person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 7898 times

Las Vegas: Video snimak potvrdio da je u kordiniranom napadu bilo više strijelaca!

Glavna medijska priča o snimanju Las Vegasa razotkrila su dva videozapisa koja su dostavljena vijestima ''Your News Wire''-a, a koja potvrđuju da je u koordiniranom napadu sudjelovalo više strijelaca.

Oba videozapisa pokazuju pucnjavu s četvrtog kata hotela Mandalay Bay, znatno niže od 32. kata sa kojeg je, kako glavni mediji tvrde, Stephen Paddock, "osamljeni vuk", pucao na mnoštvo ljudi automatskim oružjem.

Medijska priča o Paddockovim motivima također je razotkrila izvore FBI-a koji su navodno tvrdili da ubojica ima veze s Antifom kao i ISIS-om. No, potvrđeno je da Paddock nije imao "političke ili vjerske pripadnosti ili interese".

Činjenica je da je snimanje u Las Vegasu bilo usklađeno sa napadom lažne zastave (False flaga) orkestrirano od Paddocka i barem još jednog nepoznatog strijelca koji je pucao sa četvrtog kata hotela. Bjesomučno snimanje brojne mrtve elite ista će iskoristiti za svoje mračne planove. Pogledaj video / Klikni na ovaj link: 
https://www.facebook.com/thepeoplesvoicetv/videos/988094561337985/

Svatko tko je vidio informacije dostupne na internetu, doći će do istog zaključka. Nažalost, svatko tko se oslanja na glavne medije, bit će ''hranjen'' unaprijed spremljenim cušpajzom. Pitanja se sama od sebe nameću: zašto glavni mediji uvijek pokrivaju masovne ubojice?

Odgovor je jednostavan. Glavni mediji, pod kontrolom elitne oligarhije, djeluju u ime Novog svjetskog poretka i pokušavaju dovesti u zabludu javnost da vjeruje kako su njihovi neprijatelji prijatelji, a prijatelji njihovi neprijatelji. Oni su aktivno uključeni u sva ova događanja kao i prikrivanja činjenica kako bi mogli nastaviti gurati svoj bolesni dnevni red Novog Svjetskog Poretka.

Stephen Paddock, igrač Las Vegasa (član Antife) ''sam je izvršio najgori masovni masakr'' u američkoj povijesti kako bi se stvorila daljnja podjela u američkom društvu i guralo zemlju prema građanskom ratu, što je na dnevnom redu elita.

Službena stranica Antifa facebook ''Antifa Melbourne'', čestitala je Stephenu Paddocku nakon najkrvavije masovne pucnjave u povijesti Amerike, prije brisanja, a nakon bujice kritika.

Postoji aktivna kampanja za sijanje podjele i stvaranje kaosa u Sjedinjenim Državama. Organizirane skupine rade najprljavije poslove u ime globalnih organizacija. Moramo se probuditi i prestati vjerovati da je istina sve što nam serviraju mainstream mediji.

Pokazali su se potpuno nepouzdani.

2. listopada 2017. Baxter Dmitry News, SAD

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: