person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 7337 times

Dva udbožidomasonska klana, zagrebački i hercegovački i dalje uspješno pljačkaju Hrvatsku!

Ova dva mafijaška klana u nešto izmjenjenim sastavima, zahvaljujući korumpiranim medijima koji im osiguravaju suport, i dalje uspješno pljačkaju Hrvatsku, a zadane lopovske dionice ''zakonski'' su odradili dalmatinski premijeri Sanader i Milanović, a sada odrađuje Plenković.

Dogovoreni i braniteljski rat

Dok se vodio dogovoreni rat, koji je kasnije, zahvaljujući braniteljima, postao rat za Hrvatsku, vodio se i rat za hrvatsku imovinu - vlasništvo cijelog naroda- između dva mafijaška klana: zagrebačkog (Franjo Tuđman, Nikica Valentić, Franjo Gregurić, Franjo Luković, Zlatko Mateša, Hanžeković…) i hercegovačkog (Gojko Šušak, Ivić Pašalić, Ivica Todorić, Miroslav Kutle, Božo Prka, Ivica Rajić…).

Oba dva rata bila su izuzetno uspješna s tom razlikom što su u domovinskom ratu pravi branitelji dobili prostrijeljene i smrtne rane, a nakon toga, kako mi u Dalmaciji kažemo ''muda Marjanova'', a u dogovorenom ratu za zelenim stolom dva mafijaška klana serviranu Hrvatsku, na način da su najprije imovinu - zajedničko vlasništvo cijelog naroda (per capita) - protuustavno pretvorili u državnu imovinu, a nakon toga podijelili članovima svojih čopora.

To su napravili na način da se izvršna vlast preselila u Tuđmanov ured (INA je protuzakonito stjecala vlasništvo nad desecima hotela, a PBZ je plaćao HVO na dva računa). Jednim je upravljao Mate Boban, drugim Jadranko Prlić, a sve je odluke potpisivao Gojko Šušak bez odobrenja nadležnih tijela, PBZ je tako postao samoposluga HDZ-a čiji su tajkuni dobivali kredite leva-leva. Novac deviznih rezervi trošio se na tajkune i njihovo stjecanje društvenih poduzeća. A o klanovskoj podijeli provizije od prodaje narodnog zlata po višestruko manjoj cijeni, ali velikoj proviziji, već smo pisali.

Domovinski rat zapravo je trajao dok ova dva klana nisu dogovorili podijelu plijena. Nakon podijele plijena podijelili su i Hrvatsku tako da su Srbima u Krajini ponudili Plan Z-4, sa vlastitom monetom (država u državi) kao što su napravili i u BiH, a koji na našu sreću, Srbi nisu prihvatili.

Istovremeno sa ratovima u Hrvatskoj klanovi su dogovarali i podijelu Bosne i Hercegovine. Izetbegović je za dogovor Miloševića i Tuđmana o podjeli Bosne i Hercegovine znao već od prvih dana i o tome postoje snimke KOS-a koji je snimao njihove susrete kojih je bilo preko 40! Milorad Pupovac je bio kurir 'Mirko'. Vrijedno je spomenuti da je Franjo Tuđman, nakon susreta u Karađorđevu, ukinuo radijski program za Kosovo na Hrvatskom radiju.

20170911 193735

Nakon formiranja Komisije za pitanje Bosne, koju je u ime Tuđmana vodio Duško Bilandžić, a u ime Miloševića Kosta Mihajlović, dogovor o podijeli Bosne nastavili su voditi Hrvoje Šarinić i Vuk Obradović. No, jedno su dogovorili, a drugo se događalo na terenu, zahvaljujući znanim i neznanim braniteljima.

Tako neki tvrde da je Tuđman zbog razaranja Vukovara ''kaznio'' Miloševića izlaskom Hrvata na referendum u BiH zbog čega je na suđenju u Haagu Jadranko Prlić optužio Tuđmana za podjelu BiH, kazavši da je Tuđman povukao vojsku iz Posavine kako bi osigurao siguran koridor za Srbe.

Do rata između Bošnjaka i Hrvata je moralo doći nakon progona Bošnjaka iz Jajca i drugih općina. Hercegovački lobi u Zagrebu pripremio je sastanak Bobana i Karadžića u Grazu radi krojenja nove zemljopisne karte. Tako je Tuđman donio odluku o povlačenju HV-a iz Bosanske Posavine iako za to nije bilo ni jednog razloga, već je glavni geopolitički razlog bio osigurati koridor koji će povezati Republiku Srpsku i Srbiju. Tuđman se pravdao da sve u BiH čini kao predstavnik Zapada, posebno Velike Britanije i Amerike i da sam ne snosi odgovornost za svoju bosansku politiku.

Logori

Kako je to izgledalo u praksi? Britanci su 15. travnja 1993. Šušku pokazali planove napada HVO-a na Ahmiće, Šušak je o tome obavijestio Tuđmana, ali se taj masakr ipak dogodio 16. travnja! Njime je rukovodio Dario Kordić, lider HDZ-a u BiH. Iz ovoga se primjera vidi i sva licemjernost međunarodne zajednice, u ovom slučaju Velike Britanije, koja je imala vremena dan ranije upozoravati hrvatsku vlast na ono što će se dan kasnije dogoditi u Ahmićima i doći u Ahmiće dan prije zločina i spriječiti ga!

U ratu u BiH postojala su 628 logora, od toga su Srbi držali 580, Bošnjaci 4, a Hrvati 44, za koje je znao Tuđman i njima se upravljalo iz Zagreba. U BiH je poginulo 9000 tisuća Hrvata, a 25.000 tisuća je bilo ranjenih. Hercegovački šef Gojko Šušak, igrač CIA-e, slovio je kao “zakleti ustaša”, a otac njegove prve žene Crnogorke bio je visoki oficir JNA, a druge žene nosilac partizanske spomenice 1941. dok mu je brat bio sekretar u Sekretarijatu za narodnu obranu.

Tuđman se htio riješiti i Mesića imenovanjem za ambasadora u Francusku, koji mu je tada odgovorio: “Je li to ono parkiralište gdje je poginuo sarajevski mafijaš Juka Prazina? Ja nisam Juka Prazina, mene ne možeš samo tako ubiti.”, aludirajući da su pod Tuđmanovim i Šuškovim patronatom ubijeni čelnici političkih stranaka. U obavještajnom izvještaju od izvora s Kaptola rečeno je da je biskup Jezerinac imao informaciju da je ministar Šušak, preko Perkovića, organizirao ubojstva Paradžika, Kraljevića, Barešića i drugih.

Tuđman se tek nakon toga sukobio s hercegovačkim lobijem, ali nije uspio u micanju Šuška s vlasti iako je postojala snimka na kojoj Šušak govori da je Tuđman samo privremeno rješenje. Tuđman ga je ipak uspio maknuti.

Ova dva mafijaška klana u nešto izmjenjenim sastavima, zahvaljujući korumpiranim medijima koji im osiguravaju suport, i dalje uspješno pljačkaju Hrvatsku, a zadane lopovske dionice ''zakonski'' su odradili dalmatinski premijeri Sanader i Milanović, a sada odrađuje Plenković.

Zagrebački mafijaški klan je u laganoj prednosti jer su šefa hercegovačkog klana Todorića 'dobro nagazili'. Ako i to nije dogovoren dribling.

Izvor: (Global CIR)

Opća deklaracija o ljudskim pravima, Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: