person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 50538 times

Vučić je homoseksualac i mason a prijatelji Vučićeva sina, 18-godišnji homoseksualci, su na svim važnim položajima u Beogradu! /Video/

Đorđe Višekruna pisac i novinar magazina 'Tabloid', bivši najbliži suradnik Aleksandra Vučića dao je intervju za popularnu emisiju 'Balkan info' kod Teše Tešanovića. Izjavom da je Aleksandar Vučić homoseksualac i da su u Beogradu na položajima prijatelji Vučićeva sina 18-godišnji homoseksualci uzdrmao je cijelu Srbiju i homoseksualni loby.

Povod za razgovor je knjiga koju je Višekruna napisao 'Vučić i ja'. Tešanović je rekao da je pročitao knjigu i da je izuzetna. Prije nego je počeo sa pitanjima vezano za detalje iz knjige direktno je upitao Višekrunu ono što mnoge građane Srbije zanima: Je li Vučić homoseksualac?

-Jeste, Jeste - ponovio je dva puta Višekruna. Što je sve rekao?

'Ja sam gledao Vašu emisiju u kojoj je gostovao Milovan Brkić, urednik magazina 'Tabloid' za koji sam pisao. Sve je točno što je rekao osim da me je Vučić tukao.To nije bilo moguće jer sam aktivan u svijetu borilačkih vještina. Dakle, da je i htio nije mogao. Vidjeli smo svi one njegove kokošje grudi, to je čovjek koji nije podigao u životu nešto teže od olovke i žlice'.

U svojoj knjizi Višekruna iznosi sve detalje događanja između njega i Vučića.

20170529 130659

'Knjiga je nastala iz zapisnika koji sam vodio prilikom svakog susreta sa Vučićem, iz telefonskih razgovora i fotografija. Ja sam imao talenta da budem sa mnogim ljudima i svašta sam vidio i čuo. Pisao sam o kriminalu i korupciji. Bio sam dvije godine u kabinetu Vučića. Ono što je zanimljivo je da se susret između mene stalno intenzivirao, najprije jednom tjedno, pa svaki treći dan da bi na kraju ja, koji je pisao za Tabloid o korupciji i kriminalu, bio u vrhu pokrajinske administracije.

Više nisam imao što da pričam Vučiću o svim tim financijskim malverzacijama da bi na kraju shvatio da on mene zove iz nekih drugih razloga. Ja sam njemu iznosio tko što krade, a vidio sam da me uopće ne sluša da bi nakon nekog vremena u njegovom kabinetu tražio od mene da se skinem. On je cijelo vrijeme hvalio moje intelektualne kvalitete, ali i fizičke kvalitete. Ja sam se, iako teško, uspijevao distancirati. Stalno mi je govorio da sam lijep, da prelijepo izgledam, da sam se lijepo obukao.

Mnogi su to primijetili i tada su počeli komentari da smo nas dvoje zajedno jer su nas stalno viđali zajedno, u gradu, u kabinetu, u autu. Ja sam jedini mogao ući kod njega u kabinet bez najave. Tko god bio kod njega, bilo Montgomery i netko drugi, ja sam mogao ući. Kada su priče došle do Vučića on je na sve načine pokušao kupiti moju šutnju. No, ne plašim se što ovo iznosim. Nisam se plašio ni Miloševića kada me prije petog listopada hapsila policija, pa se neću plašiti ni sada.

Višekruna je dalje pričao o homoseksulnom lobiju, najbližim Vučićevim suradnicima, o Vuku Božoviću koji je bio sa pola beograđana i to sve sa mladim momcima kojima je obećavao karijere, o ostalim homoseksualcima, odvjetniku Cvijanu, Jovičiću, Selakoviću, novinaru Milovojevu, profesoru Antiću. Ne zaboravimo i Borisa Tadića, bivšeg predsjednika Srbije koji je također homoseksualac. Pričao je o Vučićevim najbližim političkim suradnicima koji su kupili diplome, a o poslu koji rade nemaju pojma. Pričao je o titranju Vučiću, čak su ga i u oblačenju kopirali i iste kravate nosili. Vučić se osjećao moćno u takvom društvu jer se bojao intelektualaca. 

Posebno je zanimljiv dio izlaganja Višekrune o Vučićevom sinu i njegovoj ekipi od 18 do 20 godina. Manje - više svi su homoseksualci i zaposleni su na svim najvažnijim položajima u Beogradu!'

Nevjerojatno! 18-godišnji homoseksualci upravljaju Beogradom!

Razgovor sa Đorđom Višekrunom traje dva sata i tridest minuta pa ga pogledajte. Čovjek jednostavno ne može vjerovati da se takvo nešto danas događa. Ništa drugačije nije ni u Hrvatskoj, BiH i Crnoj Gori. Pojedini analitičari u Srbiji ocijenili su da bi ovo mogao biti jedan ključni razlog koji se krije iz nedavne najave izvanrednih parlamentarnih izbora, afera koja već godinama okupira pažnju gradjana mogla bi negativno utjecati na njegov rejting koji je ionako nikakav.

Naravno, režimski analitičari pokušavaju ublažiti ovu tešku difamaciju Vučićeva vladanja Srbijom i ističu da je moguće da se radi i o ucjeni, i da ga neki strani centri moći ucenjuju kompromitirajućim materijalom, ili neki od konkurentskih klanova zbog sumnjivih poslova njegovog brata.

Već smo pisali da je prvi čovjek katoličke crkve u Hrvatskoj kardinal Josip Bozanić homoseksualac i da mu u pravilu svakih sedam mjeseci dovedu novog mladog ljubavnika.

Danas je uvjet za posao i položaj vjernost partiji (stranci na vlasti i pri vlasti) homoseksualnost i općenito politička nemoralnost i razvratnost u svakom pogledu! Polako ali sigurno i na naša vrata stiže Sodoma i Gomora. A to je sve po planu i programu Agende 21 koju su potpisale HDZ-ova i SDP-ova vlada, i Agende 2030 koju je potpisala Kolinda.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cjelosti!
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/IPLPodstrana/ i https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

(16 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: