person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2717 times

Nakon Vučića i Plenković krenuo u lov na vještice!

Ako netko treba ići u zatvor to su u prvom redu svi živi premijeri i predsjednici i oni zastupnici u saboru koji su dizali ruku za sve protunarodne zakone.

Prije dva dana priveden je i predan pritvorskom nadzorniku 21.godišnji mladić koji je na fecebooku negativno pisao o premijeru Plenkoviću. Priveden je zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje putem društvenih mreža, a sada je sve na nadležnom državnom odvjetništvu. Radi se o Hrvatu koji živi u Austriji, a sporni post (sadržaj nepoznat) na Facebooku je objavio sredinom travnja ove godine. Prema aktualnom Kaznenom zakonu, policija nije mogla sama krenuti u postupanje pa je prijedlog za progon morao podnijeti sam premijer Plenković.

Sada je potpuno jasno da je na facebooku formiran cijeli HDZSDP tim (HDZ i SDP rade sve u dogovoru, a u javnosti su ljuti neprijatelji) koji prati što se piše na facebooku. Oni imaju ulaz na facebooku (ključ), mogu brisati komentare, skidati objave, blokirati dijeljenja, skidati slike ili skinuti sve objave koje im ne pašu.

Tako su nama odjedanput skinuli 40 objava, drugi put 17, treći put sve objave u jednom mjesecu (70 objava), a dan poslije proslave Oluje na 7 dana blokirali su nam stranicu pa nismo mogli ništa objavljivati. Teme koje im najviše smetaju su objave o Sorosevom LGBT ispostavi u Hrvatskoj, zatim teme u kojima se javno osuđuje cionizam i Talmud, teme o Monsantu, chemtrailsu, predsjednici, premijeru, HDZ-ovim političarima, a smetaju im i objave o zaštičenim političkim medvjedima Pupovcu, Vrdoljaku, Bandiću, Bačiću... zatim teme o cjepivima, GMO-u....uglavnom teme o kojima ne smiju pisati i govoriti javni mediji.

Zbog konstantnog ometanja u radu podnijeli smo kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja koji je zapravo poznat. Sve to radi facebookova ispostava u Hrvatskoj ili kako ih mi zovemo, facebook štakori. No, to sve skupa i nebi bilo tako strašno, njihova je paltforma pa mogu raditi što ih je volja, da se nije dogodio isti ili slični slučaj u Srbiji sa smrtnom posljedicom.

Naime, nakon kritiziranja, putem SMS-a, Plenkovićevog druga i masona Aleksandra Vučića, uhićen je Milorad Nikolić, proglašen ludim, zadržan 6 meseci u zatvoru u kojem je prije par dana umro. Njegov odvjetnik Feđa Dimović izjavio je da je u specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu pod sumnjivim okolnostima umro njegov branjenik Milorad Nikolić (45) iz Crvenke.

''Nikolić je krajem prošle godine uhićen i optužen da je ugrozio sigurnost tadašnjeg premijera, danas predsjednika Aleksandra Vučića i ministra policije Nebojše Stefanovića zato što je tijekom studenoga i prosinca 2016. slao SMS poruke na mobilni telefon svog poznanika Danka Batanića.

“Predmetne poruke su bile političke prirode, kojima je on izrazio svoj osobni stav o aktuelnoj političkoj situaciji u zemlji. Najsmiješnije u cijeloj ovog farsi sa tragičnim završetkom je što ti mailovi nikada nisu bili javno objavljeni, a javno tužilaštvo u Vrbasu nije ni predložilo saslušanje Vučića i Stefanovića”.

Unatoč tome policija je uhitila Nikolića 14. prosinca, dan kasnije mu je određen pritvor, a 21. prosinca 2016. je po naredbi Okružnog javnog tužilaštva u Vrbasu ekspresno prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu gde je i umro. Naravno, režimski vještaci, psihijatar i psiholog utvrdili su da boluje od paranoidne shizofrenije i da postoji opasnost da će ponoviti slična ili teža krivična dela! Kod nas se to događa u bolnici Vrapče.

“Napominjem da moj branjenik nije nikada osuđivan niti je ikada bio liječen od bilo koje vrste psihičke bolesti, nikada nije bio sklon agresivnom ili bilo kakvom drugom neprimjerenom ponašanju. Sasvim suprotno, moj branjenik je bio profesionalni sportaš, uzoran građanin, vjernik, a prije svega dobar čovjek, koji nikada u životu nije ni mrava zgazio. Odgovornost leži na Osnovnom sudu u Vrbasu i Višem sudu u Somboru, koji su uporno produžavali pritvor Nikoliću, iako je postojala preporuka sudskih vještaka da se odredi mjera liječenja na slobodi”, zaključio je Dimović.

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Jasno je da Opća deklaracija o pravima čovjeka ovakve političare ne zanima. Oni su u sve četiri, na isti način opljačkane i zadužene novostvorene države (Hrvatsku, Srbiju, BiH i Crnu Goru) krenuli agresivno na narod svjesni da su potpuno prozreni. I zato idu na sve ili ništa. Ovim uhićenjima oni, Plenković i Vučić, zapravo su pokazali svoje pravo lice koje su uspješno krili sve ove godine.

Ovo neće završiti na dobro. Samo je pitanje dana kada će netko zapaliti šibicu.

Hrvatski narod je opljačkan, država je bankrotirala, a oni koji su je pokrali i uništili pokušavaju spasiti svoje guzice od naroda. Ako netko treba ići u zatvor to su u prvom redu premijeri i predsjednici kao i svi oni zastupnici u hrvatskom saboru koji su ih štitili i izglasali sve protunarodne zakone.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

(9 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: