person_outline
search
hrendeitpt
Seks sa životinjama, krađa, silovanje i ritualno ubijanje djece, pedofilija, rodna ideologija…u bolesnoj cionističkoj EU!
Ugroženi LGBT aktivisti u intenegrumu gay prajdova u Njemačkoj koja pruža sve mogućnosti, tzv. 'seks za sve', 'sukladno' Božjim zakonima!
  • Posted
  • Read 41416 times

Seks sa životinjama, krađa, silovanje i ritualno ubijanje djece, pedofilija, rodna ideologija…u bolesnoj cionističkoj EU!

To je obećana Europa u koju su nas protuustavno utrpali bivša premijerka kosovka Kosor i bivši predsjednik Židov Muha čiji je djed promjenio prezime u Josipović.

Svakakvih zakona ima u toj civiliziranoj Europi kojoj smo pohrlili, a hrle i naši susjedi. Kažu da smo staromodni, necivilizirani i da je to sve za naše dobro. Sutra, dakle možemo očekivati Zakon da je Pedofilija ne samo poželjna već i Zakonom obavezna poput cjepiva; da se tinejdžerke sa 16 i manje godina mogu najnormalnije seksati sa ujcima od 48 i više godina (odobrila Njemačka), da je osiromašeni Uranijum dodatak ishrani i da se seksualno općenje sa životinjama treba podučavati već u prvom razredu osnovne škole u sklopu Kurikularne reforme, slične Jokićevoj i njegovoj ekspertnoj skupini koju je toliko nahvalila NATO kaubojka Kolinda.

A sve po uzoru na druge visokocivilizirane zemlje koje su sva ova sr*nja već ozakonila. Najciviliziranija od svih civiliziranih EU država svakako je Velika Britanija i njen kraljevski dom, glavni distributivni centar ukradene djece, što za vlastitu konzumaciju, što za svjetsko tržište namijeno visokoobrazovnim pedofilima skrivenim po katoličkim crkvama diljem Europe i Svijeta.

Komitet UN za prava djece (CRC) javno je upozorio Britaniju da prestane ritualno silovati, ubijati i 'bikariti' djecu zbog žrtvovanja u svojim obredima i u pedofilsko 'seksualnom turizmu'. “Zabrinuti smo zbog izvještaja da su stotine djece u Africi kidnapirane iz njihovih obitelji i prebačene u Britaniju, gde se zloupotrebljvaju u vjerskim obredima”- izjavila je u Kirsten Sandberg, šef CPD (CRC – The United Nations Committee on the Rights of the Child), bivša sudkinja Norveškog vrhovnog suda.

Ona je rekla da je trgovina djecom za ritual samo dio šireg problema, gdje se tisuće maloletnika transportira u Veliku Britaniju, a završavaju kao seksualno eksploatirani ili kao deca za prostituciju. Ima brojnih primjera djece koju su kidnapirali u Africi, doveli u Veliku Britaniju, gdje su bila izložena mučenju, zlostavljanju u ritualima u kojima su prinosili  žrtvu svom sotonskom bogu Luciferu.

20161111 195752

Tko zna koliko su djece žrtvovali u obredima ovi elitni monstrumi!?

CRC je takođe upozorio o velikom broju britanskih pedofila koji putuju u inozemstvo posebno u jugoistočnu Aziju, Kambodžu i Tajland, u sirotišta, omiljene destinacije u kojiam pedofilski predatori mogu pokupiti (platiti) ugroženu decu. Postoje izvještaji da i osuđeni građani Velike Britanije, u okviru dobrotvornih organizacija, putuju u inozemstvo gdje seksualno zlostavljaju djecu” – rekla je Sandberg.

Novinar BBC, predstavljajući se kao trgovac djecom, obilazio je barove u podzemlju Kampale, u Ugandi. Našao je otmičara koji se hvalio da mu može ponuditi “koliko god mu treba djece”, za 15.600 dolara po komadu. Kao da su predmeti ili životinje! 

Najnoviji trend koji Sorosevi LGBT-ovci traže u svim EU državama i svijetu gdje su na vlasti njihovi ljudi, je spolno općenje sa životinjama i rodna ideologija.

- U Libanonu je već dozvoljeno spolno općenje sa životinjama, ali moraju biti suprotnog spola.
- U obećanoj Kanadi, točnije u Vankuveru Vrhovni sud je donio presudu da seksualni odnos sa životinjama nije protuzakonit ukoliko ne uključuje penetraciju
- Njemci su se pobunili zbog pokušaja zabrane seksa sa životinjama 2012. godine. Nemačka vlada namjeravala je 2012 godine zabraniti seksualne odnose ljudi sa životinjama ali je pod pritiskom javnosti odustala tako da je seks sa životinjama i dalje dozvoljen. Prije par dana Bundestag je ozakonio ''Seks za sve''... 'pa 'ko koga uhvati'.

20170706 185233

A koliko je to uhvatilo maha u Njemačkoj može se vidjeti iz ove 'ljubavi i skrbi prema potrebama životinja' osobe iz udruge ZETA (Seksualno partnerstvo sa životinjama) i njenog seksualnog partnera konja. 

grosse bite de cheval 

- U Norveškoj je legaliziran incest, pedofilija, seks u vrtiću. Naime u Norveškoj postoji narodna tradicija intimnih odnosa sa djecom: s dječacima i djevojčicama-krvnim srodnicima, koji ih kasnije predaju susjedima...

- U Švedskoj idu još dalje pa traže da se ozakoni seks sa mrtvacima jer su ih, kako kažu, puno voljeli za života ... itd... itd... muka mi je i pisati.

To je obećana Europa u koju su nas protuustavno utrpali bivša premijerka kosovka Kosor i bivši predsjednik židov Muha čiji je djed promjenio prezime u Josipović. To dvoje veleizdajnika, nekada, po anketama, najpopularniji političari, danas ne mogu proći ni u obični hrvatski sabor, a neznam bili prošli i kao predstavnici stanara u zgradama u kojima žive.

Izvor: https://www.facebook.com/GlobalMediaInfo/ 

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte nas na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

(25 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: