person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3860 times

Diktatura u Njemačkoj! Policijski pretresi i 5 godina zatvora za izražavanje nezadovoljstva prema NWO!

Jasno je kuda sve ovo vodi i tko stoji iz ovakvih akcija.

Takvi zločini iz mržnje na internetu truju društvenu klimu te mogu dovesti do radikalizacije pojedinaca ili skupina, slogani su za zaustavljanje mržnje na internetu koji potkopavaju razumijevanje slobode izražavanja. Zbog slobode govora krše se prava drugih. Svejedno je da li su djela počinjena u stvarnom svijetu ili na Internetu.

Tko objavljuje postove mržnje na internetu, može biti teško kažnjen. Na primjer, propaganda je kažnjiva na društvenim mrežama ili online forumima zatvorom i do pet godina!

23 policijske postaje su u punom pogonu u Brandenburg, Berlin, Baden-Wuerttemberg, Bavarska, Bremen, Hesse, Mecklenburg-Zapadno Pomorje, Niedersachsen, Sjeverna Rajna-Vestfalija, Schleswig-Holstein, Saske, Sachsen-Anhalt, Thüringen i Saarland. Vrše kućne pretrese, ispitivanje, te druge mjere protiv 36 optuženih, uglavnom desničarski politički motiviranih, protiv postera mržnje prema drugim državljanima (izbjeglicama), seksualna orijentacija (živio LGBT) je bila meta napada u postovima mržnje.

Predsjednik BKA, Holger Münch: „Nastavlja se visoki broj kaznenih postova govora mržnje, pokazuju policijske akcije. Naše slobodno društvo mora zaustaviti atmosferu straha, prijetnji, kaznenog poticanja i nasilja na ulici i na internetu. Dakle, policija i pravosuđe ujedinjeni protiv govora mržnje na Internetu bez obzira da li su u pravu ili na drugi način motivirani. Ponavljanje prošlogodišnjeg akcijskog dana protiv postova mržnje pozdravljamo.

Heatstreet

Borba protiv mržnje i poticanje na internetu je velika i zahvatila je cijelo društvo. Podržavate li borbu protiv kaznenih postove iz mržnje po kaznenim prijavama ili obavijeste Internet tvrtke, udruge i klubove o neprikladnom sadržaja na Internetu. Tko potiče na internetu i društvenim mrežama mržnju i verbalno nasilje treba to prijaviti policiji. Portali se mogu naći na početnoj stranici BKA ili na internetski portal njemačke policije ( www.polizei.de ).''
.
Komentar:
Merkel diktira sve to. U NWO svi uvjeti su promijenili svoje značenje za 180 stupnjeva: Laž je istina, i obrnuto, dobro je zlo i obrnuto, diktatura je sloboda, i obratno, itd. Povijest se ponavlja. Činjenica je da je dvije trećine Nijemaca već u 2015. godini bilo protiv imigracije iz zemalja izvan EU-a i Europljana u cjelini.

Apsolutno je jasno da je sloboda govora u Europi mrtva, ako je ikada postojala. Danas, njemačka policija provodi diljem zemlje napade na građane zbog objavljenih uvredljivih komentara tako da „naši” političari mogu nastaviti raditi svoj posao-uvoditi narod u ratove i Novi svjetski poredak. Merkel se boji istine na internetu i želi udariti na globalnoj razini. Za to ima podršku u novom francuskom predsjedniku.

Zaključak: Jasno je kuda sve ovo vodi i tko stoji iz ovakvih akcija.

Samo nije rečeno kako se tretiraju fotografije, jesu li i one govor mržnje i što znači ova ispružena ruka Angele Merkel!? Treba li i nju zatvoriti na 5 godina. Ili to ne važi za Angelu Merkel i političare NWO-a?

Izvor: http://new.euro-med.dk/

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: