person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3583 times

Na jesen stiže novi veliki val izbjeglica koji će trajno ostati u budućoj novoj asocijaciji - CROSLAVIJI!

Slovenija se ogradila žicom i izvukla iz balkanske krčme dobivši od Europske unije Savudriju i izlaz na otvoreno EU more!

Migranti doprinose svakodnevnom ekonomskom, društvenom, demografskom i multikulturnom bogatstvu Europe poručuju iz Europske unije, a najbolji primjer kako doprinose je Švedska u kojoj, od tih Sorosevih ''migranata'', zazire i sama policija.

''Onima koji u jednoj zemlji borave više od pet godina, treba dati pravo glasa na lokalnom nivou i olakšati postupak za stjecanje državljanstva. Migrante treba ohrabrivati da aktivno sudjeluju u radu političkih partija. U bliskoj budućnosti svi vidovi migracija biti će sve prisutniji, a budući val migranata biti će vezan za klimatske promene'', između ostalog, piše u jednom od čak četiri prijedloga rezolucije o izbjeglicama i migrantima koja su se našli pred zastupnicima Parlamentarne skupštine Savjeta Europe u Strasbourgu.

Laprdanje o klimatskim promjenama izjavila je i židomasonka Angela Merkel i mason papa Franjo koji je osuđen za organizaciju trgovine djecom dok je bio nadbiskup u Argentini.

Zemlje članice Savjeta Europe pozivaju da se poštivaju prava i dostojanstvo svih izbjeglica i tražitelja azila, da im garantiraju pravnu, financijsku i socijalnu zaštitu. Predlaže se i stvaranje zajedničkog europskog sistema socijalne zaštite. Migrantima, kako se navodi, treba osigurati usavršavanje, djeci trenutni pristup školstvu i dati prioritet spajanju obitelji. Predlaže se i uvođenje posebne osobne karte. Rezolucije su podnijeli članovi PS SE iz Portugala, Grčke, Italije i Finske.

images cms image 000022536

Od EU koju financiraju njene članice, jer više daju nego povlače sredstava iz fondova, između ostalog se traži da povećaju financijsku pomoć, novčano pomogne dobrovoljni povratak, odvoje sredstva za projekte vezane za migracije na sjeveru Afrike, ozbiljno razmisli o otvaranju novih prihvatnih centara van teritorije Europe, uveća kapacitete za prijem na svom tlu i zatvori sve neadekvatne centre.

Navodi se da je godinu dana poslije sporazuma između EU i Turske broj izbjeglica i migranata značajno smanjen. Kao direktna posljedica ovog dogovora, migranti su blokirani na „balkanskoj ruti“. Budući da su prekinuti ili zamrznuti pregovori između EU i Turske i pretenzijama židocionista, koji upravljaju NATO-om i EU-om, za daljnjim eskalacijama sukoba i ratova u Siriji, Iranu, Jemenu.... očekuje se već na jesen novi veliki val izbjeglica među koje će se smjestiti i Sorosevi teroristi kako bi nastavili, kao i u Švedskoj, doprinositi svakodnevnom ekonomskom, društvenom, demografskom i multikulturnom bogatstvu u Hrvatskoj, Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

Već smo pisali da židocionisti i njihove domaće političke sluge u konačnici planiraju smjestiti od 5-7 milijuna izbjeglica u ove četiri, na isti način opljačkane i uništene, republike. Spariti će ih (već su donijeli Deklaraciju o zajedničkom jeziku) u novu asocijaciju tzv. CROSLAVIJU (KROSLAVIJU), kako bi zaštitili opljačkane resurse koji su do 90-ih bili u jednakom dijelu vlasništva cijelog naroda (per capita), a danas u vlasništvu pojedinaca tzv. elite.

Slovnija se izvukla iz ove balkanske krčme dobivši od EU Savudriju i izlaz na zajedničko otvoreno, EU more!

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Izvor: Global Media

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte nas na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: