person_outline
search
hrendeitpt

Steven Paddock viđen i snimljen u kockarnici Hurrah's u Atlantic City New Jersy 6. listopada 2017. – četiri dana nakon njegove lažne pucačine u kojoj se ''na kraju ubio“.

I tako je neslavno propala još jedna namještaljka cionističke bankarske ekipe koja preko raznih tajnih službi izvodi ovakve lažne predstave i cirkuse. Naši od bankara kupljeni i kontrolirani mediji nikada neće objaviti ovakve detalje koji raskrinkavaju njihove prljave igre.

Nevjerojatno koliko laži i prijevara mogu osmisliti cionisti a njihovi lažljivi mainstream mediji napisati!? Naravno ekspresno je reagirao i ISIS preuzevši odgovornost!

''FBI traži od ljudi da im ''pomognu'' u rasvjetljavanju ''slučaja'' u Las Vegasu'', jedan je od zvučnih naslova, a već od prvog dana se zna da je sve odglumljeno i da je Steven Paddock, tzv. pucač zapravo živ. 

Netko je Paddocka prepoznao u kockarnici na Filipinima i uslikao zajedno s lokalnim novinama na kojima se vidi datum 6.10.2017. Ovdje je video na kojemu se to jasno vidi: http://82.221.129.208/spatlantic.mp4

Podsjetimo se da je u sličnoj lažnoj akciji ''Charlie Hebdo'' u Parizu na sličan način uhvaćen još jedan policijski glumac, Helric Fredou, koji je bio na položaju drugog policajca u Francuskoj – njega su nakon''samoubojstva'' pronašli živog i zdravog u Buenos Airesu!

Jim Stone kaže da CIA svakog takvog ''mrtvaca'' koji odradi svoju ulogu šalje na drugi kontinent najmanje sedam godina uz promjenu identiteta. NoDisInfo ekipa je gotovo isti dan kada se lažni događaj u Las Vegasu dogodio shvatila prevaru i do sada su objavili hrpu dokaza gdje se vide glumci koji se smiju, lažni ranjenici i lažni mrtvaci: https://nodisinfo.com/58132-2/

20171008 205352

Ovdje se jasno vidi da nigdje nema prave arterijske krvi, a desno se vidi rjeđi vodeni dio, za razliku od lijevog gušćeg dijela umjetne boje. Na slici se jasno vidi granica između ta dva dijela lažne krvi.

Odakle je došla mrlja na majici? Ta mrlja nikako nije došla iz usta. Količina krvi bi trebala biti daleko veća – blizu pet litara, a ovdje vidimo sasvim malo lažne krvi.

Isto tako se ne vidi moždana masa, koja se inače vidi kada netko ima raznesenu glavu. Na slikama se vidi da je to Paddock, ali se jasno vidi da je desna slika namještaljka. Nema nikakve traume na njegovom licu, niti se vidi ulazna ili izlazna rana. Kako je puška kojom se navodno upucao mogla ovako završiti na njegovoj nozi – to je apsolutno nemoguće.

4 image010

Evo što kaže njegova''djevojka'':
Karta je za Filipine, a upravo tamo su ga uslikali u kockarnici!

20171008 205700

I tako je neslavno propala još jedna namještaljka cionističke bankarske ekipe koja preko raznih tajnih službi izvodi ovakve lažne predstave i cirkuse. Naši od bankara kupljeni i kontrolirani mediji nikada neće objaviti ovakve detalje koji raskrinkavaju njihove prljave igre.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Last modified on Sunday, 15 October 2017 22:07
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: