person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 12475 times

Papa Franjo se razotkrio. Poziva svijet da se prikloni eliti i jednoj svjetskoj vladi!

Poziv za globalnu vladu od strane pape Franje i drugih bogatih elitista nema nikakve veze s razvojem siromašnih naroda ili "štednjom čovječanstva". Takva vlada želi globalni nadzor i svijet koji vodi pokvarenim interesima svjetske elite koja nas je prijevarom, pljačkom i lihvarenjem porobila 

Papa Franjo ovog tjedna pozvao je na "jednu svjetsku vladu" i "političku vlast", tvrdeći kako je stvaranje jedne svjetske vlade potrebna za borbu protiv glavnih pitanja poput "klimatskih promjena". Ali ono što izaziva čuđenje je Papin poziv na novu globalnu političku vlast. Što piše Guardian:

Papa Franjo ovog tjedna poziva na promjene u načinu života i potrošnji energije kako bi spriječio "bez presedana uništavanje ekosustava" prije kraja ovog stoljeća, prema nacrtu papinske enciklike. U dokumentu objavljenom u talijanskom časopisu u ponedjeljak, papa upozorava da bi neuspjeh postupanja imao "teške posljedice za sve nas".

un calls for new tax

Franjo je također pozvao na novu globalnu političku vlast koja je zadužena za "rješavanje smanjenja onečišćenja i razvoja siromašnih zemalja i regija". Priču o Novom svjertskom poretku započeo je njegov prethodnik pedofil, papa Benedikta XVI., koji je u enciklici 2009. predložio neku vrstu super-UN-a za rješavanje svjetskih gospodarskih problema i nepravdi.

Riječ "globalizacija" znači točno ono što kaže. To je proces prelaska svijeta u globalnu vladu. Vjerske vođe odrađuju svoj rolu u ovoj velikoj svjetskoj igri depopulacije stanovništva na održivih 500 milijuna, kako su i zapisali na 6.metarskim kamenim pločama u Georgiji.

David Rockefeller je glasno rekao da bi se trebala dogoditi "globalna kriza" prije nego što ljudi svijeta budu spremni prihvatiti Novi svjetski poredak. Kada je svjetsko gospodarstvo doživjelo dramatičnu isprogramiranu financijsku krizu 2008. godine, svjetski čelnici ponovno su proglasili potrebu za novim svjetskim poretkom s globalnom financijskom kontrolom.
Kao što je pokazao papa Franjo, klimatske promjene i globalno zagrijavanje su nova priča globalne elite koja pokušava čovječanstvo približiti jedinstvenoj totalitarnoj vlasti.

57b32151c46188e1668b45bc

Vatikan je tvornica sotonista i antikrista koji hoće stvoriti jednu svjetsku vladu i ustoličiti antikrista Lucifera kao novog i jedinog Boga. Kršćanska eshatologija govori kako će posljednji papa biti 'Petar rimljanin'. Papa Franjo je uzeo ime po Franji Ašiškom. Otac Franje Ašiškog zvao se Petar. Sadašnji papa Franjo talijanskog je odnosno rimskog podrijetla. Dakle, Petar Rimljanin.

Na youtube kanalu može se pronaći vrhunski spot napravljen u režiji majstora koji znaju svoj posao. Osnovna papina poruka u njemu je 'Svi smo mi djeca Božja, a put do Boga nije samo preko Isusa Krista'. Ta poruka u videu potpuno razotkriva lažnog proroka, iluminata i sotonistu papa Franju. Video poruka je zapravo najava jedne svjetske vlade i antikrista koji treba doći. Ovaj uradak je pokušaj izjednjačavanja Isusa Krista sa lažnim bogovima i suptilno povezuje, usmjerava, sve religija u jednu buduću zajedničku. Izjednačavanje svih vjera papa Franjo šalje u poruci. 'Ovo bi moralo voditi ka dijalogu među religijama'.

Papa Franjo, Ajatolah Al-Milania, Dalaj Lama i rabin Abraham Skork, zajedničkom porukom putem videa pozivaju ljude da prihvate ideje o prijateljstvu i jedinstvu te prevladaju negativnost i podjelu u društvu. A zapravo ovim perfidnim spotom guraju nas u ruke psihopatama Novog svjetskog poretka. Poziv za globalnu vladu od strane pape Franje i drugih bogatih elitista nema nikakve veze s razvojem siromašnih naroda ili "štednjom čovječanstva".

01 Camilla Duchess of Cornwall Prince Charles Prince of Wales Queen Elizabeth II and Prince Phillip Duke of Edinburgh

Takva vlada želi globalni nadzor i svijet koji vodi pokvarenim interesima svjetske elite koja nas je prijevarom, pljačkom i lihvarenjem porobila.I sada im trebaju robovi ili kmetovi. 

23. lipnja 2017 Baxter Dmitrij vijesti

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

(9 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: