person_outline
search
hrendeitpt
Vladimir Putin: Europa i zapad žive na kulturi pedofilije i sotonizma!
Vladimir Putin: Europe and the West live on the culture of pedophilia and sotonism!

Vladimir Putin: Europa i zapad žive na kulturi pedofilije i sotonizma!

Trump i Glavni državni odvjetnik nemilosrdno proganjaju pedofile zato je ustao cijeli bolesni Hollywood protiv Trumpa. I Brad Pitt je jasno rekao tko upravlja filmskom, glazbenom i modnom kulturom u svijetu. Kalifornija je preuzela primat od Vatikana i zasigurno je najveći distributivni pedofilski centar u svijetu

Ruski predsjednik Vladimir Putin progovorio je protiv pedofilije koja je došla na vlast u SAD, Velikoj Britaniji i mnogim drugim zapadnim zemljama. Unatoč nedavnom uspješnom susretu i jedinstvu sa predsjednikom Trumpom, on ostaje čvrsto na svom izvornom stavu da kulturom na Zapadu manipuliraju i kontroliraju 'sotoistički pedofili'.

Prije njegovog nedavnog susreta na samitu G20, Putin je izdao upozorenje da će, ako Trump ne razbije elitnu mrežu pedofilije, početi izgovarati imena u javnosti. Iako je povijesni sastanak smatran od strane obje strane kao uspjeh, sa obećavajućim rezolucijama o sirijskom sukobu i navodima hakiranja, stav Vladimira Putina po pitanju zlostavlajnja djece od strane elite ostaje isti. On je jasno rekao: 'Europa i zapad žive na kulturi pedofilije i sotonizma'

Putin je izjavio, nakon završenog gotovo dvoiposatnog sastanka s Trumpom koji je u paralelnoj američkoj cionističkoj vladi (Deep State) napravio pravu pomutnju, da je Novi svjetski poredak ili još preciznije Sotonistički pedofilski svjetski poredak (SPSP) završio.

''Sotonizam je već poznat dugo vremena i ''najzaslužniji'' je za truljenje tkiva u samom srcu Amerike. Vidimo mnoge zemlje euroatlanskog saveza koje zapravo odbacuju svoje korijene, ukljujući i kršćanske vrijednosti koje čine temelj zapadne civilizacije. Oni negiraju moralna načela i sve tradicionalne identitete: nacionalne kulture, vjerske pa čak i seksulane. Oni provode politiku koja izjednačava velike obitelji sa istospolnim zajednicama, vjerovanje u Boga sa vjerom u Sotonu. Ekcesi političke korektnosti dosegli su točku u kojoj ozbiljno govore o registraciji i otvaranju političkih stranaka čiji je cilj promicanje pedofilije'', upozorava Putin.

Tko je još od političara progovorio otvoreno o ovoj najgoroj pošasti 21 stoljeća? Tko je naručio masovna uhićenja pedofila i tko ih sustavno razotkriva? Naravno da Bush, Clinton, Obama... nisu jer i sami pripadaju tom miljeu. Trump i Glavni državni odvjetnik nemilosrdno ih proganjaju zato je ustao cijeli bolesni Hollywood protiv Trumpa. I Brad Pitt je jasno rekao tko upravlja filmskom, glazbenom i modnom kulturom u svijetu. Kalifornija je preuzela primat od Vatikana i postala je najveći distributivni pedofilski centar u svijetu čije usluge konzumiraju kraljevi na dvorovima, najviši crkveni dužnosnici, svjetska i europska politička i gospodarska elita.

Pogledajte što se događa u Švedskoj, Njemačkoj, Italiji, Francuskoj… Glavni mediji, koji su potpuno u vlasništvu židocionista, pokušavaju na sve moguće načine zaustaviti istinu kako bi do kraja proveli svoj bolesni plan – sveli čovječanstvo, beskorisne potrošaće resursa, na ''održivih'' 500 miljuna kako su i zapisali na šest metara visokim kamenim pločama u američkoj državi Georgii.

2012.godine Putin je donio zakon da se zabrani Amerikancima usvajanje ruske djece koja su u pravilu, kao i mnoga druga, bila tranzitna roba. Putin je također govorio i upozoravao o opasnostima multikulturizma. Putin se zarekao da mu je uništenje Novog svjetskog poretka (Zio –globalističkog sustava koji usmjerava svijet prema ropstvu) životna misija.

''Vidimo pokušaje da se nekako oživi standarizirani model unipolarnog svijeta i zamute institucije međunarodnog prava i nacionalnog suvereniteta. Takav unipolarni, standardizirani svijet ne zahtjeva suverene države; on zahtijeva vazale. U povijesnom smislu on uzrokuje odbacivanje vlastitog identiteta i Bogom dane raznolikosti svijeta'', završio je Putin. Ne zaboravimo dodati da je Putin potjerao Sorosa i bankare, zabranio GMO hranu, istospolne zajenice i LGBT promocije.

Danas svijetom vladaju pedofili, biseksualci, homoseksualci i bogati psihopati. Ne trebamo ih daleko tražiti. 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je sotonista i biseksualac (poput Sanadera). Bivši predsjednik Srbije Boris Tadić također je homoseksualac (dali su mu ženu za pokriće). Premijerka Srbije je lezbijka. U Hrvatskoj imamo kardinala Bozanića homoseksualca, NATO kaubojka Kolinda je trilateralka i kabalistica kao i bivši predsjednik Mesić. Tom okultnom elitnom društvu pripadaju Josipović, Vesna Pusić, Milanović, Kosor, Orešković.... vjerojatno i premijer Plenković .

Nitko od njih ne vjeruje u Boga, za njih je Bog postao novac. Prisjetimo se reakcija mnogih građana zbog Frljićeve predstave u Spitu u kojoj se na najvulgarniji način vrijeđa Kršćanstvo i Isus Krist koji u završnom činu predstave siluje muslimanku.

pravasi traze zabranu predstave nase nasilje vase nasilje

Tko se jedini javno nije očitovao na ovu blastfemijsku predstavu koja direktno provocira muslimane, a trebao je?
Predsjednica Kitarović, premijer Plenković i kardinal Bozanić!

Zar je potrebno bilo što više reći. Očistimo dvorište ispred svoje kuće!

Izvor: Novi svjetski poredak

Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Last modified on Friday, 22 September 2017 22:45
(13 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: