Tuđman je 01.01.1990-te Rothschildu (pro)dao Narodnu banku Hrvatske, vlasništvo svih hrvatskih građana!
Svjetski zločinac i ubojica lord Rothschild
  • Posted
  • Read 22910 times

Tuđman je 01.01.1990-te Rothschildu (pro)dao Narodnu banku Hrvatske, vlasništvo svih hrvatskih građana!

Smjenimo fašističku oligarhiju i vratimo Hrvatsku hrvatskom narodu. Vratimo naš suverenitet, protjerajmo bjelosvjetske hohštaplere iz Hrvatske, a domaću političku stoku krupnog zuba, procesuirajmo i osudimo!

Ustav Republike Hrvatske, donesen 21. prosinca 1990., odredio je u članku 53. Narodnu banku Hrvatske (NBH) kao središnju banku Republike Hrvatske i utvrdio njezine odgovornosti:

Narodna banka Hrvatske (NBH) je središnja banka Republike Hrvatske. Narodna banka Hrvatske odgovorna je, u okviru svojih prava i dužnosti, za stabilnost valute i za opću likvidnost plaćanja u zemlji i prema inozemstvu. Sukladno članku 53 ustava RH u svom je radu samostalna i neovisna, a izvješća o svom djelovanju podnosi Hrvatskom saboru. Ima temeljni kapital u iznosu od 2.500.000.000 kuna i u isključivom je vlasništvu Republike Hrvatske. Dobit ostvarena poslovanjem Narodne banke Hrvatske pripada državnom proračunu. Položaj Narodne banke Hrvatske uređuje se zakonom.

Izmjenama i dopunama Ustava, čiji je autor Vladimir Šeks, Narodna banka Hrvatske (NBH) promijenila je 1997. godine ime u Hrvatska narodna banka (HNB).

Kako se onda Narodna banka Hrvatske (NBH) mogla registrirati 01.01.1990.godine u Londonu pod imenom Hrvatska narodna banka (HNB), ako je promijenila ime tek 1997. godine!? Mogla je jer je to dozvolio Franjo Tuđman i klika uz njega.

Drugim rječima, prije nego je Hrvatska postala samostalna i od svijeta bila priznata država, Rothschild je u dogovoru sa Tuđmanom, Šuškom, Račanom i ostalom udbaškom oligarhijom, preuzeo Narodnu banku Hrvatske (NBH) i registrirao je 01.01.1990. u Londonu pod novim imenom HNB! A Šeks je 1997-te ''zakonski'' legalizirao (provukao u Ustav RH) tu nevjerojatnu pljačku. 

20170306 190351

Ovo je odgovor zašto se hrvatski građani lihvare, zašto je Hrvatska u dužničkom ropstvu. Ovo je dokaz da živimo u državi koju vodu lopovi, ubojice, masoni, židovski konvertiti, narkomani, homoseksualci, prikriveni pedofili, odnosno najgori politički šljam koji nas desetljećima sustavno ubija i ekonomski porobljava.

Jučerašnja izjava premijera Plenkovića da može što hoće potvrđuje sve navedeno. A njegova vlada, to malo građana zna, ovisi o dva narkomana u saboru, jedan od njih je dobro poznati Saucha.

Logično pitanje je: za koga su ginuli naši branitelji? Za Rothschilda, Sorosa, Rockefellera.... Gregurića, Todorića, hazarske židove-gremije i ostali politički šljam na vlasti i pri vlasti koji se održava zahvaljujući izbornim prijevarama.

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2016/08/30/ekskluzivno-donosimo-vam-kompletan-popis-drzavnih-banaka-u-vlasnistvu-rothschilda/

Smjenimo fašističku oligarhiju i vratimo Hrvatsku hrvatskom narodu. Vratimo naš suverenitet, protjerajmo bjelosvjetske hohštaplere iz Hrvatske, a domaću političku stoku krupnog zuba, procesuirajmo i osudimo!

20170916 110152

To smo dužni svima onima koji su dali život za Hrvatsku! To smo dužni našoj djeci i svim budućim generacijama iza nas. Ako to ne učinimo proklinjati će nas!

Opća deklaracija o ljudskim pravima, Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(14 votes)

Donirajte

Amount: