person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1677 times

Ustaše ili fašisti zapravo su Josipović, Mesić, Pupovac, Sanader, Rohatinski, Hanžeković, Todorić, Puhovski i ostali konvertiti koji su naslijedili smjernice i program ustaškog pokreta!

Ustaški pokret, kojeg su po nalogu židobankara osnovali židovski konvertiti Pavelić i Kvaternik, treba osuditi, političare koji su naslijedili njegove smjernice i program rada Josipovića, Pupovca, Rohatinskog, Mesića, Goldsteine, Lončara, Puhovskog… procesuirati, a hrvatsku ploču 'Za dom spremni', braniti životima!

Tko živi sa čistom savješću taj neće razarati drugoga jer će mu se po principu odašiljanja i primanja istom mjerom vratiti i tko nema čistu dušu on mora graditi svijet difamiranjem drugoga stvarajući vlastite dogme i kultove. Nijedan čovjek ne može pobjeći od samog sebe i ono što govori o drugome, zapravo govori o samom sebi. Isto tako poslovica kaže ''Ako namjerno stvaraš neprijatelje onda nekome činiš uslugu''. Kome?

Ponoviti ćemo ono što smo prije dva dana objavili. Židovski konvertiti, Ante Pavelić i Slavko Kvaternik, uspostavili su ustaški pokret - fašističku frakciju sličnu današnjim terorističkim organizacijama ISIS-u, Al-Qaedi…. Naoružali su vojsku i po uputama svojih sponzora-ciobankara osnovali NDH, koju su nakon toga srušili, da bi uspostavili Jugoslaviju, koju su 90-ih ponovno isti srušili, kako bi je mogli, nezabilježeno u europskoj povijesti, bestijalno opljačkati.

Nakon toga hrvatski Deep State (vlada u sjeni) preuzima sve najvažnije funkcije u Hrvatskoj i uredno uništava državu i njene građane. 27 godina je prošlo od Domovinskog rata, a nijedan film o tome nije snimljen, nestali branitelji nisu pronađeni, četvrtina stanovništva nema nikakva primanja, prodaju se granice, provode se zakoni koje svijet ne poznaje, a po smrtnosti od malignih bolesti Hrvatska je na prvom mjestu u Europi…  I za svo to vrijeme, njeni građani iteracijski se nazivaju ustašama i fašistima.

Ima li tu ikakve logike? Naravo da nema! Današnje ustaše ili bolje rečeno židovski konvertiti zapravo su Josipović, Sanader, Pupovac, Rohatinski, Mesić, Milanović, Hanžeković, Todorić, Puhovski, Goldsteini, Stern…itd. Oni danas hrvatskom narodu rade isto što su prethodnici uradili 45-e, ponovno ga ubijaju samo ne mecima već GMO hranom, chemtrailsom, opasnim cjepivima, pljačkom i uništavanjem zdrave ekonomije.

A one koji ih podržavaju, lažne antifašiste, za počinjene zločine na Bleiburgu, Jasenovcu... nagradili su trajnim nasljednim mirovinama. Jako lukavo i dovoljno da uz svoje medije, mogu uvijek i u svakom trenutku ispolarizirati narod.

Hrvatska mladost 90-ih je ginula braneći svoju domovinu sa krunicom oko vrata i pozdravom 'Za dom spremni'. Nikome nije smetao taj pozdrav. Zašto im danas smeta? Poslovica kaže "Zli ljudi mrze grijeh iz straha od kazne." Naravno da ih je strah i da se plaše istine. Zato je toliko dugo zatiru. Ona smeta onima koji hrvatskom vladaju iz sjene i misle: ''Država, to sam ja'', ili ''Biti će kako mi odlučimo''.

Hrvatski branitelji 'Za dom spremni' poremetili su planove vladi Novog svjetskog poretka, židovskim konvertitima, lažnim Židovima, nacistima, cionistima, Kazarima, ili kako se već tituliraju, u planiranom (blitzkrieg) zauzimanju Slavonije. Zato su morali preći na Plan ''B''-uništavanju i iseljavanju vrijednih Slavonaca. Samo nacisti ili najgora vrsta psihopata može uništiti Slavoniju, žitnicu Europe, a vrijedan i pošten slavonski narod protjerati u tuđi svijet.

A da Hrvatskom upravljaju nacisti najbolji dokaz je uvažavanje i dodvoravanje svjetskim zločincima Rothschildu, Rockefellerima, Netanyahu ili Sorosu koji je javno izjavio da se ponosi što je služio nacistima. Hrvatski glavni mediji i političari nikada ih ne spominju u negativnom kontekstu, ne spominju ni centar Simon Vizental i predsjednika Zuroffa koji svako malo vremena, preko Puhovskog i portala Index.hr, proziva i etiketira hrvatski narod ustašama i fašistima.

Lako je s tuđim biti darežljiv

Srbija je ovih dana (pro)dala Vojvodinu Monsantu, Plenković je na 7 godina odgodio prodaju ili predaju Slavonije. Mnogi su za te veleizdajničke činove odavno uzeli velike novce. A za takve poslovica kaže: "Onoga tko se obogatio za godinu dana trebalo je objesiti prije dvanaest mjeseci." Njih nikada nije bilo briga za mlade živote koji su sa krunicom na vratu, uz pozdrav 'Za dom spremni', polagali svoje živote na oltaru Domovine.

Ustaški pokret kojeg su, po nalogu židobankara, osnovali židovski konvertiti Pavelić i Kvaternik treba osuditi, političare koji  su naslijedili njegove smjernice i program rada Josipovića, Pupovca, Rohatinskog, Mesića, Goldsteine, Lončara, Puhovskog... procesuirati, a hrvatsku ploču 'Za dom spremni', braniti životima!

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Komentirajte nas na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: