person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2830 times

Rusija najavljuje zonu bez leta u Siriji - što praktički znači rat protiv SAD!

Ako se SAD ne ispriča i pronađe način da spasi debelo uprljani obraz i umjesto toga nastavi sa istom politikom, čak i nakon ovog upozorenja, tada će SAD ili Rusija pobijediti u ratu u Siriji

Kasno u ponedjeljak 19. svibnja, izvijestio je ruski Sputnik : "U područjima gdje rusko zrakoplovstvo provodi borbene misije na sirijskom nebu, zapadno od rijeke Eufrat, na bilo kakve otkrivene leteće objekte, uključujući mlaznice i bespilotne letjelice međunarodne koalicije, reagirati će i odgovoriti ruske zračne i zemaljske snage koje su pozvane u Siriju od legalne sirijske vlade.

Po međunarodnom pravu, kao što je priznato od strane UN-a, Sirija je napadnuta od Sjedinjenih Država, koje nikada nisu bile pozvane u tu zemlju, već su upale kao okupator. Rusija je pozvana; Iran je bio pozvan; SAD su samo osvajači i okupatori. Sada će ih Rusija i Sirija tretirati kao takve.

Kada je američki predsjednički kandidat Hillary Clinton opetovano pozvala američku vladu na uspostavu zone za zabranu leta u Siriji, predlažući da američka vlada službeno prizna američku invaziju na Siriju, predložila je zapravo neposredni rat SAD-a protiv Sirije, Rusije i Irana, na 'bojnom polju' Sirije. Predsjednik Barack Obama odlučio je ne otići toliko daleko - u rat protiv Rusije – iako je Hillary Clinton inzistirala na tome.

A sada je to zapravo učinila Rusija, ali (za razliku od SAD-a) legalno, u obranu suverene vlade Sirije, a ne kao osvajač. Nadalje, većina Arapa podupire tu vladu, a 82% stanovnika Sirije krivi SAD zbog invazije Al Qaede i i drugih džihadskih snaga, od kojih su većina stranci na područje Sirije, na pokušaju rušenja Assada.

Ako se SAD ne ispriča i pronađe način da spasi debelo uprljani obraz i umjesto toga nastavi sa istom politikom, čak i nakon ovog upozorenja, tada će SAD ili Rusija pobijediti u ratu u Siriji. U tom će trenutku izgubljena strana imati samo jedan način za osvajanje rata u Siriji, a taj način će biti nuklearni rat. A taj rat bi mogao - uništiti cijelu planetu.

Međutim, ako se američki režim umjesto toga jednostavno spusti na zemlju, prije nego što će doći do rata protiv Rusije, tada će se napraviti veliki povijesni iskorak i svijet nikad više neće biti isti. Dakle, u oba slučaja, svijet nikad više neće biti isti: budućnost će biti vrlo različita od prošlosti, bez obzira na to hoće li postojati i budućnost.

Autor: Eric Zuesse

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: