person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1475 times

Rusija upozorila SAD da ne pokreće još jedan vojni napad na sirijske snage!

Prema Reutersu, Rusija je upozorila SAD da ne napadaju sirijske vojnike ponovno u ratom zahvaćenoj zemlji.

Reuters izvještava da je ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov proslijedio poruku državnom tajniku Sjedinjenih Američkih Država Rexu Tillersonu u telefonskom pozivu u subotu.

Već smo pisali da je rusko ministarstvo vanjskih poslova izjavilo da je SAD udario na sirijske trupe nekoliko puta u posljednjih nekoliko tjedana, što je najobičniji rat protiv suverene nacije. Ruski general također je tvrdio da Sjedinjene Države dopuštaju ISIS-u siguran prijelaz da napuste Raqqu dok američka vojska drži opkoljenim taj sirijski grad.

Kao što je istaknuto u Antiwaru, Rusija je izričito izjavila da ne priznaje američke samoproglašene zone dekonflikta (zone u kojima SAD vjeruje da bi njihova vojska trebala biti sposobna djelovati), pogotovo jer zapadna vlast nema odobrenje sirijske vlade. Antiwar je također istaknuo da SAD nisu izvorno htjele priznati prijedlog Rusije za sigurnim zonama.

U intenegrumu dogovaranja i pregovora, SAD je napao sirijske vladine snaga koje djeluju u svojoj zemlji protiv ISIS-a. Kako je Anti-Media objasnio bezbroj puta, SAD nema pravno opravdanje za bombardiranja sirijske vlade i njezinih povezanih snaga unutar Sirijskog teritorija dok Rusija djeluje unutar dimenzija takozvanog međunarodnog pravnog okvira, pravo koje se primjenjuje na sve zemlje koje su članice UN-a. I ktome koristio je zabranjeno oružje bijeli fosfor! 

Novi svjetski poredak trenutno je zapeo u Siriji i Ukrajini. Problem je i Iran koji je najveća smetnja stvaranju Velikog Izraela. Plaćenička cionistička svjetska batina NATO savez nastavlja svoj krvavi put destabilizacija država, a sve pod okriljem Ujedinjenih naroda.

Izvor: Darius Shahtahmasebi

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: