person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4236 times

Nakon Frljića i Modno prkno ismijava Isusa!

Samo novac može navesti Modno prkno da se pojavi u majici koja je uvredljiva za sve katolike i sa porukom koja ismijava Isusa Krista.

Opće poznata stvar je da Hollywood (film i glazbu) drže pedofili i sotonistii, a svijet mode homoseksualci. Ako ne pripadaš tom svijetu nemaš što tražiti i najbolje ti ih je zaobići. Frljić, Grubnić i slični njima opasni su ljudi. Kako danas vrijeđaju Isusa Krista tako će sutra i Muhameda. A nama ne treba hrvatski Charlie Hebdo. Hrvatska policija zatvara Hrvate zbog pozdrava Za dom spremni, a eskapade Frljića, Grubnića i sličnih smatra umjetničkom slobodom.

Kažu da se Marko Grubnić ovo ljeto ludo provodi po Europi, ali i kod kuće. S terase zagrebačke Esplanade javio se na Instagramu, nazdravljajući s čašom šampanjca, u majici na kojoj se nalazi print Isusa koji poziva na šampanjac.

‘Champagne for all’ poručuje Isus na Grubnićevoj majici, a on je u statusu dodao i ‘Živjeli!’

Samo kriza novca može navesti Modno prkno da se pojavi u majici koja je uvredljiva za sve katolike i s porukom koja ismijava Isusa Krista. Svatko normalan treba bi reagirati i osuditi ovakav ispad. U zemlji s većinskim katoličkim stanovništvom koje tolerira pojavu Marka Grubnića u kojekakvim izdanjima, ovakav istup je uvrijedljiv i veoma opasan.

Očekujemo reakciju Kaptola i HBK-a

Izvor: Dnevno.hr.
Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte nas na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: