person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 20930 times

Kolinda, Plenković, Krstičević i Čorić 18.09.2017., dali su CIA-i novo odobrenje da nas truju chemtrailsom!

Prvo su bili strašni požari, sada imamo strašne poplave! Dva ekstrema, za koje nam je rečeno da su rezultat klimatskih promjena. Te priče nam priča i papa Franjo. Chemtrails je uzrok ovih ekstrema, a korumpirani političari koji odobravaju prašenje chemtrailsom su suučesnici u zločinu protiv čovjeka i prirode. Oni su zapravo svi zajedno, nacisti 21 stoljeća!

Jučer, po četvrti put (zabilježili smo slikom, videom i tekstom) u 18 dana, chemtrailsom su prašili splitsko područje, Split, Žrnovnicu, Mravince, Podstranu, a danas su haarpovima ''napravili'' kišu kako bi jučerašnji chemtrailsov ''koktel'', koji sadrži nano čestice, aluminijev oksid, stroncij, barij, sumper heksa-klorid, mangan i arsen, pao na zemlju. Svi 'naši' predsjednici, premijeri, ministri obrane i ministri okoliša, od 2000-te godine, to CIA-i odobravaju!

20170918 103058

Početak prašenja chemtrailsom ( jučer, 18.09.2017. u 10 sati)

Klimatski inžinjering je utjelovljenje ljudskog ludila koje je zasjenilo sve dosadašnje oblike tiranije. Poznat je kroz različite termine kao: Menadžment solarne radijacije (SRM), Aerosolski geoinžinjering statosfere, ubrizgavanje aerosola u statosferu. Geoinženjering je najrazorniji ljudski poduhvat ikad pokrenut, koji prevazilazi sve dosadašnje napade na prirodu. Pomoću naknadno ugrađenih raspršivača špricaju nas chemtrailsom. Taj materijal pada na nas (na Zemlju). Zeleno svjetlo, zločincima koji nas praše, daju korumpirane vlade u svijetu. Jedna od njih je i hrvatska vlada.

20170918 105711

Dva sata kasnije

Naknadno ugrađeni raspršivači, montirani na pilone aviona, odmah iza ispuštenog ventila motora, ostavljaju iza sebe specifičan trag, prepoznatljiv trag solarne radijacije. Taj materijal, (chemtrails) s kojim nas praše sadrži: nano čestice, aluminijev oksid, stroncij, barij, sumper heksa-klorid, mangan i arsen. Je li znate što je to? Pogledajte na internetu! Nedavno, u jednom većem društvu prilično obrazovnih ljudi, bila je i novinarka Slobodne Dalmacije, nijedna osoba nije čula za chemtrails? Nevjerojatno!

20170918 123111

Nakon chemtrailsa nastupa Haarp koji ga ''miksa'' na nebu

Mi živimo ispod toksičnog neba, naša djeca žive ispod toksičnog neba jer nas stalno praše! Štakori se praši, a ne ljude! Drugim rječima, za Kolindu, Plenkovića, Krstičevića, kao i za prethodnike Mesića, Sanadera, Josipovića, Milanovića, Kotromanovića i sve ministre okoliša mi, hrvatski narod, smo štakori ili gojimi (stoka), kako nas nazivaju židocionisti ili stoka sitnog zuba kako nas je nazvao Prvi predsjednik.

Još jednom ćemo ponoviti za one koji ne znaju. Oblaci nakon špricanja chemtrailsom su aerolizirani s električno provodljivim nano česticama s kojima se može manipulirati radio frekvencijma. To radi Haarp u Hrvatskoj, a nalazi se u Karlovačkoj županiji. Njegov posao je da ''izmiksa'' chemtrails na nebu kako bi napravio što veću prekrivenost neba oblacima, nevezano koliko su toksični i štetni za atmosferu.

Dan poslije ''nastupa'' obvezna kiša kako bi to izmiksano smeće, a naveli smo što sve sadrži, palo na zemlju, na nas, na našu djecu. Dakle, jučer, u ponedjeljak (18. 09.2017) prašili su nas chemtrailsom, a danas (19.09. 2017) pada kiša na splitskom području. I tako rade godinama, a prvi uspješni posao napravili su u Gunji nakon čega su donirali Monsantovo sjeme.

20170919 072952

Danas, 19.09.2017. u 7 i 30 sati nad splitskim područjem pada kiša

To toksično smeće (chemtrails) uništava i morski ekosistem. Imamo najveće crvene plime pune toksičnih algi, 10 000 do 15 000 mrtvih tuljana koje je more izbacilo na obalu. Ptice padaju mrtve s neba. Sve je više i više sušnih područja diljem Zemlje.

Sveukupno gledajući, naš planet se zagrijava. Na planeti koja se zagrijava, moralo bi padati više kiše!? Jedini razlog zašto ne može padati više kiše jeste zato, što nam je atmosfra ispunjena štetnim česticama što je jasan cilj menandžmenta solarne radijacije.

Pa tako imamo sve više sušnih područja na planeti s užasno strašnim posljedicama, požarima i poplavama. Diljem cijele planete nailazimo na masivno odumiranje drveća i šuma. Naša crnogorica umire, a ona je drugi najbitniji izvor kisika na planeti. Zbog toksičnih bioraspoloživih metala koji padaju na zemlju, biljke prestaju apsorbirati hranjive tvari te polako umiru.

Dakle, imamo bioraspoložive metale odozgora koji ugibaju drveće, imamo UV zračenje nevjerojatnog intenziteta koje ih također ubija odozgo, imamo povećanje sušnih područja jer špricanje neba sputava prirodno isparivanje (voda na Zemlji) i radikalno sputava prirodni hidrološki ciklus pa drveća nemaju dovoljno vode (suše se) i vrlo bitno-prekrivene su lako zapaljivom metalnim nano česticama.

Zbog toga gore šume, a ne pale ih nikakvi piromani ili Srbi. Gdje god pogledamo šume gore. Kontinuirano se šire kataklizmički požari. A mediji nas umiruju. Cionistička NOVA TV čak je napravila spot u kojima naše vatrogasce naziva herojima. To i je posao kurvinih sinova novinara da prikriju pravu istinu i smire stanovništvo. Što više šuma gori, to se više otpuštaju staklenički plinovi koji su veliki, problem. Ne samo ugljični dioksid, nego i metan, a klimatski inženjering čini cijelu ovu situaciju eksponencijalno gorom.

Planeta ne može kvalitetno odreagirati na štetu, koja joj se nanosi jer je praktički obućena u luđačku košulju ''sašivenu'' od toksičnimh metalnih čestica štetnih radiofrekvencija geoinženjeringa. Obzirom na hidrološki ciklus (isprekidan i oštećen) rekordne poplave su sve veće i jače, baš kao i rekordne suše.

Zar se to nije dogodilo i kod nas? Prvo smo imali strašne požare, sada imamo strašne poplave! Dva ekstrema, za koje nam je rečeno da su ti ekstremi jednostavno rezultat klimatskih promjena. Te priče nam priča i papa Franjo.

Chemtrails je uzrok svih ekstrema, a korumpirani političari koji odobravaju prašenje chemtrailsom su suučesnici u zločinu protiv čovjeka i prirode! 

Nadam se da vam je sada malo jasnije što nam rade psihopate Novog svjetskog poretka. Oni to ne bi mogli bez suradnika u domaćim korumpiranim vladama. Kolinda, Plenković, svi bivši predsjednici i premijeri, ministri obrane i ministri okoliša, zapravo su suučesnici u zločinu protiv čovjeka, suučesnici u zločinu protiv hrvatskog naroda.

Oni svi zajedno čine svjetsku zločinačku organizaciju 21. stoljeća, koju bolesnici i psihopate zovu Novi svjetski poredak.

Opća deklaracija o ljudskim pravima, Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

 

(19 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: