person_outline
search
hrendeitpt

Svjetski zločinac, cionista Joe Biden: 'SAD moraju štititi svijet od neliberalnih zemalja poput Rusije'

Druge zemlje svijeta slijede naš primjer, jer znaju da Amerika ne samo da štiti vlastite interese, nego i nastoji promicati težnje svih ljudi, kaže ovaj luđak odavno zreo za promatranje.

Bivši američki potpredsjednik Joe Biden je u članku za The New York Times naveo ”kako je u više od 45 godina iskustva u području međunarodnih odnosa spoznao jednu jednostavnu istinu – američku sposobnost da vodi svijet, koja ne ovisi samo o njezinoj snazi, nego o snazi njezina primjera”. Prema njegovim riječima, ”američka demokracija se temelji na uvjerenju da svi muškarci, žene i djeca imaju jednaka prava na slobodu i dostojanstvo”.

 

“Iako Sjedinjene Američke Države još uvijek nisu idealne, nikada nismo odustali od borbe da se približimo idealima navedenim u našim temeljnim dokumentima. Amerika stalno pokušava živjeti u skladu s njezinim vrijednostima, što je njezina velika moć, koja je generacijama privlačila sanjare i time smo obogatili stanovništvo zemlje. Druge zemlje svijeta slijede naš primjer, jer znaju da Amerika ne samo da štiti vlastite interese, nego i nastoji promicati težnje svih ljudi”, rekao je Biden.

”To je donedavno bila osnova američke vanjske politike. Međutim, sada svijet promatra promjene. Predsjednik Trump ne odaje dužno poštovanje prema dugogodišnjim američkim saveznicima, primjerice Njemačkoj, dok izražava divljenje prema autokratima poput Vladimira Putina, koji pokušava oslabiti demokratske institucije. Umjesto izgradnje vanjske politike na temelju slobode i demokracije, što nadahnjuje zemlje da se okupljaju oko nas, sadašnja Bijela kuća međunarodne odnose gleda kao natjecanje”, naglašava bivši potpredsjednik.

Po njegovu mišljenju, ”demokratske vrijednosti u svijetu ugrožavaju populisti koji potkopavaju povjerenje u demokratske institucije, kao i one svjetske vođe koji pokušavaju jačati njihovu vlast pokretanjem napada na civilno društvo i ograničavanjem prava običnih građana”.

”Danas si svijet ne može priuštiti da Ameriku pusti da padne natrag u netoleranciju i antiliberalizam. Vraćanje američkih demokratskih vrijednosti u središte naše vanjske politike uopće ne znači da moramo nametati naša načela inozemstvu ili odbiti razgovarati sa zemljama čija se politika protivi tim načelima. Uvijek će postojati situacije kada ćemo zbog američke sigurnosti morati raditi s onima koje smatramo neugodnim ljudima. No, čak i kad budemo prisiljeni napraviti ovaj teški izbor, nikada ne bismo smjeli zaboraviti tko smo i kakvoj budućnosti težimo.

Obnova američkih vrijednosti – uključivosti, tolerancije, slobode govora, slobode medija i poštovanja vladavine prava – mora se početi braniti unutar zemlje. Ako su to demokratska načela koja želimo vidjeti u svijetu, onda Amerika treba biti primjer. Vanjska politika koja se temelji na američkim vrijednostima trebala bi biti usmjerena protiv inozemnih vlasti koje su zadovoljne očitim američkim povlačenjem s liderskog položaja i koje to vide kao priliku da povećaju svoj utjecaj”, nastavlja Biden.

”Bez Sjedinjenih Američkih Država, koje djeluju kao brana svjetske demokracije, neliberalne zemlje poput Rusije, poduzimat će sve agresivnije korake kako bi omele međunarodni poredak, zastrašivat će svoje susjede i vratiti nas u sve podjeljeniji svijet”, napisao je Saša, novinar Portala Logično.com.

''Uključivosti, tolerancija, sloboda govora, sloboda medija i poštovanja vladavine prava'' kaže jedan od najvećih svjetskih zločinaca odgovoran za milijune mrtvih, uništenih obitelji, silovanih žena i djece, bivši  potpredsjednik Amerike Joe Biden.

biden corsage

Nevjerojatno što sve može izjaviti jedan luđak, iluminat, ubojica. Dodati još nešto bilo bi samo gubljenje vremena. Zato ćemo se zadržati na ovome.

Opća deklaracija o ljudskim pravima, Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

Last modified on Friday, 22 September 2017 18:53
(0 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: