person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4172 times

Ponovno nas praše! Proklet bio dan kada su Mesić i Račan dozvolili NATO tvorevini ulazak u Hrvatsku!

Zastupnici, ostavite se Todorića. Uhvatite se chemtrailsa. Prije ćemo mi pocrkati od chemtrailsa nego što će Todorića ova sluganska ili židovska vlast zatvoriti.

16.10.2017. Opet nas kurvini sinovi praše chemtrailsom. Danas su, u odnosu na nekoliko prethodnh dana, pojačali intenzitet prašenja. NATO kaubojka Kolinda, njena pudlica i ratni profiter Krstičević, briselski poslušni fini dečko Plenković, homoseksualac Bozanić i židovska zajednica u Zagrebu i dalje šute na trovanje hrvatskih građana, a chemtrails, za one koji ne znaju, sadrži nano čestice, aluminijev oksid, stroncij, barij, sumpor heksa-klorid, mangan i arsen.

 20171016 175503

Već peti dan praše splitsko područje, Split, Solin, Žrnovnicu, Mravince, Podstranu, a splitski i ostali gradonačelnici, točnije masonska sluganska govna na kokainu, šute.

Zaprašivanje chemtrailsom je zločinačka operacija. Svi naši dosadašnji predsjednici i premijeri, ministri obrane, ministri okoliša i Kaptol su suučesnici u zločinu protiv hrvatskih građana. Sve ih treba procesuirati i osuditi za suučesništvo u teškom zločinu protiv čovječnosti.

Važno je ponoviti da je chemtrails uzrok svih požara koji se svake godine u isto vrijeme događaju upravo u ovim navedenim gradovima i općinama. Za dva-tri dana haarp, koji se nalazi u Slunju, ''počastiti'' će nas kišom kako bi chemtrails pao po borovima i na zemlju.

A na zemlji i drveću pronađene su čestice aluminija i magnezija koji su vrlo zapaljivi. I upravo oni izazivaju požare, a ne neki Srbi ili piromani, kako nas lažu fašistički hrvatski mediji. Udio čestica metala u zraku-aluminija je 39 000 čestica na milijun (ppm), a preporučljiv udio aluminija je 2 čestice na milijun''!!

Aluminij je opasan i znamo da se akumilira u zraku i vodi koju koristimo. Činjenica da netko dodatno raspršiva aluminij u našoj okolini je zastrašujuća i uznemirijuća. Aluminij je otrovan, akumulira se i djeluje sinergijski. Nacisti ga svjesno unose u atmosferu!

Zastupnica američkog senata Karel Johnson uputila je svijetu apel: ''Moj Bože, pa ljudi, vaše obitelji, djeca i unuci su u pitanju, učinite nešto''.

Ako znamo da znanstvenici širom svijeta upozoravaju na toksičnost teških metala i toksičnosti kojoj smo izloženi svakodnevnom životu putem zraka i hrane, postavlja se logično pitanje: Tko to radi, tko to financira i zašto truju svijet? Zna se tko to radi i tko financira! To rade cionisti, lažni Židovi ili Židovi svejedno.

20171016 175352

Nekoliko puta je Udruga ''Ne govoru mržnje - istinom protiv laži'' uputila službeni upit židovskoj zajednici u Zagrebu da se očitaju na citate Talmuda. No, nisu se nijednom očitali, što potvrđuje navedeno.

Zastupnici, ostavite se Todorića. Uhvatite se chemtrailsa. Prije ćemo mi pocrkati od chemtrailsa nego što će Todorića ova sluganska ili židovska vlast zatvoriti.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: