person_outline
search
hrendeitpt
A. Hruperov A. Hruperov
  • Posted
  • Read 4399 times

Hruperov: Oluja i oko Oluje - Gotovina se drži u sjeni jer zna sa kime ima posla.

Hrvatski narod danas tvore Otimači, Ostaše,Vanzemaljci. Spremnih nema, jer dom prodaše, državu izgubiše i ništa više nemaše. Otimači u tvrđavi, Ostaše pod tvrđavom u gradu duhova. Knin je prazan i od Srba i Hrvata, preostali su jedino državni uhljebi

5.8. Oluje u Kninu nije ni bi bilo, već je bila velika fjaka. Dan pobjede slavili su u Kninu praznom gradu, gradu duhova. Glodavci su htjeli kabinetski komorno proslaviti 22 godina uspješnog razaranja i pražnjenja Hrvatske prema naputcima iz Babilona. Slave naročito oni koji su dobro jamili, pa čak i Rojs koji je odgodio zatvor jer je jadan pao u jamu koju je sam iskopao. Popeli su se Babilonci u tvrđavu Kninsku i propuštali svoje uguzne klakere kroz strogo kontrolirane prilaze samo sa propusnicama i pozivnicama. Mjesta gotovo nije bilo ni za pjevače. Svi su morali imati potvrde HLK da ne znaju zviždati. Dobar je strah komu ga je bog dao.

 

knin tvrdjava39 050817

Srećom u Kninu se skupilo barem dovoljno za barjaktare. Babilonci su održali svoju elitnu proslave za kamere, zastave i 200 klakera. Izviđačko jutrenje uz trubu i podizanje zastave nedostaju samo crvene marame oko vrata i titovke na glavi. Scenografija, protokol i kostimografija primjerena Udbo-partioidima.
Priredili su si mimohode u istom koreanskome stilu.

I dok su dizali zastavu preletjelo je cjelokupno ratno zrakoplovstvo pri čemu su mnogi pognuli glave gledajući gdje je najbliži zakon u slučaju da otpadne koji rep ili krilo. Greška je režisera što nije spustio helikoptere niže, u stand by poziciju i tako hladio usijano društvo naviklo na air condition ili grijana sjedišta. Šteta što kanaderi nisu pustili vodu po njima. I sva je sreća da nisu izvjesili zastavu naopako kao Bandić, koji više ne zna ni koja mu je lijeva ni koja mu je desna jer su mu njegove babe i zamjenice i mozak popile.

ZASTAVA 696x437

Opet smo dobili one gore i one dole da ne ni bilo zbrke da se zna tko su sluge Babilonske. Ne mogu Babilonci bez kule. Bilo je tu i nemuštih govora, pobrkaše im se jezici i nitko nikoga ne razumije. Svatko svoju praznu slamu mlati. Bilo je tužno gledati te pregrijane tjelesine navikle na ugodnu hladovinu života i klima uređaje kako se prže i pište govorancije k'o engleski čajnici. Razvodnjena i razbucana ceremonija za uhljebe koji stigoše po dužnosti po pokoju dnevnicu dok za ratnike nije bilo mjesta. Izolirali se od naroda i narod im okrenuo leđa.

A na proslavu ih se iz drugih krajeva odazvala samo šaka jada jer nitko drugi nije želio pljeskati Babilonskoj kamarili i njihovim lažima na + 40 C. Odabrani novinari nekoliko kamera i blindirani kabinet studio postati će jedina veza za komunikaciju s narodom. No ni mišu mišja rupa ne pomogne mačka ga svejedno uhvati. Hvala bogu da nisu postrojavali vojsku na Kninskom suncu da dedeki ne poginu od toplinskog udara, navikli na hladovinu. Gotovina se drži u sjeni jer zna sa kime ima posla (Ante Gotovina: 'Neće svijet stati ako ne dođem u Knin na proslavu Oluje').

gotovina

A podno tvrđave narodu se bacilo nešto kruha, graha i kobasica, pa neka se mlate među sobom ako ih je volja. Graha je bilo više nego posjetitelja. Popovi su odradili misu premazani svojim lojem i znojem i izbrbljali svoje uobičajene obmane i neistine suprotne Kristovom nauku. “Stoljećima je hrvatski narod bio spreman umrijeti za krst časni i slobodu” rečeno je na misi. Otežalom Bozaniću je zdravlje zakazalo pa ni monstrancu ne može više nositi, no lako njemu kad ima po na izbor mladomisnika u Crnoj školi. Ostali smo bez nenadoknadive duhovne potpore jer ni predsjednica ni kardinal ne mogu više na misu..

American show, Babilon i Srbija će biti zadovoljni novim režiserima. Mic po mic i Kninske proslave uskoro neće biti. Između ostalog i da utegnuta lažna plavuša ne bi padala u nesvijest a Babilonski potrčko kuhao jaja u preuskim hlačama. Toliki je strah od naroda i izražavanja mišljenja i volje naroda o nesmiljenoj poreznoj pljački i protjerivanju Hrvata.

61393176 gordan jandrokovic kolinda grabarkitarovic andrej plenkovic

Hrvatski narod danas tvore Otimači, Ostaše,Vanzemaljci. Spremnih nema, jer dom prodaše, državu izgubiše i ništa više nemaše. Otimači u tvrđavi, Ostaše pod tvrđavom u gradu duhova. Knin je prazan i od Srba i Hrvata, preostali su jedino državni uhljebi. Vjetar prevrće poderane plakate lažnih obećanja. Psi i mačke su nestali. Ali zato štakora ima dosta. Ne znam samo kako će Ostaše biti i dalje spremni dom braniti kada je dom otela i požderala porezna uprava sa Todolikom na čelu. Koliko lica ima taj čovjek a da obraza nema. Za sebe spremni! Za narod nespremni! Kažu i da je bog prvo sebi bradu stvorio.

Urliče kninski gradonačelnik, gdje je narod, dajte mi narod, dajte mi pune butige! Ostali mu samo poreznici da ovrše i prodaju grad u bescjenje. Razvlašteni,opljačkani narod je počeo shvaćati, pišu se peticije,ustavne tužbe i sviće spoznaja da batina ima dva kraja,da se bumerang vraća svojem bacaču.

8467685

Na večer na kninskom trgu druga slika. Pod reflektorima na pozornici praše stare hitove ostarjeli Prljavci. Skupila se djeca i mlađarija i kao uvijek uživaju u buci. Proslava pretvorene u rock dernek s mirisom naftalina i dima.

prljavo kazaliste04 050817

Ovaj puta je Hasan-beg bio nekako usamljen u Kninu i nije se slikao u marinerici sa U-kapom na glavi.Baš šteta,tako bi bio "cool". Bruna-Zlatko i njihova sljedba Likana ugrabila privilegije i vlast prazni narodu džepove za plaćanje izmjena prebivališta u svim dokumentima radi promijenjenih naziva ulica i trgova. A da se o administrativnom maltretiranju i izgubljenom vremenu ne govori. Ove kvazi historičare bi trebalo naučiti pameti i natjerati i da građanima nadoknade nastale troškove izgubljeno vrijeme i psihičke boli zadobljene u uredima. Prošla bi ih volja da svoje frustracije i fiksacije izvode na račun građana. Opsesivni sindrom zahtijeva kliničko liječenje u odgovarajućoj ustanovi. Ti kvazi historičari nisu još naučili da dizanje ruku u zrak znači predaju.To zna svaki policajac.

Nacionalni zanos prognan je u Slunj da bude manje na oku debeloj Berti iz Berlina. Bilo je 5:1 za Slunj. U Slunju hapšenja nije bilo jer je više policijskih kamera nego televizijskih. A u Slunju Thompson i njegovi Dragačevski svirači praše kuruzu i ostale "domoljubne cajke". Publika je brojna, uglavnom adolescenti. Sve čekam kada će Thompsonovi fanovi kape zamijeniti kapuljačama i zapaljenim križevima. Festival za policijske kamere i SOA-u.

Marko Perković Thompson

Sve pod zaštitom i u režiji HDZ-ovih branitelja koji grabe šakom i kapom što je još ostalo kod sirotinje. Oni su stvorili državu za sebe nije sporno, ali neka se onda i sami hrane ili neka žive od milosti Babilona a ne od znoja Hrvatskih težaka i radnika. Debelo su morali podmazati braniteljskoj guski vrat da bi prestala gakati i mogla se šopati parama. Pare, pare, pare, tko ima para može da nas kara. Očupali guskama perje za Berlinske perine. Poslali smo lani 50 000 Hrvata da za Germaniju čijaju perje

Rim su guske spasile a nas su upropastile. Hrvati su gori od gusaka jer ih više od 25 godina čijaju a oni ni ga-ga. Francuzi guske najprije šopaju, a onda čijaju i vade jetru za svoju paštetu.

Rim ima Kapitol a Hrvati Kaptol.

A.Hruperov

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte nas na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: