person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 404 times

Slijedi serija 'kršćanskih' napada na muslimane u znak odmazde na muslimanske false flag napade?

Židotisak 'Jutarnji index.hr, uvijek prvi na licu događanja, objavili su vijest da je u Londonu izvršen teroristički čin na muslimane. Naravno, 'zaboravili' su objaviti reakciju Putina koji je zaprijetio Americi nakon što je jutros najranije NATO oborio sirijski avion kako bi ga spriječili u planiranoj akciji protiv ISIS-a.

Jedna je osoba poginula, a najmanje 10 ih je ozlijeđeno u ponedjeljak iza ponoći u sjevernom Londonu, nakon što se muškarac bijelim kombijem zaletio među vjernike koji su izašli iz džamije u Finsbury Parku, izvijestila je londonska policija, koja je taj događaj nazvala "velikim incidentom", piše Jutarnji index.hr

Četrdesetosmogodišnjak koji je vozio bijeli kombi ubrzo je uhićen. Hrabri prolaznici i sudionici ovog nemilog incidenta zadržali su muškarca koji se zaletio među vjernike. Prevezen je u bolnicu radi predostrožnosti i psihičke evaluacije, a potom će biti predan policiji.

Naravno da su ga brže bolje spremili i osigurali kako ne bi puno pričao. Za pretpostaviti je da se radi o 'bolesnom' kršćaninu koji je napao muslimane u znak odmazde protiv muslimana koji ubijaju njegovu kršćansku braću. Naravno, odmah je reagirala i premijerka Theresa May izjavivši da policija ovaj slučaj tretira potencijalnim terorističkim napadom te da će Vlade održati izvanredni sastanak tijekom jutra.

U međuvremenu je Muslimansko vijeće Velike Britanije izvijestilo kao su napadnuti vjernici koji su izašli iz lokalne džamije. Napad se dogodio u vrijeme muslimanskog svetog mjeseca Ramazana, kada se molitve održavaju tijekom noći. Incident pred džamijom uslijedio je nakon niza napada u Velikoj Britaniji posljednjih mjeseci za koje su optuženi islamistički militanti.

Židotisak 'Jutarnji list' i Index.hr (skraćeno Jutarnji index.hr), uvijek prvi na mjestu događanja, objavili su vijest da je u Londonu izvršen teroristički čin na muslimane. Naravno, zaboravili su objaviti reakciju Putina koji je zaprijetio Americi nakon što je najranije jutros NATO oborio sirijski avion kako bi ga spriječili u akciji protiv ISIS-a.

Dosta su muslimani terorizirali kršćane sada je red da kršćani vrate istom mjerom. Naravno, to je davno isplanirana cionistička igra izazivanja mržnje između muslimana i kršćana. Zato nemojte nasijedati na ove njihove podmukle igre. Nisu oni pametniji od nas. Samo imaju više novca na račun pljačke, prijevara, ratova, šverca droge, cigareta, ljudskih organa i tiskanja novca bez pokrića. Oni nisu navikli raditi i stvarati, već samo oduzimati!

Ne čitajte ni cionistička glasila, Jutarnji, Index, Večernji, ne gledajte cionističku NOVA-u, režimski HRT. To su mediji koji vas konstantno lažu i obmanjuju!

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

(1 Vote)

Leave a comment

Donirajte

Amount: