person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 6234 times

Poljska premijerka Beata Szydlo odbrusila EU: Poljska ne može prihvatiti izbjeglice!

Na konferenciji za novinare Syzdlo je izjavila da Europska unija neće zlostavljati Poljsku zbog prihvaćanja kultnog multikulturalizma, ističući kako nije bilo formalnog dogovora o obveznim kvotama

Poljska premijerka Beata Szydlo kaže kako zemlja "ne može prihvatiti izbjeglice", upozoravajući Bruxelles da će napustiti Europsku uniju ako bude prisiljena odreći se suvereniteta otvaranjem svojih granica prema hordama migranata. Poljska je promatrala kako su susjedne Njemačke zaplijenjene milijunima nedavnih migranata i zato smo odlučni izbjeći probleme koji je ideologija multikulturalizma prouzročila u Njemačkoj Švedskoj, Italiji, Francuskoj i drugim dijelovima Europe.

Mariusz Blaszczak, ministar unutarnjih poslova, ostao na položaju premijera, unatoč tome što je Europska unija prijetila pravnim radnjama i teškim financijskim kaznama protiv Poljske zbog odbijanja prenošenja imigrantske linije. Navodeći kako bi prihvaćanje migranata "zasigurno bilo gore za Poljsku" nego što će se suočiti s EU kaznom. Blaszczak je za državni radio rekla da je "sigurnost Poljske i Poljaka" u pitanju, stvarajući vezu između masovne migracije i terorističkih napada u Europi.

Prijetnje iz Bruxellesa

EU je upozorila Poljsku da imaju do lipnja otvoriti svoje granice i početi prihvaćati izbjeglice - ili se suočiti s oštrim financijskim sankcijama. Europski povjerenik za migracije, Dimitris Avramopoulos, izjavio je: "Pozivam Poljsku i Mađarsku da počnemo to raditi odmah. Ako ih ne poduzmu prije sljedećeg izvješća u lipnju, Komisija neće oklijevati iskoristiti svoje ovlasti prema ugovorima i otvoriti postupke za kršenje zakona".

No, premijerku Beata Szydło prijetnje puno ne zabrinjavaju. Financijska kazna o kojoj Bruxelles prijeti nije ništa u odnosu na gubitak poljskog identiteta i podvrgavanja građanima problemima masovne migracije i svega što proizlazi iz toga. A zna se da je to scenarij krojača Novog svjetskog poretka, odnosno uništavanje nacinalnog identiteta svih EU država. Naša politička oligarhija čvrsto se drži EU i skida 'gače' kad god EK zatraži jer ih štite od progona zbog privatizacijske pljačke nezabilježene u novijoj povijesti i zajedničkog - dogovornog lihvarenja hrvatskih građana. Nažalost hrvatski narod i dalje šuti kao da ga se to sve skupa ne tiče.

U konferenciji za novinare poljska premijerka Szydlo priopćila je da Europska unija neće zlostavljati Poljsku zbog prihvaćanja kultnog multikulturalizma, ističući kako nije bilo formalnog dogovora o obveznim kvotama. Premijerka je također rekla da su Europljani svih nacionalnosti sada kritični prema obveznom programu masovne migracije Europske unije. "Kritički stav prema mehanizmu preseljenja migranata postaje sve rasprostranjeniji u Europskoj uniji", rekla je, prema prijevodu državne televizije Poland Radio.

"Poljska ne može prihvatiti izbjeglice."

Poland’s Prime Minister Beata Szydlo says the country “cannot accept refugees”, warning Brussels it will leave the European Union if forced to relinquish sovereignty by opening its borders to hordes of migrants.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cjelosti!
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/IPLPodstrana/ i https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: