person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3829 times

Jurica Vlašić: Nemate novce za oboljelu djecu? E, pa jebem ti mater tebi predsjednice, premijeru, HZZO-u i svim saborskim trutovima!

Znači, ima se 40 milijardi kuna, a po novom oko 100 milijardi da se spasi jednog od najvećih lopova Hrvatske Todorića i njegovu svitu,a nema se 10 milijuna kuna da se spase životi 7 djece.

Sinoć slušam dnevnik i sam sebi ne vjerujem što čujem. U Klaićevoj bolnici u Zagrebu hitno treba lijek za malignu bolest i to za 7 djece. Za spasiti živote 7 djece lijek košta 10 milijuna kuna i to bolnica ne može priuštiti jer nema novaca a lijek nije odobren tj.nije na listi HZZO???

E, pa jebem ti mater tebi predsjednice, premijeru, HZZO, svim saborskim TRUTOVIMA i svima kojih se ovo tiče. Znači, ima se 40 milijardi kuna, a po novom oko 100 milijardi da se spasi jednog od najvećih lopova Hrvatske Todorića i njegovu svitu,a nema se 10 milijuna kuna da se spase životi 7 djece.

Majku vam jebem, dođe mi da izvadim ovo oružja što imam i da otiđem na Markov trg i počnem ubijati sve po redu pa dokle stignem, jer ovo je više prešlo sve mjere zdravog razuma.

Ma, ja stalno govorim i to je jedini izlaz; Izaći na ulice sa svim oružjem i sve poubijati na Markovom trgu i Pantovčaku, a tako i po svim drugim gradovim i selima i da konačno imamo državu za koju smo krv dali i mnoge svoje živote!

Nažalost, biti će sve gore i gore. Ljudi pucaju po svim šavovima!

Izvor. Facebook 

20170617 194859

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

20170617 201535

Očito imaju pravo na uznemiravanje jer nas Facebook (njihovi predstavnici u Zagrebu) mjesecima na sve moguće načine ometaju u radu iako sve radimo po statutu Udruge! Skidali su nam objave o Monsantu, Todoriću, GMO-u, chemtrailsu, LGBT-u, Kolindi, Plenkoviću..... Ne daju nam da objavimo i ovaj tekst sa slikom na facebook pa su umjesto glavne slike ubacili naš logo!! Kako mogu sa linka skinuti sliku i postaviti naš logo na naš tekst bez nas? Jasno, ići ćemo protiv facebooka s još jednom (drugom) kaznenom prijavom! 

Ovo je čisti fašizam nad našim portalom! Općenito, političari na vlasti i oni pri vlasti provode fašizam nad hrvatskim narodom usput nas trujući GMO hranom i chemtrailsom! 

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: