person_outline
search
hrendeitpt
Vatikanski kardinal Pell samo je jedan od 8 000 pedofilskih svećenika!
Pedofil Pell u posjetu homoseksualcu Bozaniću prije dvije godine
  • Posted
  • Read 3374 times

Vatikanski kardinal Pell samo je jedan od 8 000 pedofilskih svećenika!

Vatikan priznaje da je kardinal Pell samo jedan od 8000 pedofilskih svećenika koji pripadaju Crkvi, a papa Franjo odbija poduzeti nešto konkretno u svezi toga unatoč nedavnom razotkrivanju trećeg najvišeg katoličkog kardinala Georgea Pella.

Papa ne namjerava aktivno progoniti druge pedofile unutar crkve, osim ako ih policija na to ne prisili. Papa Franjo je prije dva dana zamijenio njemačkog kardinala Gerharda Muellera sa svojim 73-godišnjim zamjenikom španjolskim isusovačkim monsinjorom Luis Ladarie Ferrerom. Opet isusovac, a znamo tko su oni!

Iako nije naveden razlog za otpuštanja Muelera, jednog od najmoćnijih kardinala u Vatikanu, vjeruje se da je to zbog prikrivanja oko 2000 slučajeva seksualnog zlostavljanja. Njegov je ured bio podvrgnut intenzivnoj kritici zbog toga što nije radio dovoljno da bi zaštitio djecu od pedofilskih svećenika.

Kardinal Pell, možda uz papu najmoćniji čovjek u Vatikanu, odbacuje višestruke optužbe za, kako navode, ''povijesne seksualne prijestupe''. Pell je uživao veliko papino povjerenje iako je papa Franjo stalno bio podvrgnut oštroj kritici zbog postavljanja Pella na jednu od najmoćnijih funkcija u Vatikanu. Pell će se uskoro suočiti s sudskom raspravom u Melbourneu zbog višestrukih optužbi.

Zanimljivo je da je kardinal Pell prije dvije godine, na poziv Josipa Bozanića, došao u Zagreb. Tom prigodom kardinal Bozanić je svog visokog gosta posebno najavio i predstavio vjernicima i medijima: “Dragi vjernici, posebno nam je drago što je danas s nama uzoriti gospodin kardinal George Pell, prefekt Tajništva za ekonomska pitanja Svete Stolice''. 

20170704 102859 1

Naravno da su Sašini fejzbukovci odmah blokirali dijeljenje... nije dobro da istina ode predaleko

Danas, dvije godine kasnije, vidimo koliko je kardinal Pell bio UZORIT, a nadam se da ćemo uskoro vidjeti i koliko su naši zastupnici u saboru bili UVAŽENI!

3. srpnja 2017. Sean Adl-Tabatabai vijesti, Svijet 2

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte nas na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: