person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 14348 times

Natural News: „Trenutna serija cjepiva posebno je napravljena s višestrukim vektorima uništenja da bi dijete sigurno bilo oštećeno!“

Ne samo da je ovaj genetski kod raka ubačen u sva ova cjepiva koja se daju djeci, već je i doza rakom zaražene DNK opasno velika

Originalni uništavači u cjepivima:

Počeli su sa živom. To ne treba objašnjavati. To je automatsko oštećenje mozga, bez obzira što oni guraju kao razlog da se živa nalazi u cjepivu.

Slijedeći veliki toksin koji su stavili u cjepiva, što je izazvalo sindrom Zaljevskog rata, je bilo skvalen ulje. Skvalen se pojavljuje po cijelome tijelu, i kada je ubrizgan u obliku cjepiva, to prevari imunološki sustav i uvjerava ga da je skvalen otrovna okupatorska tvar, koja zatim aktivira imunološki sustav da ga napadne posvuda u tijelu. To uzrokuje ogromne auto-imunološke poremećaje, sve trenutne poput fibromijalgije, a liječnici to znaju. No, oni radije muljaju i kažu da su sva cjepiva sigurna, jer ako ne kažu tako, oni će izgubiti svoje medicinske licence na ovaj ili onaj način.

Kada se skvalen ubrizga u novorođenče, autizam je čest ishod, s trajno smanjenim funkcijama mozga, što se događa svoj djeci koja primi cjepivo. Kontrolirani mediji (MSM – MainStream Media) govore kako je „nova generacija djece manje inteligentna”, a prava istina je da je skvalen u cjepivima razlog za to. Veterani Zaljevskog rata su bili zamorci, i nakon što su ih tako uništili, netko je shvatio da je to savršeno oružje i stavio ga je u cjepivo za djecu. To se zove rat, subverzija - radi se sve što je potrebno za uništenje populacije i da se uvede Novi Svjetski Poredak.

Oni su otišli i puno dalje od skvalena – sada je čak i ljudsko tkivo u cjepivima, a to aktivira masovne autoimune poremećaje i ubacuje se cijeli ljudski genom (koji je jako loša kopija) kako bi bili sigurni da se ti loši geni ubace u svu djecu, tako da je slijedeća generacija djece uništena bez ispaljenog metka, plus virusi raka i svega ostalog. I sve je dokazano, samo glavni svjetski režimski mediji to kriju kao zmija noge.
https://www.naturalnews.com/2019-10-04-medical-horror-genetic-sequencing-vaccines-mrc-5-cancer-genes-modified.html

Svih 560 kroz cjepivo ubačenih gena su povezani s rakom i tako su modificirani da dođe do pojave raka i tumora.

Evo što je otkriveno o tom bolesnom genomu koji preko cjepiva ubacuju u djecu:

1. Pronađeno je da stanična linija fetusa pripada muškom plodu.
2. Stanična linija predstavlja se na takav način da je vrlo stara, što je u skladu s deklariranom linijom iz 1960-ih.
3. Fetalna ljudska DNK zastupljena u ovom cjepivu je potpuni pojedinačni genom, to jest, genomska DNK svih kromosoma pojedinca prisutna je u cjepivu.
4. Ljudski genom DNK sadržan u ovom cjepivu je očito i nesumnjivo nenormalan, te predstavlja važne nedosljednosti s tipičnim ljudskim genomom, odnosno sa zdravim pojedincem.
5. Ispitano je 560 gena za koje se zna da su povezani s oblicima karcinoma i svi su podvrgnuti velikim izmjenama.
6. Postoje varijacije čije posljedice još nisu poznate, još se ne pojavljuju u literaturi, ali koje još uvijek utječu na gene koji su uključeni u razvoj ljudskog karcinoma.
7. Ono što je također očito nenormalno je višak genoma koji pokazuje promjene u broju kopija i strukturnih varijanata.

Ono što je jasno iz ovog genetskog slijeda je da industrija cjepiva inokulira djecu unaprijed pripremljenim rakom-tumorom. Kako objašnjava CHD, cjepiva su namjerno formulirana s genima koji izazivaju rak i koji su posebno modificirani kako bi promovirali tumore i rak.

Ne samo da je ovaj genetski kod raka ubačen u sva ova cjepiva koja se daju djeci, već je i doza rakom zaražene DNK opasno velika. 13 minutni video koji o tome detaljno govori: https://www.brighteon.com/034ebfcb-5bf8-4bcf-abf2-ee106a2eecba

Oni nisu stali niti sa skvalenom, usprkos tome što su svi uočili da su djeca oštećena. A kada su neka djeca umrla, oni su to nazvali „sindrom iznenadne smrti dojenčeta” i okrivili su za to roditelje.

„Oni” bi trebali platiti vlastitim holokaustom za to, i nadam se da će tako i biti. Oni neće prestati s tim uništenjem dok im se to ne dogodi.
https://www.naturalnews.com/2019-11-25-vaccines-cause-permanent-brain-injury-development-years.html

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(17 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: