person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1971 times

7 dana zatvora za majku koja je odbila cijepiti svoje dijete!

Rebecca Bredow osuđena je na zatvorsku kaznu u trajanju od sedam dana od strane suca Okružnog suda u Oaklandu Karen McDonalda, zbog nepoštivanja sudskog naloga da joj 9.godišnji sin primi sva cjepiva u roku od tjedan dana.

ABC News izvještava: Majka je rekla sucu da preuzima punu odgovornost za svoje postupke i da ne vjeruje cijepivima. U intervjuu ABC News prošlog tjedna, Bredow je izjavila da će radije ići u zatvor nego dopustiti da joj 9-godišnji sin primi 7 cijepiva u jednom tjednu.

"Radije ću ići bih u zatvor nego dozvoliti da primi cjepiva za koja mnogi neovisni znanstvenici izjavljuju da su veoma opasna, u što sam se i sama više puta uvjerila vidjevši bolesnu djecu u susjedstvu. Odluka o cijepljenju djeteta treba biti osobni izbor roditelja''.

Američka akademija pedijatrije naglašava sigurnost i važnost cjepiva i preporučuje raspored kojeg se moarju pridržavati svi roditelji. Da je ova akademija u službi farma mafije ne treba posebno naglašavati!

Prošlog tjedna sud je naredio Rebecci da joj sin mora primiti cijepiva po preporučenom rasporedu od tjedan dana.Rebecca se oglušila na sudski nalog i za ''nagradu'' je u lisicama sprovedena u zatvor na tjedan dana. Za primjer ostalim majkama!

Ovo je postala praksa gotovo u svim državama u kojima su na vlasti korumpiran vlade. Cjepiva su opasna i to nije više nikakva tajna. Kod nas je uništen Imunološki zavod da bi se uvozila smrtonosna cjepiva koja preporučavaju hrvatski liječnici stimulirani od mafijaških židofarmaceutskih korporacija. 

Na medicinskim fakultetima u Hrvatskoj, profesori emisari, u startu predavavanja krenuli su sa pranjem mozga studentima o korisnosti cjepiva, objašnjavajući da se ne osvrću su na ''svakakve gluposti'' o kojima govori dr. Sladoljev i slični. Isto tako su m rekli da o tome ne smiju govoriti (nova Hipokratova zakletva!?). 

o nama zgrada medicinskog fakulteta

Zgrada medicinskog fakulteta u Zagrebu

Profesori na medicinskim fakultetima, najdoktori poput pedijatra Darka Richtera i slični koji propagiraju korisnost obveznih cijepiva ili cijepe djecu, najodgovorniji su za sve bolesti, kao direktne posljedice cjepljenja, (autizam ...) ili smrti beba i djece umrlih od ''nepoznatih'' bolesti.

Jednom riječju, oni su ubojice naše djece!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: