person_outline
search
hrendeitpt

Uragan Harvey je umjetno projektiran i usmjeren prema gradu Houstonu kao projekt ‘vremenskog terorizma’

Već deset godina dokazujem nepobitnu realnost svakodnevne proizvodnje poplava i ozbiljnih vremenskih uvjeta – svaki božji dan. Poricanje realnosti ovih dnevnih vremenskih događaja koje je napravio čovjek, slično je poricanju da postoji motor sa sagorijevanjem, a to je lako za dokazati.

Javno izjavljujemo ovu tvrdnju, jer su sve veći broj promatrača, web stranica i analitičari uvjereni da je uragan Harvey „konstruiran” i napravljen kao „vremensko oružje” kroz kombinaciju alata za manipulaciju kopnene temperature i chemtrailsa (kemijskog zaprašivanja).

 

Al Gore:“ljudsko djelovanje kontrolira klimu svaki dan”.

To se zovu „klimatske promjene”, a zapravo, Al Gore i klimatski alarmisti izravno nam mogu reći da smo napravili uragan Harvey i sve ostale „ekstremne” vremenske događaje koje svi vide, kako piše NaturalNews. Modifikacija vremena, drugim riječima, postala je de facto vjerovanje zagovaratelja klimatskih promjena. Svi mainstream mediji redovito inzistiraju na tome da su uragani, suše, poplave, snježne oluje i tornada svi stvoreni nenamjerno kroz ljudsku aktivnost.

Ključna razlika između Al Gorea i teorija „vremenskih ratova” je da oni koji vjeruju u vremenske ratove inzistiraju na tome da su ovi uragani namjerno stvoreni, selektivno pojačani i usmjereni u odabrane ciljeve. Al Gore vjeruje da su uragani stvoreni od strane čovjeka, precizno su kontrolirani i koriste se kao oružje terorizma kako bi nanijeti gospodarsku štetu i ostvariti psihološke ciljeve koji uključuju strah i smrt.

Uragan

Ova tvrdnja se većini ljudi čini apsurdnom na prvi pogled, ali postoji rastuća grupa meteoroloških skeptika koji insistiraju na tome da takvi događaji nisu nesreće, već oružje. Zato objavljujemo ovu priču, ne kao potvrdu takvih zaključaka, već kao pogled na čudno područje interneta gdje su vremenski ratovi, modifikacija vremena i geoinženjering postali popularna, alternativna objašnjenja za značajne vremenske događaje.

Zapravo, postoje bar dva ključna patenta koja detaljno opisuju ovu tehnologiju, uključujući i “sustave koji se nalaze u svemiru“ koji mogu promijeniti “vremenske elemente“ uključujući i uragane. Jedna od najpopularnijih web stranica koje iznose takve tvrdnje je WeatherWar101.com, čiji autor – bivši mrežni inženjer – objašnjava:

“Već deset godina dokazujem nepobitnu realnost svakodnevne proizvodnje poplava i ozbiljnih vremenskih uvjeta – svaki božji dan. Poricanje realnosti ovih dnevnih vremenskih događaja koje je napravio čovjek, slično je poricanju da postoji motor sa sagorijevanjem, a to je lako za dokazati.

20170914 085341

Ako možete razumjeti proces ključale vode, možete shvatiti otkuda dolaze trilioni galona vodene pare koji stvaraju i povećavaju poplave, i time vidimo kako se “brišu” zajednice, negdje u svijetu. Ovo nije diskutabilno, i lako je za uočiti, baš kao i zalazak sunca,“ kaže Sofia Smallstorm koji piše predgovor za “No Natural Weather: Introduction to Geoengineering 101.“

Ovaj portal je objavio 14-minutnu analizu uragana Harvey, tvrdeći da je uragan povećan “generiranjem vodene pare na kopnu iznad Teksasa, Luizijane i dr.“ Opis ovog videa kaže: “Također nije slučajno da je uragan Harvey pogodio SAD, 25 godina od dana kada je uragan Andrew pogodio Floridu. S obzirom da su sve ove oluje vrlo jasno i vrlo očigledno namjerno uzrokovane, ova “Godišnjica Uragana“ je očigledno bila namjerna.“
https://www.youtube.com/watch?v=Oqi4dCnrJAc

20170914 092955

Još jedan video sa portala APlaneTruth.info nudi detaljnije objašnjenje fenomena „vremenskog geoinženjeringa” i kako oni objašnjavaju da se odnosi na uragan Harvey, pozivajući se na brojne patente, konferencije vremenske kontrole, vojne tehnologije i tako dalje: https://www.youtube.com/watch?v=WzHSuT1z-I4

Da li postoje generatori pare koji mogu napraviti oblake?

Ideja kopnenih generatora pare koje bi mogle doprinijeti bilo kakvoj značajnijoj količine padalina za uragan Harvey izgleda apsurdno onima koji nikada nisu gledali i analizirali tu materiju. Prema posljednjim procjenama, uragan Harvey je izbacio 11 bilijuna litara vode na Houston i okolna područja. Svi strojevi na kopnu koji mogu doprinijeti padalinama od samo 1/1000 tog volumena – tj. samo 11 milijardi litara vode – morali bi činiti masivnu skupinu generatora vodene pare i potrošiti ogromne količine goriva ili struje. To se ne čini realno u bilo kojoj racionalnoj analizi.

Ipak, BBC je prikazao u slijedećem video isječku (s početkom u 15:12), da postoji velika zgrada (postrojenje) koja doslovno stvaraju ogromne oblake i oborine. Prije nego što smo vidjeli ovaj video, čak i nismo imali pojma da postoji takvo postrojenje. Gledajte BBC kako objašnjava: https://www.youtube.com/watch?v=tQJbWcCp45U“

Ovdje se može vidjeti slijedeći uragan Irma, koji je nastao na identičan način preko Centralne Afrike, pa sve do SAD: https://www.youtube.com/watch?v=6tPOysgE_lA

Potopne vode iz Harveya još se nisu ni povukle, a ovdje se suočavamo sa slijedećom proizvedenom velikom olujom Irma. U ovom videu, baš kao u prvom videu uragana Harvey, ilustriram kako je stvorena Irma brzim isparavanjem vodene pare (Rapid Evaporation - na kopnu i na moru) na isti način na koji je uragan Harvey bio ... svatko s otvorenim očima to može vidjeti za sebe.

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/08/31/teoreticari-meteoroloskih-ratova-sokirali-americku-javnost-uragan-harvey-je-umjetno-projektiran-i-usmjeren-prema-gradu-houstonu-kao-projekt-vremenskog-terorizma/

Izvor: http://weatherwar101.com/

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

 

Last modified on Friday, 22 September 2017 18:04
(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: