person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 6131 times

Sutkinja Sanja Zagrajski presudila Franciškoviću po zakonu Talmuda - nije htjela uzeti ključni dokaz koji razotkriva Gorana Radmana, a oslobađa Marka!

U montiranoj sudskoj presudi sutkinja Sanja Zagrajski presudila Marku Franciškoviću po Talmudovom zakonu odbacivši ključni dokaz svjedoka Ivana Zvonimira Čička koji je potvrdio istinitost Franciškovićevih navoda.

''Kršćani ili sluge ne mogu biti svjedoci'' (Chosen Ham, 34;19)

Bivši ravnatelj HRT-a, Goran Radman, tužio je hrvatskog branitelja i književnika Marka Franciškovića za 30.000 kuna jer mu je, kako je u tužbi napisao, nanio ''veliku duševnu bol'' optuživši ga da je surađivao sa jugoslavenskim tajnim službama. Na sudu je se pojavio i svjedok predsjednik HHO-a Ivan Zvonimir Čičak koji je izjavio kako u arhivi posjeduje dokumente koji svjedoče o Radmanovoj suradnji s KOS-om.

Radman kos crno

No, sutkinja Županijskog suda u Osijeku Sanja Zagrajski izjavila je da to sud ne zanima, iako je riječ o ključnom dokazu koji je trebao odbaciti Radmanovu tužbu.

Dana 28.9.2017. Francišković je dobio presudu u kojoj ga se obavještava da je izgubio sudski spor te da mora platiti 60 000 kuna (dvostruko veći iznos zbog kamata i sudskih troškova).

22308664 10212499634799481 1512907684372262375 n

Optuženi Francišković se u svome fb statusu osvrnuo na presudu rekavši kako je riječ o montiranom sudskom procesu. A montiran mu je bio i kada ga je Ranko Ostojić uhitio nakon facebook prepiske i poslao na prisilno psihijatrijsko liječenje. Kada govorimo o Ranku Ostojiću važno je napomenuti da je on jedan od glavnih organizatora crtanja svastike na Poljudu nakon čega je lažno optužen čitavi hrvatski narod.

Marko Francišković, istinski antifašista, hrvatski branitelj, pisac i kolumnist zamjerio se vlastima ili bolje rečeno cionistima koji provode talmudske zakone nad hrvatskim narodom. Jedan je od prvih ljudi moderne hrvatske povijesti koji je iznio u javnosti fašističke citate Talmuda koji su čisti govor mržnje.

20171008 204227

Uhićenje Franciškovića kada je zapalio zastavu EU. Koliko je bio u pravu tek sada vidimo! 

Marko je također kazao kako je cionistička svjetska elita (Internacionala) putem cionističke JNA podmetnula rat Hrvatima, Srbima i Bošnjacima. Razotkrivao je židovsko podrijetlo Franje Tuđmana (Tuchmana), kao branitelj kritizirao je klijentizam braniteljskih udruga, prozivao lažne branitelje, cionističke medije i više puta javno razotkrivao pljačku narodnog vlasništva, posebice banaka. Bio je i veliki protivnik ulaska u EU. Poslušajte Markov govor koji je napravio paniku na HRT-u!
https://www.youtube.com/watch?v=c0MhIW6aR9c&t=41s

Zanimljivo, i Udruga ''Ne govoru mržnje-istinom protiv laži'' više puta službeno je tražila očitovanje o citatima Talmuda i to od Slavka Goldsteina, novinarke Jutarnjeg lista Karmele Devčić, Hrvatskog novinarskog društva i židovske zajednice u Zagrebu, ali nikada nisu dobili odgovor. A Talmudovi citati su čisti govor mržnje, fašizam ili novi nacizam!

Marko Francišković nema 60.000 kuna i ne može platiti ''dug'' Radmanu plus kamate i sudske troškove koji su sa 30 tisuća narasli na 60 tisuća kuna. U montiranoj sudskoj presudi sutkinja Sanja Zagrajski presudila je Marku Franciškoviću po Talmudovom zakonu odbacivši ključni dokaz svjedoka Ivana Zvonimira Čička i drugih koji su potvrdili istinitost Franciškovićevih navoda.
http://kamenjar.com/dokumenti-sis-a-potvrduju-goran-radman-bio-je-suradnik-kos-a-jna/

Citirati ćemo Talmudove zakone po kojima je presudila Sanja Zagrajski:

''Kršćani ili sluge ne mogu biti svjedoci'' (Chosen Ham, 34;19)
''Židov može lagati i lažno svjedočiti da bi osudio kršćanina'' (Babha Kama,113b)
''Židovi moraju uvijek probati prevariti kršćane'' (Zokar I, 160a)
''Prema nežidovima dozvoljena je upotreba svake laži'' (Talmud, Berahot)
''Nežidovu je dozvoljeno učiniti sve i svaku nepravdu''(Talmud, Geneba 40 a)

Jesu li Sanja Zagrajski i Goran Radman Židovi ili židovski konvertiti nemamo podatke! Inače, prezime Zagrajski je podrijetlo iz Ukrajine (Zagrayskiy) – pradomovine Kazara. Ako je točno da Sanja Zagrajski vuče te korijene onda je sve jasno!

Pokušali smo naći sliku Sanje Zagrajski na internetu ali je nema. I to je dokaz da u Hrvatskoj ima puno sudaca koji se ne esponiraju, ali nemilosrdno sude po izrealskom zakonu - Talmudu.

Je li Hrvatska izraelska korporacija?

Franciškoviću treba pomoći jer će ostati bez stana (što je i cilj ovrhe). Moramo mu pomoći uplatom na njegov bankovni račun:
ZAGREBAČKA BANKA d.d.
Zagreb, Trg bana Josipa Jelačića 10, OIB 92963223473
Broj tekućeg računa: HR2923600003242638262
Broj žiro računa: HR7023600003116596306
Broj deviznog računa (IBAN): HR7423600003242638713
Blc: ZABAHR2X

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: