će uključivati zapovijed koja je usmjerena i odgovorna za kretanje postrojbi unutar Europe, što je, naravno, također od velike važnosti ", rekao je Stoltenberg.

NATO trenutno ima sedam naredbi s ukupno oko 7.000 ljudi, u usporedbi sa 33 i 22.000 na vrhu hladnog rata. Stoltenberg je tvrdio da je nova struktura potrebna za prilagodbu stvarnosti NATO-a u sadašnjoj sigurnosnoj klimi.

"Bili smo vrlo usredotočeni na ekspedicijske vojne operacije izvan teritorija, sada se moramo i dalje usredotočiti na ekspedicijske operacije, ali istodobno povećavamo fokus na kolektivnu obranu u Europi i to je razlog zašto usvajamo zapovjednu strukturu ",objasnio je Stoltenberg.

Također se nadamo da će biti moguće integrirati u cyber domenu. "U svakoj vojnoj operaciji, u bilo kakvoj predvidivoj vojnoj misiji ili operaciji NATO-a, bit će kibernetska komponenta, tako da je cyber sve više integriran u sve što radimo i stoga ćemo također raspravljati o tome kako možemo ojačati ... cyber element" rekao je glavni tajnik.

Komentirati ovog cionističkog bolesnika Stoltenberga, gubitak je vremena… tek ćemo podsjetiti čitatelje da je genocidna Amerika, za interese židobankara, bila u ratu 93% vremena - 222 od 239 godina!

maxresdefault

Je li ovo razlog što nas NATO kaubojka i nena pudlica, tzv. hrvatski ministar obrane, Krstičević (na slici) pozivaju (naređuju) u vojsku!?

Izvor: RT World News
Autorsko pravo © RT Vijesti , RT svijet vijesti , 2017

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Last modified on Tuesday, 14 November 2017 20:26
(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: