• Objavljeno
  • Pročitano 8636 puta

EU FAŠIZAM! Gubljenje prava na školu, roditeljima 7.500 eura kazne i oduzimanje djeteta ako ne primi 12 cjepiva!

Velike demonstracije potresle su Italiju (naši javni mediji ni riječi o ovim protestima) nakon što novi prijedlog zakona propisuju tri puta više obveznih cijepljenja za talijansku djecu. 

Velike demonstracije potresle su Italiju proteklog tjedna, budući da vlada nastoji progurati novi zakon koji će utrostručiti broj obveznih cijepljenja za talijansku djecu u protivnom prijeti da će oduzimati necijepljenu djecu roditeljima. Prosvjedi su se održavali u različitim gradovima diljem Italije tijekom proteklog tjedna (lipanj 2017).

"Lorenzin nismo vam stado", desetci tisuća Talijana pjevali su na prosvjedu u Rimu. Vjeruje se kako je ovo najveći događaj u novijoj povijesti Italije i put borbe protiv svjetskih farmaceutskih ubojica. Okupili su se kako bi prosvjedovali na predloženi zakon koji će povećati broj obveznih cjepiva koju talijanska djeca primaju s četiri na 12 cjepiva. Zakon koji je predložila ministrica zdravstva Beatrice Lorenzin stupit će na snagu ukoliko talijanski parlament ne blokira ovaj zakon.

Prema drakonskom novom zakonu, talijanska djeca koja nisu primili puni raspored cjepiva od 12 obveznih cijepljenja izgubit će pravo na školu, roditelji će biti kažnjeni do 7.500 eura, a prijeti im se i oduzimanjem djece. Jasno je da su vlada i resorna ministrica Beatrice Lorenzin potpuno u 'džepovima' Big Pharmi. Prije bilo kakvih predloženih novih, sličnih zakonskih prijedloga, ministri bi se obvezno trebali testirati na droge ili proći neovisne psihijatrijske provjere. Jer ti ljudi, u ovom slučaju Beatrice, najblaže rečeno, nisu potpuno svoji.

Ali raste i talijanski prkos novom zakonu. Političari, udruge, liječnici, odvjetnici i roditelji prvi put su se okupili na ulicama Rima kako bi se čuli njihovi glasovi. Jedan prosvjednik je rekao: "Ovdje sam kao roditelj, kao roditelj djeteta koji je, nažalost obolio nakon primljenih vakcina, a slijedio sam preporuke, zakon, zakon idiota''

Prosvjednici žele slobodu izbora u pogledu cjepiva, informirani pristanak, sastav neovisnog odbora za istraživanje cjepiva i objektivne podatke o reakcijama. Oni nisu zadovoljni da se slijepo oslanjaju na riječ Big Pharme i vlada kada je u pitanju zdravlje njihove djece.

Švedska naprimjer zabranjuje obvezno cijepljenje. Dva su liječnika otišla ove godine iz Italije zbog odbijanja da rade po uputama Big Pharme, a 24 liječnika su pod istragom zbog izjave da cjepiva nisu bezopasna.

Je li ovo u Rimu početak medicinske revolucije u Italiji? Svjetski pokret protiv profitnih interesa Big Pharmi i korupcijskih EU vlada koje rade po uputama Europske komisije koja je produžena ruka farmaceutskim korporacijama. Oni svi zajedno rade po Agendi 21 i Agendi 2030 na depopulaciji svjetskog stanovništva.

Oni provode čisti fašizam nad ljudima, mnogo gori od onoga za vrijeme Hitlera, Musolinija i drugih velikodržaca. Svi imamo isti problem i zajedničkog neprijatelja - naše korumpirane vlade i njihove gazde - psihopatske židocioniste koji upravljaju novcem, svim javnim medijima, a žele i svim našim životima.

17. lipanj 2017 Baxter Dmitrij

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cjelosti!
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi23

 

(5 glasova)