person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2648 times

Izrael čisti teren! Saudijci biološkim oružjem ubili 12.000, a zarazili 200.000 Jemenaca! Suočavamo se s najgorim izbijanjem kolere na svijetu!

Najnoviji podaci UN-a pokazuju da je zbog bombardiranja Jemena od Saudijske Arabije-produžene ruke genocidnog Izreala, Jemen napustilo 18,8 milijuna, 28 milijuna stanovnika zemlje treba humanitarnu pomoć, a gotovo sedam milijuna je na rubu gladi.

Ujedinjeni narodi navode kako je broj slučajeva kolere u ratom zahvaćenom Jemenu veći od 200.000, dok je umrlo više od 1.300 ljudi. Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i UNICEF objavili su brojke u zajedničkoj jučerašnjoj izjavi ( subota 24.lipnja 2017).

"U samo dva mjeseca, kolera se proširila na gotovo sve gradove u Jemenu'', dodavši kako u prosjeku ima 5,000 novih slučajeva svaki dan, a djeca čine četvrtinu smrtnih slučajeva. Upozorili su da se očekuje porast smrtnosti.

"Sada se suočavamo s najgorim izbijanjem kolere na svijetu", navodi se u priopćenju, naglašavajući kako je epidemija izravna posljedica dvije godine bombardiranja Jemena, što je dovelo do propadanja zdravstvenih, vodoopskrbnih i sanitarnih sustava , povećane stope pothranjenosti ...

Ranije ovog tjedna, glasnogovornica UNICEF-a Meritxell Relano procijenila je da će broj Jemenaca zaraženih kolerom do kraja kolovoza porasti na više od 300.000. Kolera je akutna proljevna infekcija koja se širi putem kontaminirane hrane ili vode. Može se učinkovito liječiti odmah zamjenom izgubljenih tekućina i soli, ali bez liječenja može biti kobna. Infekcija kolere prvi je put postala epidemija u Jemenu prošle godine u listopadu i proširila se do prosinca. Drugo izbijanje počelo je u zemlji arapskog poluotoka krajem travnja ove godine.

Najnoviji podaci UN-a pokazuju da je zbog bombardiranja Jemena od strane Saudijske Arabije - produžene ruke genocidnog Izreala, Jemen napustilo 18,8 milijuna ljudi, 28 milijuna stanovnika zemlje treba humanitarnu pomoć, a gotovo sedam milijuna je na rubu gladi. Jemen je pod brutalnom vojnom kampanjom i bombardiranjem koju predvodi Saudijska Arabija koja više od dvije godine pokušava ukloniti Houthi pokret i ponovno instalirati cionističkog plaćenika bivšeg predsjednika Abd Rabbuh Mansur Hadia.

U ovom saudijskom genocidu već je ubijeno više od 12.000 Jemenaca, a SAD, Velika Britanija i Izrael testiraju i prodaju Saudijskoj Arabiji oružje kako bi, između ostalih, ''očistili'' i taj teren za planirani Veliki Izrael i svog boga Lucifera!

Komentar jemenskog čitatelja sve govori:
'Kako se saudijci mogu nastaviti ovako ponašati bez ikakve smetnje od UN-a. Pretpostavljam da je ova epedemija bila cilj. Može se reći da su cionisti sada koristili biokemijsko ratovanje. Kolera je posađena. Za timove iranskih dobrovoljnih liječnika neophodno je otvoriti put u povećanim humanitarnim naporima da pomognu u liječenju, ali i da potaknu globalnu pozornost javnosti na ovu tragediju. Iranska vlada može pomoći u mobilizaciji poticanjem i mobilizacijom resursa. Neka Allah i dobri, savjesni ljudi pomažu sestrama i braći Jemena'.

Ned lip 25, 2017 4:21/ HomeMiddle EastYemen /Fotografija AFP-a)

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: