person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2804 times

Europska unija se pretvara u 'nekontrolirano čudovište' okupirano od fanatika i psihopata!

Ludilo Europske unije nastoji propisati čak i pravila novog morala i obrazovanja, koja će morati biti usklađeni s relativističkom ideologijom.

Elita EU, poput Junckera i Tuska, pod izgovorom Brexita tvrdi kako treba stvarati europsku vojsku koja će se brinuti za vanjsku obranu i provoditi unutarnju represiju. Ovo je dizajn nesumnjivo na podrivanje suvereniteta svih nacionalnih država. Europska unija poduzima divovske korake u stvaranju super-države, predodređene da svoje smjernice nametne narodima kontinenta, što čine oligarsi i tehno-birokrati koje nitko nije izabrao i koji služe vanjskim interesima.

Europska unija se licemjerno i jednostrano odlučila za neselektivni prijem mase imigranata, stvorene ratovima i bijedom u afričkim i azijskim zemalja, bez brige za probleme koji će pogoditi društvene sustava mnogih europskih zemalja, a još manje za stratešku depopulaciju zemalja odakle se dovlači mlado i radno sposobno stanovništvo.

Europska unija želi nametnuti funkcionalnu ekonomsku politiku koja će služiti interesima velikih financijskih subjekata i jedinstveni porezni sustav. Na drugoj strani elita EU, poput Junckera i Tuska, pod izgovorom Brexita sada tvrdi kako treba stvarati europsku vojsku koja će se brinuti za vanjsku obranu i provoditi unutarnju represiju. Ovo je dizajn nesumnjivo na podrivanje suvereniteta svih nacionalnih država.

Istovremeno su ove odluke Bruxellesa izazvale konsolidaciju vala euroskepticizma, čak i u zemljama gdje se ovaj fenomen nikada prije nije manifestirao. Nešto od toga je rekao eurozastupnik Peter Lundgren, član stranke Švedskih demokrata i kluba “Europe za slobodu i demokraciju”.

U intervjuu za Daily Express, Europsku uniju je opisao kao “nekontrolirano čudovište“. Optužio ju je da je “okupirana od strane grupe fanatika od kojih možemo očekivati doslovno sve i koji stvaranjem europske vojske žele izgraditi i nuklearne strukture, čime se pripremaju za obranu europskih vrijednosti”.

Ludilo Europske unije nastoji propisati čak i pravila novog morala i obrazovanja, koja će morati biti usklađeni s relativističkom ideologijom. Lundgren je u intervjuu rekao kako ovo nije Europska unija kakva je bila dizajnirana, koja je trebala biti projekt mira, a sada se pretvorila u čudovište koje uskoro nitko neće moći kontrolirati”. Švedski zastupnik je naglasio kako podrška njegovom pokretu raste, a da se Bruxelles u švedskom društvu suočava sa sve većim kritikama.

Još je dodao kako stalno potiče suradnju između europskih naroda, ali s preciznim granicama preko kojih se vlasti u Bruxellesu ne smiju uplitati u unutarnje poslove suverenih zemalja. Suradnja bi se trebala provoditi u važnim pitanjima, kao što su klimatske promjene ili jačanje sigurnosti, napisao je Saša za portal Logično.com / https://www.logicno.com

A mi ćemo dodati: Znaju oni vrlo dobro što rade, a dokaz je najsuvreminiji europski kamp u Njemačkoj za vojne vježbe, cijeli duhovni grad u visini od nekoliko stotina milijardi eura koji užurbano rade, a porezni obveznici EU članica koji sve to financiraju, za taj vojni grad nikada nisu čuli.

Do 2018. godine objekt će biti spreman za obuku vojnika u borbi protiv europskih građana ukoliko bi se usudili ići na masovne prosvjede ili krenuti na elitu koja ih je opljačkala i osiromašila. Tu će vježbati zajednička super vojska (prethodno trebaju pravno formirati Super državu) koja će zapravo čuvati super bogatu elitu od super osiromašenog, opljačkanog i obespravljenog europskog naroda. Ne možeš vjerovati!

A sve su napravili po planu i programu Agende 21 i najnovije Agende 2030 koju je potpisala naša NATO kaubojka. Jer, nezaposlenost kod svih EU članica progresivno je rasla iz godine u godinu. Eurostatova službena stopa nezaposlenosti u EU za 2016. Sjeverno-južna podjela je jasna. Europska unija je sve osim sindikata, a neke zemlje članice EU-a registrirale su stopu nezaposlenosti od 17 posto, unatoč beskrajnoj štednji i konstantnom podizanju raznoraznih poreza.

Unemployment EU February 2017

Potpuno je jasno da "unija" ne može ostati održiva.To je shvatila Mađarska, Poljska, Rumunjska, a pomalo su počele shvaćati i druge zemlje. Zahvaljujući svojim lažljivim mainstream medijima čelnici Europske unije godinama prikrivaju pravo stanje EU članica.

Europska unija je zapravo židocionistička tvorevina i produžena ruka troglavom zmaju Britaniji, Americi i Izrealu uz blagoslog Vatikana i pokriće UN-a. 

Universal Declaration of Human Rights Article 19: 'Everyone has the right to freedom of opinion and expression, including the right not to be harassed because of their opinions and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers'.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: