person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 724

Izraelska vojska terorizira palestinske vjernike štovatelje 'Dana bijesa'

Već šesti dan događaju se sukobi između muslimanskih štovatelja 'Day of Rage' i izraelskih snaga. U posljednjim sukobima ranjeno je oko 50 Palestinaca.

Izraelske trupe sukobljavaju se s palestinskim štovateljima koji obilježavaju "Dan bijesa" koji prosvjeduju zbog opsade Al-Aqse džamije u istočnom Jeruzalemu Al-Qudima. Najmanje četiri Palestinca su ozlijeđena u petak, kada su izraelske snage pucale gumenim mecima na štovatelje u blizini crkve u Starom gradu Jerusalem al-Quds.

Voditelj Hamasa Ismail Haniyeh osudio je izraelsko ponašanje i sprječavanje palestinskih štovatelja da ulaze u džamiju Al-Aksa petkom kada se mole. Izrael spriječava da se palestinski muškarci miješaju sa Židovima, uključujući Haram al-Sharif, koji je poznat kao hramsko brdo Židova.

20170721 133809

"Ulazak u Stari Grad i hram Mount će biti ograničen za muškarce u dobi od 50 i više godina, a ženama svih dobnih skupina je dopušteno ", izjavio je glasnogovornik izraelske policije.

Već šesti dan se događaju sukobi između muslimanskih štovatelja i izraelskih snaga. U posljednjim sukobima ranjeno je oko 50 Palestinaca. Palestinski al-Aqsa satelitski kanal, izvijestio je da su izraelske snage upale u kuću Amjada Abu Asaba, predsjedatelja al-Qudsovog odbora za obitelj i zatvorenike, u al-Qudsu i uhitile ga.

Nekoliko komentara:

-Netanyahu i Izrael neprestano provociraju i potiću nasilja. To je cionistički način. Oni mogu tvrditi "Izrael je žrtva", što je onda ono što cionizam podučava, genocid nad nama, krađe zemljišta. Cionisti se moraju uvijek prikazivati kao "žrtve". Nevjerojatno je kako malo ljudi zapravo čita cionistički Talmud.

-Kako još muslimanske zemlje mogu podržati Izrael?

-Izrael nastavlja pokazivati svoje istinske boje svijetu.

HomeMiddle EastPalestine, Pet srp 21, 2017 7:28

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

 

Last modified on Friday, 21 July 2017 14:21
(0 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: